Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmianki z szkat. Medium?

400% exp, jeśli nie modyfikowaliscie expa potrzebnego na lvle to tez ledwo wiecej niz na hardach.

Bronie 30 +0/4 trzeba dropić także.

Co u handlarzy i na jakim plusie?

System umiejetnosci jak na medium idealnie wpasowany.

zhda.png

Opublikowano

Zmianki z szkat. Medium?

400% exp, jeśli nie modyfikowaliscie expa potrzebnego na lvle to tez ledwo wiecej niz na hardach.

Bronie 30 +0/4 trzeba dropić także.

Co u handlarzy i na jakim plusie?

Tak, zmianki ze szkat, żeby nie było cwaniaczków na BS.

400% jest na mapach 90+, wcześniej jest więcej. :P

Nom trzeba dropić, idziesz na 1 besta i masz 4 bronie. xD

Przedmioty +9, jakie? Zobaczysz jak wejdziesz bo na pewno nie będę wymieniał wszystkich.

0LsM05U.png

Opublikowano

tam mi nie odpowiedziałeś więc ponownie pytam tutaj...

co mam z tym zrobić, skoro mi patcher nic nie pobiera, i widzi niby wszystkie pliki ?

client pobrany z medifare czy coś

1390144171-U592769.png

Opublikowano

tam mi nie odpowiedziałeś więc ponownie pytam tutaj...

co mam z tym zrobić, skoro mi patcher nic nie pobiera, i widzi niby wszystkie pliki ?

Tam Ci odpowiedziałem ale odpowiem jeszcze raz.

Dopiero na start serwera pobierze się Metin2Client.exe

Następnym razem dokładnie przejrzyj temat.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na starcie pojawi sięnowa binka >3

Nie wiem czy to jest pytanie ale tak, pojawi się nowa binka i niektórzy będą musieli ją dodać do wyjątków w swoim antywirusie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chyba sobie jaja robicie żę ktoś zagra na tym Hardzie z resztą i tak nic nowego nie macie a jutro lepszy serwer startuje ja osobiście napewno nie zagram

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Chyba sobie jaja robicie żę ktoś zagra na tym Hardzie z resztą i tak nic nowego nie macie a jutro lepszy serwer startuje ja osobiście napewno nie zagram

Aha?

Japierdziele..... jednak marzenia sie spelniaja.... NA TAKI SERVER CZEKALEM !!!

Cieszy nas Twoja radość. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

A może zrobcie zeby zmianki dropily z all mobow? +/-10Lvl ?

Bym zagral ale te zmianki w skrzynkach to zly pomysl ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

A może zrobcie zeby zmianki dropily z all mobow? +/-10Lvl ?

Bym zagral ale te zmianki w skrzynkach to zly pomysl ;/

Dlaczego Twoim zdaniem zły pomysł? Bo nie wbijesz w moment max bonów?

Serwer jest tak ustawiony, że maksymalne bony nie są wymagane.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dlaczego Twoim zdaniem zły pomysł? Bo nie wbijesz w moment max bonów?

Serwer jest tak ustawiony, że maksymalne bony nie są wymagane.

Chodzi o to, ze niby Medium a zmianek bedzie malo.

W sumie nie wiadomo jak duzo skrzyn bd dropilo..

Bo skoro wsadzenie w skrzynki to tylko zabezpieczenie przed BS to powinno duzo lootac.

zhda.png

Opublikowano

Tak, zmianki ze szkat, żeby nie było cwaniaczków na BS.

400% jest na mapach 90+, wcześniej jest więcej. :P

Nom trzeba dropić, idziesz na 1 besta i masz 4 bronie. xD

Przedmioty +9, jakie? Zobaczysz jak wejdziesz bo na pewno nie będę wymieniał wszystkich.

Wszystko okej, ale niestety nie podoba mi się wasza funkcja z zmiankami. O wiele lepiej będzie, dla mnie oraz dla innych dodanie zmianek do handlarzy, nie ukrywajmy że bs w tych czasach używa każdy, jest to pewne ułatwienie dla graczy, które jest okej. Bo jak mam zmieniać ręcznie bony to bym musiał mieć naprawdę nawalone w mózgu. Mam o wiele ciekawsze rzeczy do robienia, niż wkładanie bonusów (ręcznie) na serwerze medium. Jeżeli zależy Wam na graczach to proponuję zrobić ankietę.

Up - zmianki z moobów = BOTY.

xD 

Opublikowano

Wszystko okej, ale niestety nie podoba mi się wasza funkcja z zmiankami. O wiele lepiej będzie, dla mnie oraz dla innych dodanie zmianek do handlarzy, nie ukrywajmy że bs w tych czasach używa każdy, jest to pewne ułatwienie dla graczy, które jest okej. Bo jak mam zmieniać ręcznie bony to bym musiał mieć naprawdę nawalone w mózgu. Mam o wiele ciekawsze rzeczy do robienia, niż wkładanie bonusów (ręcznie) na serwerze medium. Jeżeli zależy Wam na graczach to proponuję zrobić ankietę.

