Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co niby ten ranking ma dowodzić ? Że ktoś expił a ktoś jak posąg stał polowe swojej gry w m1 "emo emo" ? :)

Xawery ile Ty masz lat chłopie? Wyjebali Cie z serwera to teraz żalisz się na mpc ;< smutne 

Dobra rada, ta kasę co wpierdzielasz do IS-u zainwestuj w swoich wnuków (facio ma 50 lat  buhaha ) lub dobrego lekarza i lecz się kolego na nogi bo na głowę już za pózno :D

1. No faktycznie przestałem tyle czasu w m1 a lvl sam się wbijał porównaj swój lvl i swoje EQ z moim lvl i EQ

2. Kulturą nie grzeszysz, jak do tej pory nikt mnie z żadnego serwera nie "wyjebał" jeśli przestaje grac to tylko dlatego ze nic się już na danym serwie nie dzieje lub pada, ciekawe który ty masz lvl na tym

serwerze zapewne w przedziale 100 - 120

3.  Ciekawe z jakiego źródła masz info o moim wieku ( uśmiałem się do łez hehehe ) czy kiedykolwiek byleś u nas na TS albo rozmawiałeś ze mną a możne widziałeś mój dowód osobisty

4. Jeśli chodzi o kasę to nie twoja sprawa na co ją wydaje sadze że dzięki graczom którzy wspierają projekt po przez zakup w IS, prywatne serwery mają szanse przetrwania

no ale są tez takie huby które tylko biorą nie dając nic od siebie.

Po za tym nie neguje serwera tylko wskazuje fakty nie proszę o ich komentowanie tylko o własne przemyślenia i wyciągniecie własnych wniosków

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. No faktycznie przestałem tyle czasu w m1 a lvl sam się wbijał porównaj swój lvl i swoje EQ z moim lvl i EQ

2. Kulturą nie grzeszysz, jak do tej pory nikt mnie z żadnego serwera nie "wyjebał" jeśli przestaje grac to tylko dlatego ze nic się już na danym serwie nie dzieje lub pada, ciekawe który ty masz lvl na tym

serwerze zapewne w przedziale 100 - 120

3.  Ciekawe z jakiego źródła masz info o moim wieku ( uśmiałem się do łez hehehe ) czy kiedykolwiek byleś u nas na TS albo rozmawiałeś ze mną a możne widziałeś mój dowód osobisty

4. Jeśli chodzi o kasę to nie twoja sprawa na co ją wydaje sadze że dzięki graczom którzy wspierają projekt po przez zakup w IS, prywatne serwery mają szanse przetrwania

no ale są tez takie huby które tylko biorą nie dając nic od siebie.

Po za tym nie neguje serwera tylko wskazuje fakty nie proszę o ich komentowanie tylko o własne przemyślenia i wyciągniecie własnych wniosków

A więc tak wyciągam wnioski, że w tym jakże NIEPODWAŻALNYM dowodzie jakim jest Pański pseudo ranking w poprzednim poście (kto nie widział niech cofnie sb stronkę)zostały uwzględnione tylko te postacie, które były Panu na rękę, wystarczy spojrzeć na 1 osobę w OFICJALNYM rankingu która już daaaawno temu wbiła 220 a ma przegrane tylko 17 dni(polecam poszperać w rankingu i zobaczycie, że ten śmieszny spis czasu gry rożnych postaci jaki zaprezentował użytkownik xavery jest wyssany z palca, jest dużo ludzi którzy szybko dobijają około 200 lvl a, wystarczy chcieć), co to oznacza? Że się opierniczaliście i teraz się żalisz :D  Aaaa no fakt jak dajesz kasę to powinieneś mieć pewnie dostęp do wszystkiego i móc rządzić się swoimi prawami na serwerze nie? :P  Wiesz, że nie ważne czy walisz w isa 0 zł, 30 zł  czy 500 zł nie jesteś lepszy od innych i to Cię boli człowieku <3 Na serwerze chcieliście zabłysnąć, a szybko zgaśliście. Najśmieszniejsze było to jak się napinali na SB, że chcą się bić z całym królestwem w oazie i co? Nikt z Was się nie pojawił pod pretekstem, że teraz idziecie na bossy. Kryzys wieku średniego Cię chyba chłopie dopada, że bawisz się w takie dramy i tyle. Wskazujesz zmodernizowane przez swą bujną wyobraźnię fakty, może napisz kolejną część Władcy Pierścieni? <_<

Co do serwera to polecam, ostatnio było trochę problemów po zmianie plików serwerowych ale są z dnia na dzień naprawiane i gra się coraz lepiej.

