Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ASCARIAL.PL [Hard/Medium]

Azprime

O której chciał/a byś start serwera?  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcia?/a by? start serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Ten serwer przebija wszystkie Hardy :)

Tylko te bronie fakt,faktem już stare i nudne :),przydało by się coś nowego wprowadzić,przemyślcie to :)

Powodzenia, nienawidzę Hardów ale jak się obczaja prezke to aż ona sama przyciąga do serwera :P.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ja mam taką małą propozycję chociaż z jednej strony jest mała , ale z drugiej duża xD

Dodać jakieś lizaki itp. do IS np., ale także do drop z szkat , ale z małą szansą (można by było dać w nich np. exsp 30% max. HP 2000 itp. ) to taka propozycja lecz nie wiem czy innym przypadnie do gustu .

A jak z broniami na 30 lvl i jaki % ulepszenia ???

837371446280124127260.png
Opublikowano

A jak z broniami na 30 lvl i jaki % ulepszenia ???

Bronie na 30lv dropią z Kufrów oraz Bestów. Procent ulepszania jest następujący:

+0 +1 - 100%

+1 +2 - 90%

+2 +3 - 90%

+3 +4 - 90%

+4 +5 - 80%

+5 +6 - 70%

+6 +7 - 70%

+7 +8 - 70%

+8 +9 - 60%

Co do lizaków, znajda sie rowniez w ItemShopie.

Opublikowano

Pliki Revential, + prawie taka sama prezentacja nie sądzę przypadek? Lekko zmieniony nowe Miasta i te runy i to wszystko padnie tak jak wasz Revential.

Opublikowano

Pliki Revential, + prawie taka sama prezentacja nie sądzę przypadek? Lekko zmieniony nowe Miasta i te runy i to wszystko padnie tak jak wasz Revential.

Ascarial nie ma nic wspolnego z Reventialem, nawet nie ma żadnego systemu z tego serwera. Poza tym Revential to nie był serwer od NEXT GAME STUDIO.

Opublikowano

Motocyklista aka Asfen aka Arab. Ty robisz coś w życiu poza hejtem i tworzeniem fake'owych serwerów? Załóż sobie jeszcze kolejne pare kont na forum, na pewno nikt nie zorientuje się, że to Ty. Ten serwer nie stoi na żadnych naszych plikach, czyli moich i Endymiona, bo po prostu ich nie udostępnialiśmy. Już strone temu wypowiadałem się na ten temat, nie mam z tym serwerem nic wspólnego. Pracuje nad swoim nowym projektem, ktory bedzie w styczniu ;)

Opublikowano

Motocyklista aka Asfen aka Arab. Ty robisz coś w życiu poza hejtem i tworzeniem fake'owych serwerów? Załóż sobie jeszcze kolejne pare kont na forum, na pewno nikt nie zorientuje się, że to Ty. Ten serwer nie stoi na żadnych naszych plikach, czyli moich i Endymiona, bo po prostu ich nie udostępnialiśmy. Już strone temu wypowiadałem się na ten temat, nie mam z tym serwerem nic wspólnego. Pracuje nad swoim nowym projektem, ktory bedzie w styczniu ;)

Serwer całkiem fajnie wygląda ale nie wypieraj się, że to nie twój serwer. A jeżeli ty na prawdę już pracujesz nad jeszcze kolejnym projektem to stary.... no na prawdę powodzenia.

Ogółem życzę udanego serwera.

@down

Nie wiem mam specjalnie prosić ludzi o screeny jak do nich pisałeś?

Opublikowano

Serwer całkiem fajnie wygląda ale nie wypieraj się, że to nie twój serwer. A jeżeli ty na prawdę już pracujesz nad jeszcze kolejnym projektem to stary.... no na prawdę powodzenia.

Ogółem życzę udanego serwera.

Rozmawialiśmy już na ten temat ostatnio. Równie dobrze moge napisać, że pracuje z Tobą nad Nostidlą, so what? Mniejsza. Na początku stycznia zobaczysz nowy mój projekt i chyba tym samym polegną wszystkie spekulacje na mój temat. Powodzenia tam z Nostidlą.

