Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ASCARIAL.PL [Hard/Medium]

Azprime

O której chciał/a byś start serwera?  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcia?/a by? start serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm fajniutki ten serwer prezentacja czytelna administracja aktywna w temacie oby tylko start bez problemów i dużo osób na starcie było.

Opublikowano

Nie polecam, gralem na poprzednim serwerze NGS-a i byl totalna porazka

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Hmm fajniutki ten serwer prezentacja czytelna administracja aktywna w temacie oby tylko start bez problemów i dużo osób na starcie było.

Reklama zrobi swoje :)

Nie startujcie o tej 12.... chociaz 15

Większość zadecydowała, że woli start o 12, roznice byly spore

Opublikowano

Nie polecam, gralem na poprzednim serwerze NGS-a i byl totalna porazka

Co tam bylo porazka? Fakt, malo graczy bylo, ze wzgledu na bardzo mala reklame, teraz sie bardziej postaralismy. Serwer od strony plików i reszty był dobry, każdy Ci to przyzna, wystarczy wejsc na forum Restivii. Popelnilismy pare błędów od strony reklamy i braku rozrywki (np. Dungeonow) i tyle, tym razem juz tego bledu nie popelnilismy, jak widać po reklamie czy ilości nowych systemow.

Youtuberzy niech jeszcze jutro z rana jakis filmik wrzuca czy cos ;d

Wrzucą, jutro każdy z 8 youtuberów nagrywa film ze startu, a później serie Let's Play, takze zainteresowanie serwerem nie będzie male ;)

Opublikowano

Wrzucą, jutro każdy z 8 youtuberów nagrywa film ze startu, a później serie Let's Play, takze zainteresowanie serwerem nie będzie male ;)

ale połowa widzów 1 to połowa wszystkich

69943052049837655156.jpg

Opublikowano

NGS jeśli przemyślałeś naszą wczorajszą rozmowę to czy mógłbyś odpisać mi na pw.

Co z dropem sztabek ze szkat które lecą podczas expa?

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

NGS jeśli przemyślałeś naszą wczorajszą rozmowę to czy mógłbyś odpisać mi na pw.

Co z dropem sztabek ze szkat które lecą podczas expa?

Obgadamy to rano bo wlasnie spadam. Co do szkat, dropią normalnie z wszystkich mobow.

Opublikowano

ale połowa widzów 1 to połowa wszystkich

Wydaje mi się, że o ilość graczy na serwerze nie ma się co martwić. Reklama na yt zrobi swoje, na pewno. Może na starcie nie będzie oszałamiającej ilości osób ze względu na wczesną porę, ale z godzinami na pewno będzie coraz to więcej. Jeżeli serwer ładnie wystartuje, początek rozrywki będzie naprawdę przyjemny to zobaczysz, że ilość graczy na serwerze będzie satysfakcjonująca, zresztą nie ma co tak bezmyślnie gadać - Jutro się przekonamy, co wyjdzie z Ascariala ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

I po jaki wał ta ankieta, jeżeli czekasz tylko na graczy co się uczą to wlacz go o 8:00 po co czekac do 12:00
Pomysl jeden pracujacy gracz da ci w is tyle co 10 graczy z gimby^^ Ciezko zrobic start o 18
kazdy ma rowne szanse?

Opublikowano

I po jaki wał ta ankieta, jeżeli czekasz tylko na graczy co się uczą to wlacz go o 8:00 po co czekac do 12:00

Pomysl jeden pracujacy gracz da ci w is tyle co 10 graczy z gimby^^ Ciezko zrobic start o 18

kazdy ma rowne szanse?

Po taki wał, że większość chce start o 12, nie wiem po co ten post.

Widocznie administracja nie ma takich lepkich rąk, jak ci się zdaje kolego.

o 18 = równe szanse? Teraz to mogę napisać, że ci co chodzą do pracy ( dorośli ) mogą siedzieć od 18 do rana, a młodsi gracze za pewne nie - także gdzie tu równe szanse? Pomyśl. Nikomu nie dogodzisz, proste. Nie możesz wejść szybciej? TRUDNO, wejdziesz wtedy, kiedy będziesz mógł.

Pozdrawiam, start tuż tuż..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

start za 49 min :D mam nadzieję że będzie masa ludzi :P

Reklame mają sporą, serwer też wydaje się dobry a to najważniejsze. Jeżeli nie spierdolą startu to będzie sporo graczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...