Świetną zmianą, która mnie zachęciła do gry są bonusy stałe do atrybutów postaci, których wcześniej nie było (misje zostały cofnięte wszystkim graczom ale też potrzebne przedmioty dropią teraz na każdym lvl u).

Zmieniony system petów też jest o wiele lepszy bo płacąc za ptaka czy też bao bao otrzymujemy od razu całą jego paletę bonusów co niezmiernie pomaga i nie tracimy cennego czasu na doexpianie pupila.

Jeszcze raz bardzo polecam serwer i zapraszam do zabawy B)

6v43.png

Nowicjusz
Opublikowano
Ladnie mi Xawery dodales czasu gry (cale 10 dni) Oj tak szybko edytowales ? Chyba sie juz gubisz  w tym co piszesz :x

Dajesz przyklad DIABLO, ktory od rana do wieczora mial postac zalogowana, nawet jak go przy kompie nie bylo to postac i tak stala.
Ty z Anisha tez wcale malo nie siedzieliscie, wiec ten smieszny ranking niczego nie dowodzi.

No faktycznie przestałem tyle czasu w m1 a lvl sam się wbijał porównaj swój lvl i swoje EQ z moim lvl i EQ

Przestan juz gadac glupoty jak to Ty duzo expiles czy robiles eq, tyle razy Cie po kilka godzin w m1 widzialem - emo, emo sam ze soba ;3

Jeszcze sie odniose do Twojego rankingu. 220 wbilem majac 11 dni przegrane i zrobione 2 komplety perfekt rubinowego.

jeśli przestaje grac to tylko dlatego ze nic się już na danym serwie nie dzieje lub pada

Nic sie nie dzieje ? Radzilbym, udac sie do okulisty. 

Spojrzemy prawdzie w oczy, stales sie posmiewiskiem calego serwera, wiec uciekles ze swoja gildia, a teraz tak bardzo Ci zal dupe sciska, ze robisz antyreklame.

PS. Serwer polecam, przejscie na nowe pliki, duzo nowosci, wieksze pole popisu ;)

Opublikowano

Wdzie ze lawina ruszyła rozumie was gracie tam i nie chcecie żeby padł, nie mam zamiaru się spinać i przekrzykiwać.

Poczekamy zobaczymy życzę wam milej gry

I od czasu do czasu wejdę popatrzeć na zmiany :)

Opublikowano

Napisze krótko i na temat bo szkoda mi czasu na tak idiotyczne kłótnie.

Nie muszę chyba nic mówić, wystarczy obejrzeć film (max lvl został wbity w 11dni) I co ?  (z tego co mi wiadomo mógł wbić go  wcześniej ale mniejsza z tym...)

http://www.youtube.com/watch?v=yiVx_B-Rbho

Polecam ten serwer wszystkim!

Ps.Mogłeś chociaż te ss sam zrobić a nie stopklatke z naszego filmu
Udostępnianie czyjejś własności bez zgody autora jest karalne...

Nie zostaje mi nic innego jak tylko wyciągnąć z tego konsekwencje  

Opublikowano

gowno nie serwer ,

2 sklepy w godzinie szczytu max 100 osob.

gm podrabia ssy zwylych graczy potem ban itp...

dodajac ze maja skrypt na czytanie kazdego pw ktore pozniej przerabiaja :D i wmawiaja ze tak bylo ........

totalne dno i gowno szkoda czasu na ten syf

nie polecam

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

gowno nie serwer ,

2 sklepy w godzinie szczytu max 100 osob.

gm podrabia ssy zwylych graczy potem ban itp...

dodajac ze maja skrypt na czytanie kazdego pw ktore pozniej przerabiaja :D i wmawiaja ze tak bylo ........