Up - zmianki z moobów = BOTY.

Ja nigdy nie używałem BS i nie mam zamiaru, niestety nasz serwer cheaterom mówi NIE.

Więc nie będzie zmianek u handlarzy nawet jeżeli każdy używa BS.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja nigdy nie używałem BS i nie mam zamiaru, niestety nasz serwer cheaterom mówi NIE.

Ale pomysl gdzie jest sprawiedliwosc, ze ktos wbija bony 10 min a druga osoba musi wbijac te same w 2 godziny podczas gdy ta pierwsza osoba sobie expi w najlepsze:) nie na tym polegac ma trudnosc gry, jak dla mnie:P

Mam pytanie poniewaz nie doczytalem moze, czy na serverze beda dostepne dlonie kryta, szycia i roski?

Opublikowano

na taki serwer czekałam, mimo, iż mam tylko netbooka do dyspozycji w tej chwilii :D!

szkoda, że te zmianki i start dopiero 19-20, mimo wszytko zapraszam wszystkich na serwer :D

Opublikowano

Ale pomysl gdzie jest sprawiedliwosc, ze ktos wbija bony 10 min a druga osoba musi wbijac te same w 2 godziny podczas gdy ta pierwsza osoba sobie expi w najlepsze:) nie na tym polegac ma trudnosc gry, jak dla mnie:P

Mam pytanie poniewaz nie doczytalem moze, czy na serverze beda dostepne dlonie kryta, szycia i roski?

Przecież wbicie bonusów jest przypadkowe a ja przypadkowi nie mam zamiaru pomagać bo jest to najsprawiedliwsza forma.

Tak, wszystko jest dostępne.

0LsM05U.png

Opublikowano

Możesz mi powiedzieć jedną rzecz która zwróciła moją uwagę. Na filmikach nie ma poziomu postaci przy randze/nicku. Jak to jest ?

simply.4557.gif

Opublikowano

Przecież wbicie bonusów jest przypadkowe a ja przypadkowi nie mam zamiaru pomagać bo jest to najsprawiedliwsza forma.

Tak, wszystko jest dostępne.

To elegancja;p w sumie do tych zmianek nie mam nic ale zeby znow nie dropily za zadko z tych skrzyn:P a powiedz mi jeszcze gdzie beda dropic te dlonie kryta i szycia+ roski? jak z metkow to na jaki lvl?

Opublikowano

Możesz mi powiedzieć jedną rzecz która zwróciła moją uwagę. Na filmikach nie ma poziomu postaci przy randze/nicku. Jak to jest ?

Został usunięty, żeby nie było sytuacji na serwerze "nie wezmę pvp bo masz za duży lv" czy inne bzdury tego typu które mnie osobiście denerwowały w tej grze.

To elegancja;p w sumie do tych zmianek nie mam nic ale zeby znow nie dropily za zadko z tych skrzyn:P a powiedz mi jeszcze gdzie beda dropic te dlonie kryta i szycia+ roski? jak z metkow to na jaki lvl?

Sklep AP oraz Zielarze.

Nasza kreatywność jest trochę większa niż wpierdolić wszystko do dropu. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

To, że ty nie używałeś nie oznacza, że inny nie używają a tobie chyba chodzi o biznes , czy nie ? A jestem przekonany, że będziesz miał o to cały czas płacz i propozycje, zwiększenia drop zmianek, a jeżeli będziesz cały czas swojego zdania to ilość graczy będzie spadała, co spowoduje małą ilość graczy, czyli z biznesu nic nie wyjdzie. - Prosta Logika. Zresztą rób co chcesz, twój serwer, ale ja tobie tylko daję dobrą radę, gram w metina ponad 7 lat, grałem na setkach serwerach i troszkę wiem, co lubi gracz a czego nie lubi. Powodzenia.

Zrób ankietę i sam się przekonasz ; ))

xD 

Opublikowano

To, że ty nie używałeś nie oznacza, że inny nie używają a tobie chyba chodzi o biznes , czy nie ? A jestem przekonany, że będziesz miał o to cały czas płacz i propozycje, zwiększenia drop zmianek, a jeżeli będziesz cały czas swojego zdania to ilość graczy będzie spadała, co spowoduje małą ilość graczy, czyli z biznesu nic nie wyjdzie. - Prosta Logika. Zresztą rób co chcesz, twój serwer, ale ja tobie tylko daję dobrą radę, gram w metina ponad 7 lat, grałem na setkach serwerach i troszkę wiem, co lubi gracz a czego nie lubi. Powodzenia.

Zrób ankietę i sam się przekonasz ; ))

Jednak wolę sprawiedliwość niż cheaterów i cwaniactwo jaki to ktoś jest kozak a nie biega w żadnym przedmiocie który został zrobiony przez niego.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...