Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijać na serwa, dawno nie było tak dobrego mediuma !

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich graczy smile.png

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia w grze został udostępniony drop żółtych prezentów na okres jednego tygodnia (koniec w sobotę 28 grudnia).

Co z nimi zrobić? to już zalezy od chęci i inicjatywy gracza. Do wyboru macie 2 opcje:
1. Otworzyć prezent - drop: yang, bądź też zostanie rzyzwany zły mikołaj, z którego jest 100% na wydropienie fioletowego prezentu

2. Przenieść 5 prezentów na Mikołaja stojącego w M1, który da nam od razu Fioletowy prezent.

Czy opłaca się otwierać fioletowy przezent? Tak, jak najbardziej. Z Tego rodzaju prezentu możemy otrzymać między innymi fryzury pod expa/pvp, ulepszacze epickie, PD oraz wiele wiele innych przydatnych rzeczy smile.png

Zapraszamy do udziały w evencie:)

Opublikowano

A co z ulepszaczami?

Gra ktos?

Duzo osob?

Bugow nie ma?

Oplaca sie wlazic wgl? :P

Ulepszacze dropia z metkow 95+ i dungeonów

Graczy jest sporo

Bugów nie ma a jeśli i coś się trafi to naprawiane jest na bieżąco

Serwer jest bardzo fajny i stabilny oczywiście ze wbijać :D

Opublikowano

Mam parę pytań co do serwera :) :

1.Ciężko wbić 220lv ?

2.Czy postacie co do pvp są zbalansowane ?

3.Czy pet jest również dostępny w grze z jakiegoś dropu czy tylko IS ?

4.Czy wierzchowce są dostępne w grze chodzi mi z metków i bossów ?

5.Czy kostium jest dostępny w grze z jakiegoś dropu czy tylko IS ?

6.Czy fryzura premium jest dostępna w grze czy jakiegoś dropu lub tylko IS ?

7.Jak ja mam np 120lv a buff 80 i jestem z nim parą to mogę go teleportować na mapy 100lv+ ?

8.Czy bossy i metki jak i moby będą łatwe do zabicia czy muszę robić wp żeby ubić jakiegoś bossa ?

9.W jaki sposób zdobędę te nowe kamienie duszy ?

10.Czy pierścień słońca i księżyca jest dostępny w grze z jakiś bossów, metków, i konkursów czy tylko IS ?

11.Czy jest możliwość że bonusy będą wchodzić maksymalnie ?

12.Macie jakieś zabezpieczenia na serwer żeby nie upadł po 1 dniu ?

No i ostatnie pytanie najważniejsze !

13.Czy zrobicie jakiś ciekawy event na te święta ale wolałbym coś nowego, nie tylko choinka i skarpetki ale całkiem coś nowego na te święta :)

1. Nie jest ciężko ani za łatwo.. rak średnio

2. Tak

3. Jest dostępny za misje i do wygrania na OX

4. Są w dropie z metków 95+ lvl

5. 1 dostaje się na start, kolejne 2 za misje

6. Jest dostępna w grze, dostaje się za misje u Nettle

7. Możesz z tym że buff musi mieć co najmniej 15 lvl różnicy z mapa ( jeśli wejście na mapę jest od 120 lvl buff musi mieć co najmniej 105 lvl)

8. Większość bossów da się ubić solo, niektórych trzeba bić w grupie

9. Są w dropie z metków 95+ lvl

10. Są w dropie z metków na mapach 155+ lvl

11. Jest, wchodzi 2 wartości bonów wiec wbicie maxa nie jest trudne

12. Mamy, serwer jest stabilny

EVENT WŁAŚNIE TRWA !!! ZAPRASZAMY !!!!

Opublikowano

serwer super! polecam gram na nim i zapraszam do Shinsoo z kazdym dniem coraz wiecej graczy i pelno sklepikow w m1 ch1

bez reklam serwerów

Opublikowano

Konkurs na Reklamę naszego serwera

Chcecie grać w większym gronie, a jednocześnie zyskać szansę na wygranie atrakcyjnych nagród w postaci Złotych Monet?

Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie!

Zadanie konkursowe:
- Należy zareklamować serwer Negros wszędzie, gdziekolwiek tylko się da.

Każda reklama będzie punktowana według tabeli podanej niżej:
- Reklama Negros na swoim profilu na FB - 5 pkt
- Dodanie banneru Negros w sygnaturce na swoim profilu na dowolnym forum (z wyłączeniem forum Negros) - 10 pkt (link podany niżej)
- Dodanie plakatu reklamowego na dowolnym forum (z wyłączeniem forum Negros) - 15 pkt (link podany niżej)
- Nagranie filmiku reklamowego (do 500 subskrypcji) - 25 pkt
- Nagranie filmiku reklamowego (500+ subskrypcji) - 50 pkt
- inne formy reklamy - punktacja indywidualna

Brak limitu punktów, ilość reklam nie jest ograniczona!