totalne dno i gowno szkoda czasu na ten syf

nie polecam

Drogi Łukaszu,
dziękuje za Twoja opinie o serwerze. Nie ma serwera który będzie idealny dla każdego gracza, ponieważ każdy ma swoje wymagania i nasz serwer również nie jest wyjątkiem. 
Nawiązując do Twoich slow  "...gm podrabia ssy zwylych graczy potem ban itp...dodajac ze maja skrypt na czytanie każdego pw które pozniej przerabiaja  i wmawiaja ze tak bylo..." Jest to wasze kolejne desperackie posunięcie w próbach zepsucia opinii serwera, którego nawet nie będę komentować. Każdy kto jest w temacie wie jak było naprawdę.
Hejty zawsze były, są i będą. Oznacza to ze istniejemy i rozwijamy się co jak widzę nie każdemu jest na rękę :)
W swoim pw do mnie napisałeś " to tylko gra", więc nie zachowuj się tak jak by to było całe Twoje życie.
Pozdrawiamy gildie Blask Cienia

"...  <3 Wasza nienawiść dodaje nam siły  <3 ..."    :P

Serwer polecam i zapraszam   :)
Opublikowano

droga Maju.

DESPERACKIE KLAMSTWA TO SA Z WASZEJ STRONY

bo to Wy DESPERACKO KLAMIECIE ZEBY UTRZYMAC DOBRE IMIE ...

ja mam wyjebane w Was i Wasz spierdolony serwer bo jestescie banda zalosnych klamcow ktorzy robia doslownie wszystko zeby PRAWDA nie wyszla na jaw .

Przerabianie SS przez HA Hashi jest naprawde ZALOSNE :)

wiekszosc juz wie jakimi jestescie kur.... 

i tez pozdrawiam Twoja gildie Cynamon ktora zawsze i wszedzie bedzie przezemnie jebana a Hashi i Ty na pierwszym miejscu za te Wasze perfidne klamstwa.

Nie bez powodu na serwerze gra 100 osob z tego 40 z Waszej spierdolonej gildii.

Wiec nie polecam i nigdy nie poleca zdnego Waszego serwera za WSZYSTKIE WASZE KLAMSTW I OSZUSTWA !!!!!

edit:

PS:   A Ty MAJU w swoim PW do mnie napisalas tak ;  Lukasz ja Cie bardzo prosze nie pisz nic o nas na MPC.....

wiec pozrawiam i nie badz za cwana bo nie jestes Pani GM aka Aster ...

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Vampir nie oplules monitoru jak to pisales? :D Uwazaj bo Ci zylka peknie.

Slownictwo jak bys dopiero z chlewu wyszedl  <3

Ile Xawery Ci ZM-ow w grze placi za te hejty? :D

Opublikowano

Serwer onlline ??  bo bylem i chanele padaly czy to jest juz moze naprawione ??

​Serwer już dawno online kolego! ;D  Były drobne problemy z tymi chanelami lecz administracja uporała się już z tym. 

Zapraszam! 

Opublikowano

Witam wszystko ladnie i pieknie  wezme udzial w konkursie tylko ze nie bardzo mam co nagrac bo w zasadzie to co chwile mnie wywala dungeny pobugowane, jak wchodze w pt na dungen to wywala klienta i pozniej musze odczekac zeby odbugowywac postac na stronce, wczoraj w M1 o godzinie 19 gdzie powinno byc mnostwo ludzi trzy sklepy staly, nie mozna nic sprzedac a nie wspomne zeby cos kupic wszystko trzeba samemu zdobywac. Bosy zrespione w skalach nie mozna ich dosiegnac.

Moja propozycja, moze jakis GM bylby caly czas online i jak znajdzie sie bosa w skale to poprostu napisac do GM-a zeby go wyciagnol ze sciany wtedy byloby latwiej i jeszcze z ta alchemia dalej jest cos nie tak mimo ze mam zalozone tak jak na filmiku to nie moge wlozyc dodatkowych potek.

