Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ASCARIAL.PL [Hard/Medium]

Azprime

O której chciał/a byś start serwera?  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcia?/a by? start serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wystartujcie w piatek jak chcecie konkurencje zgasic bo ci ktorzy maja grac na eternity i tak by weszli z ciekawosci na wasz serwer i moze by zostali , zastanowcie sie nad tym

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wystartujcie w piatek jak chcecie konkurencje zgasic bo ci ktorzy maja grac na eternity i tak by weszli z ciekawosci na wasz serwer i moze by zostali , zastanowcie sie nad tym

Popieram.

Najlepszy start to Piątek, ale no.. wątpię że dacie się ugiąć w tej kwestii.

Może i konkurencja startuje jakby patrzeć po prezentacji to nie byle jaka konkurencja, więc graczy może być na starcie nieco mniej, jednakże jeden większy problem u nich i macie już paru graczy więcej, co jednak działa również w drugą stronę.

Może pomyślicie nad tym?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Server zapowiada się epicko macie jakiegoś ts już moze?

Team Speak podamy dzis poznym wieczorem lub najpozniej jutro z rana.

To nic nie zmieni, wręcz uważamy, że start w sobote jest rozsądniejszą decyzją :)

Popieram.

Najlepszy start to Piątek, ale no.. wątpię że dacie się ugiąć w tej kwestii.

Może i konkurencja startuje jakby patrzeć po prezentacji to nie byle jaka konkurencja, więc graczy może być na starcie nieco mniej, jednakże jeden większy problem u nich i macie już paru graczy więcej, co jednak działa również w drugą stronę.

Może pomyślicie nad tym?

Nie wszyscy pójdą też na Eternity ;) O liczbe graczy na starcie jesteśmy spokojni, jesli bedzie ich 500, bedzie dobrze, pozniej rozwiniemy reklame jeszcze bardziej, czego owocem bedzie jeszcze wyzsza liczba graczy. Podejrzewam, że gdybysmy wystartowali w piatek zawitała by u Nas jeszcze mniejsza liczba graczy, ze wzgledu na równoległy w czasie start konkurencyjnego serwera.

Opublikowano

Ale dlaczego start o 12? nie lepiej 17-21 kazdy z Pracy wroci itd. juz po zakupach sobotnich bedzie a tak o 12 to lipa troche

Opublikowano

Ale dlaczego start o 12? nie lepiej 17-21 kazdy z Pracy wroci itd. juz po zakupach sobotnich bedzie a tak o 12 to lipa troche

Wolicie start serwera o 12 czy pozniej? Wypowiadajcie sie :)

Opublikowano

Pozniej okolo 18.

Opublikowano

Oficjalny Team-Speak:

178.217.190.133

Oficjalny FanPage:

facebook.com/ascarial

Forum serwerowe:

www.forum.NAZWASERWERA.pl

Start serwera: 07.12.2013

Opublikowano

Moim zdaniem to bez różnicy ponieważ jest to Sobota , ale i tak lepiej na 12:00 bo jak by coś poszło nie tak to zawsze można przełożyć o tą godzinę dwie , a jak damy o 18:00 to start będzie przekładany przekładany aż w końcu będzie trzeba przełożyć na Niedziele więc lepiej na tą 12:00 (Oczywiście od pukać bo wszystko będzie dobrze)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Oficjalny Team-Speak:

178.217.190.133

Oficjalny FanPage:

facebook.com/ascarial

Start serwera: 07.12.2013 o 12:00

A MOZE TAK BYS POMYSLAL O GRACZACH KTÓRZY PRACUJĄ ??? NO CHYBA ZE WLASNIE TERAZ MYSLISZ ZE np. ja wroce z pracy i zeby nadgonic stracony czas wladuje Ci 100 zl na is, to sie mylisz

Opublikowano

A MOZE TAK BYS POMYSLAL O GRACZACH KTÓRZY PRACUJĄ ??? NO CHYBA ZE WLASNIE TERAZ MYSLISZ ZE np. ja wroce z pracy i zeby nadgonic stracony czas wladuje Ci 100 zl na is, to sie mylisz

Ale ja nie rozumiem tego jaki stracony czas nie ja po prostu nie rozumiem inni są w stanie po tygodniu serwera się wbić do top1 a ty mówisz o kwestiach kilku godzin naprawdę gdzie tu logika ???? Chociaż i tak wątpię żebyś o tej 18:00 jak by wystartował wdrapał byś się do topki :) Tak życie jest okrutne :P

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dlatego napisaliśmy, abyście sami wybrali godzine startu :)

Opublikowano

Dlatego napisaliśmy, abyście sami wybrali godzine startu :)

Zrób ankietę jakbyś mógł.

