Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda na to, że dobry serwer będzie. Nie podobają mi się tylko ulepszacze w IS.

Ulepszacze bardzo dobrze dropią w grze tak więc nie ma powodu do obaw :)

nie masz co liczyc ze o rownej 14 wystartuje napewno beda jakies opuznenia albo DDOS wiec min 15/16

Wystartuje równo o 14:00

HASHI TRZEBA WŁĄCZYć PATCHERA SERIO? MI NIE DZIAŁA MOŻESZ DAĆ ŁATKĘ :)?

Dla tych którym patcher nie działa: należy pobrac i zainstalować NET. Framework 4.0+

link do aktualnej nakładki:

mysticalmt2.hexsite.pl/zapasowe/nakladka_14.12.13.rar
scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/71f45d417418f630407ff9875a9f59f1c06b3e4c9a674e405c6a23778aa21adb/analysis/1387024268/
Opublikowano

SERWER NUDNY MYŚLAŁEM ZE BĘDZIE LEPSZY GORSZY NIŻ MYSTICAL, I TE MONOTONNE KU CZYTANIE + 10 KAMYKÓW :/

NA SERWIE ZALEDWIE 320 POSTACI JEST NIE POLECAM ZBYT.

Opublikowano

chujowe bony gdyby byly max to z checia a tak to nie dzieki .

OJEJU :< jak mi Cię szkoda.. to że takie bony wchodzą to nawet i lepiej.. przynajmniej mniej dzieci Twojego typu na serwerze bd grało :)

Opublikowano

Nuda, nudne wbijanie skilli fmsy +6 u handlarzy ogólnie lipa ;x

@edit serwer nie cieszy się dużym zainteresowaniem

Moim zdaniem jest trochę inaczej, oto ss z samego CH1:

9z3y.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem jest trochę inaczej, oto ss z samego CH1:

9z3y.jpg

Zrobiłeś SS'a po OX jak wszyscy byli na ch1 :) Możesz ew. 30 osób doliczyć z pozostałych CH.

Wracając do OX, totalna porażka pytania, na które odpowiedzi nikt nie zna, bo dotyczą np. eq na wysoki lv.

Z metków w red lesie na 70lvlu na farcie dropniesz 1 item i to np. wodę zin, albo żółtą rosę +2 szybkości ataku na 3 min :D

Póki co nie polecam, nie przypadł mi do gustu, w ogóle ostatnimi czasy żaden serwer nie jest wart mojej uwagi. Pozdro

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Zrobiłeś SS'a po OX jak wszyscy byli na ch1 :) Możesz ew. 30 osób doliczyć z pozostałych CH.

Wracając do OX, totalna porażka pytania, na które odpowiedzi nikt nie zna, bo dotyczą np. eq na wysoki lv.

Z metków w red lesie na 70lvlu na farcie dropniesz 1 item i to np. wodę zin, albo żółtą rosę +2 szybkości ataku na 3 min :D

Póki co nie polecam, nie przypadł mi do gustu, w ogóle ostatnimi czasy żaden serwer nie jest wart mojej uwagi. Pozdro

Może za dużo Metina masz w "ostatnie czasy" ? :D Proponuje zrobić sobie ogólną przerwę od Metka :P

Serwer polecam oczywiście

Opublikowano

Oczywiście wbiłem żeby oblukać i po wiem ,że się zawiodłem no nie myślałem,że bd super zajefajny ale prezentacja spoko więc myślę wbije i jak coś dam cynk kumplom a tu kicha totalna auto poty w is bony lipne wchodzą ,kostium ma jakiś bug przy wsiadaniu i zsiadaniu z konia oraz przy dawaniu statów ,no i ta zakładka eq...(brak słów) , przedmioty do misji nie lecą na każdym lv trzeba robić dropki . Tyle zauważyłem przez zaledwie 150 min gry no i ten is,nie bd opowiadał wystarczy zobaczyć. Także serwa gorąco nie polecam totalna strata czasu,daje mu miesiąc .

Ps. Jak ktoś zna jakiś serwer co niedawno ruszył lub ruszy w przeciągu tygodnia proszę o PW bo szukam z ekipą czegoś już 2 miechy... (medium/easy) .Dzięki pzdr.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Komplety skopiowane, podobny do serwera y**** nie polecam ze względu na adminisracjie. medium tylko z nazwy ;/

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...