Opublikowano

Witam wszystko ladnie i pieknie  wezme udzial w konkursie tylko ze nie bardzo mam co nagrac bo w zasadzie to co chwile mnie wywala dungeny pobugowane, jak wchodze w pt na dungen to wywala klienta i pozniej musze odczekac zeby odbugowywac postac na stronce, wczoraj w M1 o godzinie 19 gdzie powinno byc mnostwo ludzi trzy sklepy staly, nie mozna nic sprzedac a nie wspomne zeby cos kupic wszystko trzeba samemu zdobywac. Bosy zrespione w skalach nie mozna ich dosiegnac.

Moja propozycja, moze jakis GM bylby caly czas online i jak znajdzie sie bosa w skale to poprostu napisac do GM-a zeby go wyciagnol ze sciany wtedy byloby latwiej i jeszcze z ta alchemia dalej jest cos nie tak mimo ze mam zalozone tak jak na filmiku to nie moge wlozyc dodatkowych potek.

Kolego nie wywala juz od ponad 4 dni. Dungeony pobugowane? Pierwsze słysze pokaż, udowodnij. Jeśli wywala Ci Clienta napisz na forum nikt wcześniej czegoś takiego nie zgłaszał co oznacza ze przyczyna musi leżeć po Twojej stronie. Co do "alchemi" to nie jest alchemia tylko żywioł. Jeśli go posiadasz muszą sie odblokować sloty na poty (sprawdź czy wkładasz w te odblokowane). Po raz kolejny powtarzam napisz na forum z problemem, porób ss'y.

Opublikowano

Kolego nie wywala juz od ponad 4 dni. Dungeony pobugowane? Pierwsze słysze pokaż, udowodnij. Jeśli wywala Ci Clienta napisz na forum nikt wcześniej czegoś takiego nie zgłaszał co oznacza ze przyczyna musi leżeć po Twojej stronie. Co do "alchemi" to nie jest alchemia tylko żywioł. Jeśli go posiadasz muszą sie odblokować sloty na poty (sprawdź czy wkładasz w te odblokowane). Po raz kolejny powtarzam napisz na forum z problemem, porób ss'y.

L4sT co sie spinasz zapytalem tylko, co mam Ci udowadniac nie rozumie ??

Moze przejdz sie na dungena to zobaczysz co sie dzieje.

Na forum sa takie tematy i nikt tam nie zaglada sporadycznie cos na SB mozna przeczytac wiec po co zakladac temat jak nikt nie  odpowie tu przynajmniej jest jakas reakcja chociaz nie o taka mi chodzilo.

I pewnie bosow tez  nie ma w skalkach albo w wodzie ??

Opublikowano

L4sT co sie spinasz zapytalem tylko, co mam Ci udowadniac nie rozumie ??

Moze przejdz sie na dungena to zobaczysz co sie dzieje.

Na forum sa takie tematy i nikt tam nie zaglada sporadycznie cos na SB mozna przeczytac wiec po co zakladac temat jak nikt nie  odpowie tu przynajmniej jest jakas reakcja chociaz nie o taka mi chodzilo.

I pewnie bosow tez  nie ma w skalkach albo w wodzie ??

Dungeony z tego co mi wiadomo są już odbugowane. Zaktualizuj klienta skoro Cię wywala, ja po aktualce nie mam najmniejszych problemów. Bossy w skałach zdarzają się ale jak do tej pory wystarczyło kliknąć pelerynkę i już oponent był przy mnie więc nie ma co panikować. :P  Pozdrawiam i polecam serwer :)

6v43.png

Opublikowano

syf brud i ubustwo , bylo max 100 osob ale cos was ubylo jeszcze .......

szkoda czasu zeby pograc z garstka osob .... no chyba ze ktos lubi wolne spoty i puste miasta :)

pozdrawiam dwulicowe cioty z negrosa :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Wspominacie o konkursie, a ja wyczytalem na forum negros ze ty wy wygraliscie, czy nie uwazacie ze skoro jestescie wynajeci do prezentowania serwera to nie powinniscie brac udzialu w takim konkursie ??

No chyba ze jestescie pazerni na ZM i chciwosc przez was przemawia. Pogralem chwile na tym serwie super bylo zero konkurencji wszystkie spoty wolne, bosy czekaja i sie prosza zeby ktos je ubil.

