Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ASCARIAL.PL [Hard/Medium]

Azprime

O której chciał/a byś start serwera?  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcia?/a by? start serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer na miesiąc a potem olewka jak z restivią? zamknij serwer i zwróć sm z restivi na ascarie.

Porównaj Restivie do Ascariala. Nikt nie karze Ci tu grać, jeśli Ci się nie podoba, masz inne serwery. Obydwa projekty będą funkcjonować i po starcie Ascariala popracujemy również nad ożywieniem Restivii trochę, bo nawaliliśmy z jej reklamą.

Do 70 łatwy czyli w ciągu 1/2 dni powinny pojawić się takie lvl'e mam rozumieć?

Ciężko mi to ocenić, poniewaz nie wiem ile w założeniu bedziesz grac, aczkolwiek mysle, ze pare dni na wbicie 70/75lv powinno starczyć. Tak jak juz mowilem do 60/70lv exp leci latwiej troche, pozniej juz zaczynaja sie schody. Maksymalny level bedzie mozna wbic w 3/4 tygodnie.

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Porównaj Restivie do Ascariala. Nikt nie karze Ci tu grać, jeśli Ci się nie podoba, masz inne serwery. Obydwa projekty będą funkcjonować i po starcie Ascariala popracujemy również nad ożywieniem Restivii trochę, bo nawaliliśmy z jej reklamą.

Ciężko mi to ocenić, poniewaz nie wiem ile w założeniu bedziesz grac, aczkolwiek mysle, ze pare dni na wbicie 70/75lv powinno starczyć. Tak jak juz mowilem do 60/70lv exp leci latwiej troche, pozniej juz zaczynaja sie schody. Maksymalny level bedzie mozna wbic w 3/4 tygodnie.

Ten startowy quest na zabicie 1000 psów w czasie można wykonać tylko raz? będą też jakieś inne ciekawe misje jak ta, w których będzie można uzyskać SM'y?

Opublikowano

że co jak olaliście serwa i przez was wszyscy gracze odeszli i co mam tam grać sam ze sobą? nie chce hejtować tylko żebyś zrozumiał mnie że poświęciłem na tamten serwer dużo czasu i co teraz? albo daj pw żeby nie było spamu ponieważ chcę coś wyjaśnić bez wulgaryzmów i warna

Serwer wydaje się fajny i raczej polecam serwa chociaż skrytykowałem administrację

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Ten startowy quest na zabicie 1000 psów w czasie można wykonać tylko raz? będą też jakieś inne ciekawe misje jak ta, w których będzie można uzyskać SM'y?

Quest wykonujemy co 12h, podlega on pod System Dziennych Wyzwań. Masz go dokładnie opisanego w zapowiedzi serwera.

że co jak olaliście serwa i przez was wszyscy gracze odeszli i co mam tam grać sam ze sobą? nie chce hejtować tylko żebyś zrozumiał mnie że poświęciłem na tamten serwer dużo czasu i co teraz? albo daj pw żeby nie było spamu ponieważ chcę coś wyjaśnić bez wulgaryzmów i warna

Restivia była naszą porażką, bo celowalismy w Oldschool z mala liczba dungeonow i nowosci, co nam zupelnie nie wyszło, gracze odeszli, bo najzwyczajniej im sie nudzilo, nie mow mi, ze bylo inaczej, tutaj juz tego bledu nie popelnilismy. Zapraszam na PW.

Opublikowano

Czekamy na start :)

Zapraszamy do udziału w Ankiecie na temat godziny startu serwera. To Wy decydujecie o której w sobote otworzymy serwer ;)

Opublikowano

Myślę, że po porażkach Małysza i Lourta, właśnie na ten serwer wbiją wszyscy. Ogólnie to lepszym startem będzie piątek, właśnie dlatego, że wystartujecie równo z konkurencją. Weź pod uwagę, że większość wbiję tam, bo są pierwsi, ich serwer okaże się dobrym, to do was mniej graczy wpadnie, a w wypadku gdyby był słaby to i tak, niezależnie od startu do was więcej osób wbije ;) Przemyślcie ten piątek, bo z strategicznego punktu myślenia on jest lepszy :)

Ogólnie co do serwera, to jestem mile zaskoczony i liczę na trwałą aktywność administracji w trakcie działalności serwera, bo najgorsze jest gdy administracja ma wy**bane.

Opublikowano

Mam nadzieje, że ten TeamSpeak który został podany wyżej, nie jest oficjalnym...

Współpraca z osobami typu Boci4n mija się z celem, by nie było jakiś problemów, za dużo go znam i za dużo się nasłuchałem o nim rzeczy.

