Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po cholere serwer robic jak sie narzeka na brak czasu. To sie nazywa zachlannosc.

Zatrudnijcie osoby ktore sie zajma graczami.

Ty jesteś jakiś ograniczony czy jak? Mam rzucić szkołę i wszystko co nie związane z komputerem bo postawiłem serwer? Szkoda mi nawet epitetów na ciebie.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jesteś jakiś ograniczony czy jak? Mam rzucić szkołę i wszystko co nie związane z komputerem bo postawiłem serwer? Szkoda mi nawet epitetów na ciebie.

Skoro nie tak dawno pisałeś na forum, że do 13 (Soboty) wyrobisz się ze wszystkim, a jest inaczej to się nie dziw. 

Z resztą winny się tłumaczy od sierpnia robicie aktualizacje i zawsze macie jakieś "ale". 

Opublikowano

@krecik666

i dalej beda jakies ale moze do konca roku wszystko wprowadza jako prezent pod choinke (o ile ktos jeszcze bedzie grał) ten serv to smiech na sali

wprowadzac update ponad 2 miechy i dalej go nie zrobic

w ogole dalej fajnie sie bryłki sprzedaja na allegro :)

jak pobanowaliscie kilka osob (czytaj swoje postki)to juz mozna nawet po 1.50 sprzedawac ^ ^

Opublikowano

Ogłoszenia Parafialne:

1. O godzinie 16:45 odbędzie się 45 minutowa przerwa techniczna, po niej na serwerze pojawi się nowa mapa dla 120lv, a także nowe sety broni do Expa i PvP, kolejno dla 120 i 128lv. Tutorial odnośnie Kresowej Doliny znajdziecie u nas na forum. Zapraszamy do patchowania clienta.

2. Promocja w ItemShopie potrwa dziś do godziny 20:00.

3. Event Manwoo po przerwie będzie już nieaktywny.

4. Turniej Gildyjny zostaje przesunięty na następny tydzień, dziś zamiast niego o godzinie 19:00 zapraszamy na Inwazje Kamieni Metin

Życzymy udanej niedzieli z serwerem, Administracja Ascarial.pl

może, może nie

Opublikowano

@krecik666

i dalej beda jakies ale moze do konca roku wszystko wprowadza jako prezent pod choinke (o ile ktos jeszcze bedzie grał) ten serv to smiech na sali

wprowadzac update ponad 2 miechy i dalej go nie zrobic

w ogole dalej fajnie sie bryłki sprzedaja na allegro :)

jak pobanowaliscie kilka osob (czytaj swoje postki)to juz mozna nawet po 1.50 sprzedawac ^ ^

A Ty masz prawo cokolwiek na allegro sprzedawać? Bo po Twoim zachowaniu wnioskuję, że jeszcze z podstawówki nie wyszedłeś. 

Opublikowano

A Ty masz prawo cokolwiek na allegro sprzedawać? Bo po Twoim zachowaniu wnioskuję, że jeszcze z podstawówki nie wyszedłeś. 

ale już mówiłem tobie spokojnie bo okresu za wcześnie dostaniesz :) (liz dalej pupe moze cos dostajesz za to ! nie wiem!)

gratki dwa i pol miecha i w końcu aktualizacja pogratulować :D

nie polecam syf  ^^

Opublikowano

napisałeś bodajże w 6 tematach to samo, moja rada - wypieradalaj.

Może trochę grzeczniej. ;> 

Piszę całą prawdę.

Ten kto tam gra lub grał wie o co chodzi. I nikt mi nie napisze, że nie. ;]  

Opublikowano

Piszę całą prawdę.

Grałeś w ogóle na Ascarialu? Już abstrahując od tego, że ten sam tekst napisałeś w X tematach, obstawiam, że po prostu celowo wszędzie piszesz to, co widzisz we wcześniejszych postach, nawet nie mając oparcia we własnej opinii. ;) 

Opublikowano

jakbym miał pistolet to bym strzelił Ci w głowę

Dziecko. Wiesz co, nie mam czasu na pierdoły. Ale gdy bym miał go trochę więcej to zgłosił bym twoje słowa gdzie trzeba. Może byś nauczył się myśleć przed napisaniem czegokolwiek.

imetin_logo.png

Opublikowano

Piszę całą prawdę.

fake trues thats that s**t I dont licke

Dziecko. Wiesz co, nie mam czasu na pierdoły. Ale gdy bym miał go trochę więcej to zgłosił bym twoje słowa gdzie trzeba. Może byś nauczył się myśleć przed napisaniem czegokolwiek.

fake nigguh thatss that s**t I dont licke

może, może nie

Opublikowano

Grałeś w ogóle na Ascarialu? Już abstrahując od tego, że ten sam tekst napisałeś w X tematach, obstawiam, że po prostu celowo wszędzie piszesz to, co widzisz we wcześniejszych postach, nawet nie mając oparcia we własnej opinii. ;)

Co ci daja za lizanie dupy w tym temacie?

eq bryłki SM a moze ci kase na konto przelewaja?

bo chyba aż tak ograniczona nie jestes?

