Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie denerwującej reklamy.

Gość Pan Maciek

Głosuj!  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czy nie za :P?

• Za usuni?ciem.
      53
    • Za pozostawieniem.
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałbym złożyć sugestię dotyczącą usunięcia tej denerwującej reklamy między 1 a 2 tematem bo to już jest przesada.

Tak do administracji: Pamiętajcie że im bardziej inwazyjne reklamy będą tym więcej osób zacznie sięgać po AdBlocka więc wrzucanie ich gdzie tylko się da nie zwiększy wam dochodów z reklam ;_; Rozumiem że serwer kosztuje, ale źle wybraliście miejsce na dorzucenie kolejnej reklamy.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ci nie pasuję to włącz adblocka :D Mnie denerwują reklamy i wyskakiwanie kolejnych przeglądarek i powiem że przez reklamy laguję też trochę jak jest to reklama shockwave.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Poza tym, jak już coś dodajecie to moglibyście o tym informować, a po 2 - skoro mam gold membera to chyba nie powinienem jej mieć, nie?

Ta reklama to wielka przesada.

652601399840421198520.png

Opublikowano

To przesada i to nie mała. Jak będziecie przesadzać z reklamami, to wzrośnie % ludzi korzystających z adblocka na mpc. Górna reklama mi jakoś nie przeszkadza, ale to niemiło mówiąc wkurwia oko.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Tych reklam z każdym miesiącem jest coraz więcej. Ja sama mam ich pełno, mimo posiadania Golda. Nie wspomnę o tym, co ma mój mąż bez żadnych nagród. 90% przestrzeni forum to wtedy reklamy. Jestem za ograniczeniem ich, usunięciem tej nowej między pierwszym, a drugim tematem w dziale, ewentualnie umieszczenie ich w jakimś innym miejscu, nie przeszkadzającym poruszanie się na forum.

Opublikowano

Weźcie to usuńcie, forum przez to wygląda delikatnie mówiąc nie ładnie :/ Wielkie TAK

Opublikowano

ja mam pytanie, co jest złego w AD Blocku? Nie trzeba korzystać z MPC by go mieć :D

Mnie to nie przeszkadza, bo mam AD, ale jak wchodzę przez telefon, to wiadomo. Za usunięciem!!!

A tak na marginesie, w większości działów są podpięte 2-3 tematy (jak nie więcej) więc to tylko oddziela te, na które najmniej zwracamy uwagę, najczęściej jest to regulamin, którego nie zauważymy dzięki temu :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

W ogóle nie wiem kto wpadł na tak genialny pomysł.

Gdyby to była reklama gdzieś z boku, z dołu, z góry... o rozmiarach 100x100, spoko, forum kosztuje.

Ale dodanie jej między dwa pierwsze tematy, w dodatku w rozmiarze 4-krotnie większym niż te reklamy u dołu - syf i bezmyślne posunięcie (bez obrazy jeśli ktoś poczuł się dotknięty?).

Oczywiście jestem na TAK! To musi zniknąć, bo jest to jeden dzień, a już nie do wytrzymania ;__;

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

WIększość moderatorów w kółko powtarza innym, że na mpc nie ma demokracji, to ja teraz Wam odpowiem - "Nie ma demokracji na mpc" i nic nie macie do gadania ;). Zapraszam do użycia adblocka :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ja bym jeszcze był za wstawieniem co drugi temat, a do tego może jakaś reklama pop-up co przed myszką ucieka :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Ahh, było sobie takie ciemne forum... taki miły widok... a tu patrzę i co? REKLAMA! BIAŁA REKLAMA NA CIEMNYM TLE pośrodku strony! To nie pasuje! To denerwuje!

Jak można myśleć, że po wstawieniu tego ludzie nie będą narzekać?

0tp3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...