Poza tym, lepiej by było gdyby serwer miał WŁASNY serwer TeamSpeak, różnie bywa z takimi strefami, a licho by było gdyby serwer stracił TS-a w pewnym momencie przez głupote.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Myślę, że po porażkach Małysza i Lourta, właśnie na ten serwer wbiją wszyscy. Ogólnie to lepszym startem będzie piątek, właśnie dlatego, że wystartujecie równo z konkurencją. Weź pod uwagę, że większość wbiję tam, bo są pierwsi, ich serwer okaże się dobrym, to do was mniej graczy wpadnie, a w wypadku gdyby był słaby to i tak, niezależnie od startu do was więcej osób wbije ;) Przemyślcie ten piątek, bo z strategicznego punktu myślenia on jest lepszy :)

Ogólnie co do serwera, to jestem mile zaskoczony i liczę na trwałą aktywność administracji w trakcie działalności serwera, bo najgorsze jest gdy administracja ma wy**bane.

Przemyslimy jeszcze motyw co do dnia startu, wieczorem podejmiemy decyzje i napiszemy tutaj w temacie ;) Tymczasem zapraszamy do udziału w ankiecie.

Mam nadzieje, że ten TeamSpeak który został podany wyżej, nie jest oficjalnym...

Współpraca z osobami typu Boci4n mija się z celem, by nie było jakiś problemów, za dużo go znam i za dużo się nasłuchałem o nim rzeczy.

Poza tym, lepiej by było gdyby serwer miał WŁASNY serwer TeamSpeak, różnie bywa z takimi strefami, a licho by było gdyby serwer stracił TS-a w pewnym momencie przez głupote.

Pozdrawiam :)

Zobaczymy co wyjdzie z tej współpracy, aczkolwiek działamy na jasnych regułach i jakoś złych rzeczy o game-ts3.pl nie słyszeliśmy :)

Opublikowano

Najlepiej załóżcie swojego ts-a co wasze to wasze nie będziecie uzależnieni od kogoś a wiecie jak sie potem kończy taka współpraca.

Opublikowano

@ Jak z Marmurami?

@ Ciekawy drop w wróżki, dc itp.?

@ Dropią szkatki podczas expa?

@ Ciekawy drop jakiś małzy broni 65 podczas expa w grocie?

@ Zwiększone spoty ?

@ Przyśpieszony resp metków i mobów?

@ Zmodyfikowany drop z bossów typu ognisty król, np. "setki" lub roski ?

@ Dodane z epików nowe wartości (bronie), bo na Pl masz tak ze bron po trytonie ma na +0 100coś wartości ataku, zróbcie tak że ma wartość trytona + na każdym następnym + się zwiększa + ludzie

Niech youtuberzy, nagrają filmy z dropem z metków, bossów, system ulepszeń itp.

Opublikowano

Najlepiej załóżcie swojego ts-a co wasze to wasze nie będziecie uzależnieni od kogoś a wiecie jak sie potem kończy taka współpraca.

Przemyslimy motyw, zobaczymy jak bedzie się Wam podobać na TSie i jak ułoży się nasza współpraca :)

@ Jak z Marmurami?

@ Ciekawy drop w wróżki, dc itp.?

@ Dropią szkatki podczas expa?

@ Ciekawy drop jakiś małzy broni 65 podczas expa w grocie?

@ Zwiększone spoty ?

@ Przyśpieszony resp metków i mobów?

@ Zmodyfikowany drop z bossów typu ognisty król, np. "setki" lub roski ?

@ Dodane z epików nowe wartości (bronie), bo na Pl masz tak ze bron po trytonie ma na +0 100coś wartości ataku, zróbcie tak że ma wartość trytona + na każdym następnym + się zwiększa + ludzie

Niech youtuberzy, nagrają filmy z dropem z metków, bossów, system ulepszeń itp.

1. Marmury dropią normalnie, mozna je rowniez zdobyć wymieniając KD u Handu UP

2. Drop został przygotowany unikalnie w taki sposób, abyście nie nudzili się robiąc wyprawy na DT, DC, itd.

3. Tak, szkaty blasku ksiezyca, drop masz przedstawiony w zapowiedzi.

4. Małże owszem aczkolwiek bez broni 65lv.

5. Spoty Standardowe.

6. Respu mobów nie zwiększaliśmy, aczkolwiek resp Metinów został podwojony.

7. Tak

8. Tak.

Youtuberzy po starcie serwera będą nagrywać Let's Play w których przedstawią każdy najdrobniejszy szczegół na serwerze :)

Opublikowano

Informacyjne filmy, lepiej dać przed startem, bo po starcie to zanim oni to nagrają, to już dawno to odkryję ;)

Taka prośba ode mnie i myślę wielu graczy, zwiększcie spoty, w szczególności v2/av1/ i ciut ziny ;d + zwiększcie też troszkę drop marmurków względem PL :D

Graczy będzie dużo, czyli wszystkie dobre spoty bd zajęte, a dziękuje expić na spotach po 3 grupki ;d W szczególności, że raty 3x, czyli długo się bd siedzieć w v2, av1, av2

Czemu te epickie bronie, są tak ch*jowo pomieszane?