Opublikowano

W sumie to samo można napisać względem ciebie zamieniając "lizanie dupy" na "hejtowanie". :P

Opublikowano

Jedna z nowych broni na tle nowej mapy - Kresowej Doliny. Wejście u Heuk-Young. Patchujcie clienta. :)

10428320_706560379438313_943808650429735

Opublikowano

To chyba Ty jesteś tutaj ograniczony, jak jeszcze nie pojąłeś pewnych faktów. ;) Przeczytaj sobie parę stron wstecz i może, ale tylko może, Twój mały móżdżek połączy pewne informacje i złoży je w jedną, logiczną całość. Powodzenia!

Jedna z nowych broni na tle nowej mapy - Kresowej Doliny. Wejście u Heuk-Young. Patchujcie clienta. :)

10428320_706560379438313_943808650429735

Jakie bony stałe mają nowe bronie pvp/exp? ;>

Opublikowano

Raty serwerowe zostały aktywowane, 50% expa i dropu więcej do jutra do godziny 23:59 ;)

Życzymy udanego weekendu z Ascarialem.

Opublikowano

Cześć. Mam kilka pytań odnośnie serwera :

1. Ciężko o FMS ?

2. Ile 35lv ?

3. Ile aura/berek P ?

4. Jak z dropem ?

5. Łatwo zarobić ?

1 szybko lotają

2 zależy czy z is czy bez bez ok 2h

3 10ku do g poem z kamolami to gorzej

4 na początkowym lvl zmianki leca + szkaty blasku

5 od 30 lvl masz wo

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Czy opłaca  się zaczynać gre ?

Moim, nie opłaca się. Szkoda czasu, Ja żałuję straconego czasu na ten serwer.

Niestety to co było kiedyś, a teraz to parodia, wszystko przez ich śmieszne aktualizację.

W dodatku Endy już nie jest technikiem, teraz nawet konto ciężko sprzedać.

Z reszta rób co chcesz.

Opublikowano

Moim, nie opłaca się. Szkoda czasu, Ja żałuję straconego czasu na ten serwer.

Niestety to co było kiedyś, a teraz to parodia, wszystko przez ich śmieszne aktualizację.

W dodatku Endy już nie jest technikiem, teraz nawet konto ciężko sprzedać.

Z reszta rób co chcesz.

Jak kto woli, jednemu podobają sie zmiany, drugiemu nie, każdemu nie dogodzisz, ale staralismy się jak najbardziej wcelować w sedno poprzez ankiety na naszym forum. Mimo wszystko dzieki za normalną krytyke. 

Czy opłaca  się zaczynać gre ?

Czemu nie, na serwerze nadal gra masa ludzi i nie ma problemu z wybiciem się. Masz mase tutoriali u nas na forum, a także na YT, zapraszamy.

Stan online na dzień 21.06, godzina ok. 13.

dqwsxf.jpg

w4jzue.jpg

Opublikowano

Właśnie rozpoczęła się Inwazja Kamieni Metin.

1 - 30lv [iMHA CH4] 30 - 90lv [iMHA CH5] 90lv - 135lv [iMHA CH6]

Wpadacie? ;)

Do 21:00 potrwa również promocja w ItemShopie, tylko teraz kupując SM przez SMS otrzymacie 30% więcej SM.

Opublikowano

Właśnie rozpoczęła się Inwazja Kamieni Metin.

1 - 30lv [iMHA CH4] 30 - 90lv [iMHA CH5] 90lv - 135lv [iMHA CH6]

Wpadacie? ;)

Do 21:00 potrwa również promocja w ItemShopie, tylko teraz kupując SM przez SMS otrzymacie 30% więcej SM.

Lepiej zrób restart serwa a nie jakieś eventy ;p czekam 3 dzień na ten restart ponieważ na konto nie moge wbic cały czas jest połączone  i tylko ten zasrany restart moze mi pomóc rozmawiałem z technikiem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...