Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie denerwującej reklamy.

Gość Pan Maciek

Głosuj!  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czy nie za :P?

• Za usuni?ciem.
      53
    • Za pozostawieniem.
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według moich obserwacji, to gold member powoduje tylko usunięcie Pani Kasi, ale mogę się mylić.

Mimo wszystko na tak, choć mam adblocka ;_;

Game Over

Opublikowano

Na tak, mimo, że posiadam Gold Member'a widzę to reklamę.

Jest ona denerwująca, idiotycznie wstawiona ( chodzi o miejsca ) i w małym stopniu przyczynia się do dłuższego ładowania strony.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

że się tak spytam wypowie się ktoś z administracji w tym temacie ? bo do tego doszła kolejna reklama

1386858825-U310572.png

oDYVDfv.gif
Opublikowano

że się tak spytam wypowie się ktoś z administracji w tym temacie ? bo do tego doszła kolejna reklama

1386858825-U310572.png

To pani Kasia, jest ona od zawsze.

Opublikowano

Dodatkowo kiedyś nie miałem tej reklamy,ale od momentu otrzyamania golda(chyba że to zbieg okoloczności) mam wkurzającą reklame przy pierwszym poście,i przy niektórych kolejnych.Przydało by się je przenieść.

Opublikowano

@wlatca

To nie pani Kasia ;p to jest też reklama jak jeszcze pamiętam to pani Kasia miała coś jak konto i pisała " posty " z reklamą

oDYVDfv.gif
Opublikowano

ja bym zamienił ogólnie całe forum w jedną wielką stronę reklamową.
dojebał reklamy wyskakujące, po kliknięciu w reklamę dodawałyby się posty, no i ofc, wielki banner jadący po ekranie o rozdziałce minimum 800x600.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ta..

Prawda jest taka że forum ma wielką liczność a administracja używa wszystkich 'dozwolonych' tricków.

ADblocka posiadam od prawie że pół roku i nie ma bata abym go wyłączył. Google przejęło yt, co film reklama. Dziekuje..

Tutaj powoli robi się to samo.. Szkoda gadać że forum N1 w pl musi się pokazywać z tak marnej strony.

Maszynka do zarabiania kasy, proste.

Moge się założyć że te 5 osób co dało na pozostawienia to administracja :).

graphic.png
Opublikowano

WIększość moderatorów w kółko powtarza innym, że na mpc nie ma demokracji, to ja teraz Wam odpowiem - "Nie ma demokracji na mpc" i nic nie macie do gadania ;). Zapraszam do użycia adblocka :).

Zgadzam sie, jak nie chcecie miec problemow z reklamami to wiecie co macie zrobic. Ogolem jestem za sugestia ale to nic nie da.

sstwc.jpg

Opublikowano

Zgadzam sie, jak nie chcecie miec problemow z reklamami to wiecie co macie zrobic. Ogolem jestem za sugestia ale to nic nie da.

jak to nic nie da ?

Była sugestia że nie chcemy tej między tematami, to dostaliśmy kolejną.

Tak samo było ze zdjęciem z PGA.

"im bardziej chcecie zdjęcie, tym większa szansa że go nie zobaczycie"

czy jakoś tak :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Sytuacja z reklamami nie jest tak klarowna jak większości się wydaje. Nie wszystko zależy od nas. Na pewno nie chcemy, żeby reklamy zdominowały forum. Niedługo powinno być dużo lepiej.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...