Opublikowano

Zwiększcie spoty w m2,bo,v1 i v2 żeby miło się expiło eventualnie v3 od 70lv żeby każdy mógł expić ponieważ na restivi z początku czekałem 3h na wolnego spota o godzinie 23 dopiero wszedłem na spota i czy dropią sztabki było by fajnie gdyby dropiły jak na restivi z mobów i szkat.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Informacyjne filmy, lepiej dać przed startem, bo po starcie to zanim oni to nagrają, to już dawno to odkryję ;)

Taka prośba ode mnie i myślę wielu graczy, zwiększcie spoty, w szczególności v2/av1/ i ciut ziny ;d + zwiększcie też troszkę drop marmurków względem PL :D

Graczy będzie dużo, czyli wszystkie dobre spoty bd zajęte, a dziękuje expić na spotach po 3 grupki ;d W szczególności, że raty 3x, czyli długo się bd siedzieć w v2, av1, av2

Czemu te epickie bronie, są tak ch*jowo pomieszane?

Dzisiaj nagram z youtuberami drop i dzis wieczorem lub najpozniej jutro po południu bedziesz miał wszystko u naszych Youtuberow przedstawione :)

Zwiększcie spoty w m2,bo,v1 i v2 żeby miło się expiło eventualnie v3 od 70lv żeby każdy mógł expić ponieważ na restivi z początku czekałem 3h na wolnego spota o godzinie 23 dopiero wszedłem na spota i czy dropią sztabki było by fajnie gdyby dropiły jak na restivi z mobów i szkat.

Zwiększymy spoty :)

Opublikowano

"Czy na serwerze dozwolone są wspomagacze? - Tylko bonusswitcher i fishbot." - japierdole, ludzi pojebalo...

Opublikowano

A epickie bronie pozmieniacie? Lipa, że nie będzie dzwonu szczęki smoka lub bezdów.. i dlaczego nie ma runicznego po trytonie, tylko ten dziwny, który jest na BM'a ? ;p

Opublikowano

A epickie bronie pozmieniacie? Lipa, że nie będzie dzwonu szczęki smoka lub bezdów.. i dlaczego nie ma runicznego po trytonie, tylko ten dziwny, który jest na BM'a ? ;p

Naprawde chcesz grać na serwerze byłych administratorów Reventiala ,robią to wszystko co Revential zero myśli od sb youtuberzy pewnie bedął dostawać tyle ,ze mogą wykupić cąłego ISa jeżeli nadal myslicie ,że to nie twórców reventiala to powiedzie dlaczego mają tą samą jak Revential kto ogląa troszke youtuberów to będą wiedzięc ,a zapewne jak hajsidło się skończy to zamkną serwer tak jak to w przypadku serwera na R...

Opublikowano

"Czy na serwerze dozwolone są wspomagacze? - Tylko bonusswitcher i fishbot." - japierdole, ludzi pojebalo...

Nikt nie karze Ci ich używać, ale nie bedziemy też za ich używanie karać.

Tak pozmieniamy. Kwestia gustu.

Naprawde chcesz grać na serwerze byłych administratorów Reventiala ,robią to wszystko co Revential zero myśli od sb youtuberzy pewnie bedął dostawać tyle ,ze mogą wykupić cąłego ISa jeżeli nadal myslicie ,że to nie twórców reventiala to powiedzie dlaczego mają tą samą jak Revential kto ogląa troszke youtuberów to będą wiedzięc ,a zapewne jak hajsidło się skończy to zamkną serwer tak jak to w przypadku serwera na R...

Revential nie był naszym serwerem. Powiedz mi, czy tam było tyle samo autorskich systemów i pomysłów ile u Nas? Nie sądze. Także nie oceniaj książki po okładce, bo w tej chwili robisz to bezpodstawnie.

Opublikowano

Ascarial to nie jest mój serwer, ani żadnej osoby z Reventiala. Nad naszym projektem pracujemy i efekty zobaczycie w styczniu, tworzymy coś na wzór jutro startującego Ete****y.

Opublikowano

Informujemy, że strona oraz rejestracja wraz z clientem dostępne będą od Piątku od godziny 18:00.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...