BS wbudowany po co ? jak nie trzeba miec perf do pvp bo nie ma z kim go brac. A i tlumow w m1 nie bylo, o ktorej kreciliscie ten filmik a zreszta niewazne tam jest tak zawsze :)

Mowiliscie ze na Invori duzo ludzi gra ide zobaczyc moze tam cos sie dzieje chociaz juz stoi 5 m-c

Opublikowano

Wspominacie o konkursie, a ja wyczytalem na forum negros ze ty wy wygraliscie, czy nie uwazacie ze skoro jestescie wynajeci do prezentowania serwera to nie powinniscie brac udzialu w takim konkursie ??

No chyba ze jestescie pazerni na ZM i chciwosc przez was przemawia. Pogralem chwile na tym serwie super bylo zero konkurencji wszystkie spoty wolne, bosy czekaja i sie prosza zeby ktos je ubil.

BS wbudowany po co ? jak nie trzeba miec perf do pvp bo nie ma z kim go brac. A i tlumow w m1 nie bylo, o ktorej kreciliscie ten filmik a zreszta niewazne tam jest tak zawsze :)

Mowiliscie ze na Invori duzo ludzi gra ide zobaczyc moze tam cos sie dzieje chociaz juz stoi 5 m-c

Jak byś czytał ze zrozumieniem kolego to byś zauważył ze konkurs w którym oni brali udział nie ma nic wspólnego z tym który ogłosili w swoim ostatnim filmie. :) 

Kolejny przydupas Xawerego, nie ma do czego się doczepić to teraz GP hejtować . Żal Ci dupę sciska że jesteś zerem i nie stać Cie na nic innego jak pisanie takich żałosnych komentarzy :D

szkoda czasu zeby pograc z garstka osob .... no chyba ze ktos lubi wolne spoty i puste miasta :)

Vampir, o sobie piszesz? :D

Pozdrawiamy dwulicowe cioty z gildii Błyszczących w Cieniu :P

Opublikowano

Kolejny przydupas Xawerego,

Sluchaj Algus aka Deleta aka Aster aka GM Naomi nie jestem miczyim przydupasem stara zajechan ruro zobacz swoje zdiecie profilowe na FB

Tworzycie ze swoim przydupasem zgrany duet, tworzycie lipne serwery i udajecie ze chcecie jakis dobry projekt zrobic a tak naprawde to liczycie tylko na szybka kase.

Wmawiacie ludziom ze to nie wasza wina a tak naprawde to wy jestescie przyczyna przez ktora ludzie nie graja kto to widzial zeby gm jako pierszy wbil top 1

albo pedzil do topki przesledzilem dokladnie wszystkie twoje posty z wszystkich kont na mpcforum i widze ze rozgrywacie jakies wlasne wojenki byle tylko nachapac sie kasy.

Udajecie ze sie nie znacie i wmawiacie ludziom ze cos sie dzieje ale to nie wina administracji wszyscy sa zli tylko wy dobrzy.

A co do tych marnych GP to sami pokazuja ze na tym marnym serwerku nic sie nie dzieje i wskazuja gdzie grac, tam przynajmniej 1400 ludzi online o godzinie 16:00 a nie tak jak u was 24 heheh

jak byscie twierdzili ze to nieprawda to zaraz zamieszcze SS  z datami i godzinami

Opublikowano

algus czyli Maja czyli GM negrosa miedzy innymi mowie o Tobie :)

wiem ze was boli ze na serwerze jest w porywach do 100 osob ale co zrobic kazdy gowniany serwer z tak gowniana administracja tak konczy :)

nie polecam gry na umierajacym od smrodu cynamonu serwerze :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Pozdrawai

Wpierw naucz się ortografii lub wysyłaj gotowe teksty napisane przez bardziej rozwiniętych kolegów (o ile takich masz) 

Nie sądzę aby granie na tym serwie było stratą czasu...

PS. Pisze się ubóstwo a nie "ubustwo"

Kolega nie przekazał Tobie/Wam informacji co napisaliśmy mu? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...