Do każdego punktu należy dodać dowód w postaci ss lub linku w przypadku filmiku, tematu, czy też profilu.
Dowód należy umieścić w poście pod tematem konkursowym na forum serwera.
Brak wystarczających dowodów oznacza odrzucenie reklamy i nie przyznanie punktów za nią.

Nagrody:
1 miejsce - 1 500 ZM
2 miejsce - 1 000 ZM
3 miejsce - 500 ZM

Konkurs trwa od dnia dzisiejszego, tj. 25.12.2013 do 12.01.2014.

Plakat Reklamowy:

cdez.png

Sygnatura:

600x200:
6v43.png
600x225:
z9ti.png

Opublikowano

Serwer jest na prawdę dobry! Zasługuję na większą ilość graczy... Aktualnie gra około 200, lecz to i tak mało jak na taki serwer... Zapraszajcie tutaj więcej osób, by gra była jeszcze ciekawsza... Każdemu ten serwer przypadnie do gustu :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

@refresh

Planowane są duże zmiany w celu ułatwienia serwera :) prosze się wypowiadać na forum serwerowym, tam też można się zapoznać ze zmianami które planujemy wprowadzić.

Opublikowano

Przecież ten serwer dąży do upadku.. większość ludzi odeszło przez exp na nowych mapkach, nie ma z kim grać..

Nie polecam..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Przecież ten serwer dąży do upadku.. większość ludzi odeszło przez exp na nowych mapkach, nie ma z kim grać..

Nie polecam..

Do upadku to dążysz Ty :D

Swoim komentarzem próbujesz zaszkodzić serwerowi ale nie uda Ci się .. serwer ma się jak najlepiej geniuszu

Zapraszam na serwer i Polecam !!

Opublikowano

Polecam, ogarnięta administracja, codziennie raty, oraz bardzo często zuo i ox. Myślę, że aktualnie wprowadzane zmiany dość mocno ułatwią grę zarówno początkującym jak i starszym graczom serwera.

6v43.png

Opublikowano

Do upadku to dążysz Ty :D

Swoim komentarzem próbujesz zaszkodzić serwerowi ale nie uda Ci się .. serwer ma się jak najlepiej geniuszu

Zapraszam na serwer i Polecam !!

Ale mi pojechałeś.. rly? jaki masz lvl na serwerze? grasz z is'em czy bez? Wielki obrońca serwerów się znalazł.. swego czasu byłem top 1 i zrezygnowałem, administracja ode mnie zarobiła kilkadziesiąt zł, niech się cieszą.. xD

Nie polecam, to serwer bez przyszłości.

ps: mają więcej rzeczy w is niż graczy na serwerze, beka trochę. :(

Opublikowano

Ale mi pojechałeś.. rly? jaki masz lvl na serwerze? grasz z is'em czy bez? Wielki obrońca serwerów się znalazł.. swego czasu byłem top 1 i zrezygnowałem, administracja ode mnie zarobiła kilkadziesiąt zł, niech się cieszą.. xD

Nie polecam, to serwer bez przyszłości.

ps: mają więcej rzeczy w is niż graczy na serwerze, beka trochę. :(

Mój lvl na serwerze nie ma znaczenia, bronie serwer na którym gram a do Cb 1 zasadnicze pytanie "Po chuj się wypowiadasz na temat serwera na którym nie grasz" ?? Top 1 to byłeś chyba w swojej ułomnej wyobrazni :D

p.s. Naucz się liczyć geniuszu :P

Serwer polecam jak najbardziej :)

Opublikowano

Mój lvl na serwerze nie ma znaczenia, bronie serwer na którym gram a do Cb 1 zasadnicze pytanie "Po chuj się wypowiadasz na temat serwera na którym nie grasz" ?? Top 1 to byłeś chyba w swojej ułomnej wyobrazni :D

p.s. Naucz się liczyć geniuszu :P

Serwer polecam jak najbardziej :)

Chyba Ci płacą za te posty sm'ami, bo tam niestety nie ma z kim grać :D Byłem top, lecz zrezygnowałem. Ale Ty wiesz o tym serwerze tyle, co dziś na śniadanie zjadłeś :D Dzięki za hejt, chcesz coś dodać? zapraszam na ts'a albo pw.

Co do serwera to nie polecam..

AW: ile gra ludzi? 100 czy 200?

Opublikowano

Chyba Ci płacą za te posty sm'ami, bo tam niestety nie ma z kim grać :D Byłem top, lecz zrezygnowałem. Ale Ty wiesz o tym serwerze tyle, co dziś na śniadanie zjadłeś :D Dzięki za hejt, chcesz coś dodać? zapraszam na ts'a albo pw.

Co do serwera to nie polecam..

AW: ile gra ludzi? 100 czy 200?

Płacą to chyba Tobie baranie za Twoje durne komentarze :) Hejtujesz każdy serwer jak leci? Czy tym sposobem promujesz swój WebMetin.pl ? :D

Na temat swojego serwera wiem więcej niż sobie potrafisz wyobrazić pajacu

Dodam jeszcze tylko jedno "wypierdalaj z tematu" :P

Serwer polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...