Opublikowano

Ahhh, Asfen dlaczego tak te nicki zmieniasz? Opierdalasz kogoś, czy wszyscy dochodzą do wniosku, że jesteś fałszywy? hejtujesz wszystko, a potem grasz..

@Topic:

Trutki skąd?

Opublikowano

Dyskusja z Tobą nawet nie ma sensu. Robiłem dla NGS pewne rzeczy na zamówienie, w tym pare rzeczy z Reventialu, więc nie widzę jaki masz w tym problem. Zresztą co ja sie produkuję, idz na ten serwer, który masz w sygnaturce i pokaż mi co macie zrobione tam autorskiego. Pozwól tylko, że zgadnę... nic?

topic.

Co do pytań odnośnie trutki, to z szkatułki Umarłego Rozpruwacza oraz z Tajemniczego kufru(kufra?), który znajduje się w Czerwonym Lesie.

Opublikowano

Dyskusja z Tobą nawet nie ma sensu. Robiłem dla NGS pewne rzeczy na zamówienie, w tym pare rzeczy z Reventialu, więc nie widzę jaki masz w tym problem. Zresztą co ja sie produkuję, idz na ten serwer, który masz w sygnaturce i pokaż mi co macie zrobione tam autorskiego. Pozwól tylko, że zgadnę... nic?

topic.

Co do pytań odnośnie trutki, to z szkatułki Umarłego Rozpruwacza oraz z Tajemniczego kufru(kufra?), który znajduje się w Czerwonym Lesie.

Nic dodać, nic ująć, z resztą zobaczycie już niedługo nowy nasz projekt, czyli mój i Endymiona, tyle w tym temacie.

Opublikowano

Ahhh, Asfen dlaczego tak te nicki zmieniasz? Opierdalasz kogoś, czy wszyscy dochodzą do wniosku, że jesteś fałszywy? hejtujesz wszystko, a potem grasz..

@Topic:

Trutki skąd?

Hmm Ciekawy serwer a skąd truta i takie bajerki ? :P

Trutki dropią tylko z Ripera i bardzo rzadko można je zdobyć, tak jak inne bronie na 75lv z Ciężkiego Tajemniczego Kufra w Czerwonym Lesie.

uaa, serwer wygląda epicko. Na pewno wbiję na start bo szukam porządnego hard serwerka, mam nadzieje że przebijecie konkurencje która startuje w Makołaja, heh.

Edit#

Chyba jestem ślepy..

Skąd dodania/zmianki?

Rady oraz zwoje występują na serwerze?

Występują tylko Zwoje Egzorcyzmu, rad nie ma na serwerze. KU oraz Kamienie czytamy co 2h.

Opublikowano

Wy macie też serwer Restivia.pl prawda ?

Oba te serwery mają bardzo łądne prezki i fajnie wyglądają. Widać, że się staracie, tylko jeszcze mało znamy wasz team.

Opublikowano

Wy macie też serwer Restivia.pl prawda ?

Oba te serwery mają bardzo łądne prezki i fajnie wyglądają. Widać, że się staracie, tylko jeszcze mało znamy wasz team.

Tak, Restivia również jest nasza, póki co pracujemy nad jej "wskrzeszeniem", poniewaz liczba graczy nie grzeszy. Ascarial jest naszym drugim projektem, tutaj postanowiliśmy przyłożyć się troche bardziej do pracy i reklamy. :)

Opublikowano

Serwer moze i fajny.

tylko i tak na czasie startuje Resthea i tam kazdy pojdzie:]

@ z czego bron 75???

Zobaczymy. Bron 75lv z Riperka oraz z Ciezkiego Tajemniczego Kufra z Czerwonego Lasu.

Opublikowano

Serwer moze i fajny.

tylko i tak na czasie startuje Resthea i tam kazdy pojdzie:]

@ z czego bron 75???

Zobaczymy pierw czy wystartuje :P

Te nowe skile będą automatycznie w użyciu tak jak Poliformia , Wędkarstwo , Przywództwo czy tak jak Kombo , że trzeba nacisnąć by aktywować ??

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zobaczymy pierw czy wystartuje :P

Te nowe skile będą automatycznie w użyciu tak jak Poliformia , Wędkarstwo , Przywództwo czy tak jak Kombo , że trzeba nacisnąć by aktywować ??

Nie trzeba ich aktywować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...