Moim zdaniem start o 12 jest odpowiedni, dlaczego? Pewnie większa część graczy to osoby młode ( czyt. nie pracujące ) i większość pewnie zdecyduje, by serwer wystartował szybciej. Jak jeden z kolegów wyżej ujął, lepiej by startować o aktualnie ustalonym terminie, gdyby były jakieś problemy to można by przesunąć ten start o te 2-3godziny, a gdy nastąpi zmiana np, na godzinę 19 i wystąpią jakieś problemy to przecież serwera nie wypuszczą o godzinie 24 bo to by był nonsens i zapewne odpalili by go następnego dnia z rana - krótko mówiąc cały weekend idzie w piz*u.. A ludzi walczący o topkę - myślicie że jak będzie na oficjalnym starcie serwera, to od razu macie pewną topkę? W życiu.. będzie tyle ludzi, że postanowicie dopiero wejść późno w nocy, aż ruch się zmniejszy i będą warunki do expienia.

Ja osobiście wolę start o 12 - dłużej chociaż pogra większa część graczy ( a osoby pracujące? - life is brutal.. again )

Pozdrawiam i polecam by zrobić jakąś ankietę dt. tej sprawy, 5!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ale ja nie rozumiem tego jaki stracony czas nie ja po prostu nie rozumiem inni są w stanie po tygodniu serwera się wbić do top1 a ty mówisz o kwestiach kilku godzin naprawdę gdzie tu logika ???? Chociaż i tak wątpię żebyś o tej 18:00 jak by wystartował wdrapał byś się do topki :) Tak życie jest okrutne :P

Chłopie jeżeli Tobie komputer mama wyłącza o 22 to musisz grać od 12 bo potem będziesz w dupe co nie?

Są ludzie, którzy pracują, mają życie realne itp.

Jestem za tym, aby start odbył się o godzienie 17/18 na pewno więcej ludzi na starcie będzie ;-)

Opublikowano

@UP ale są też tacy co chodzą do szkoły i mają wolne i chcą grać o 12 a ty patrzysz tylko na tych co pracują .

I tu się z kolegą zgadzam w 100% .

Nie dogodzisz każdemu..

aw: Wrzucicie clienta na parę hostingów?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

I tu się z kolegą zgadzam w 100% .

Nie dogodzisz każdemu..

aw: Wrzucicie clienta na parę hostingów?

Tak, wrzucimy.

Zapraszamy do udziału w Ankiecie na temat godziny startu serwera! Do piątku do godziny 23:59 zostanie wybrana najbardziej odpowiadająca Wam opcja i o tej wystartujemy ;)

Opublikowano

Tak, wrzucimy.

Zapraszamy do udziału w Ankiecie na temat godziny startu serwera! Do piątku do godziny 23:59 zostanie wybrana najbardziej odpowiadająca Wam opcja i o tej wystartujemy ;)

Bez IS w ile wbije 75lvl?

Opublikowano

Bez IS w ile wbije 75lvl?

Ciezko mi powiedziec, aczkolwiek exp bedzie do 70 levela w miare latwy, pozniej juz zrobia sie ladne schodki ;)

Opublikowano

Ciezko mi powiedziec, aczkolwiek exp bedzie do 70 levela w miare latwy, pozniej juz zrobia sie ladne schodki ;)

Do 70 łatwy czyli w ciągu 1/2 dni powinny pojawić się takie lvl'e mam rozumieć?

Opublikowano

Będzie dostępny jak na Revential w IS Wierzchowce 300 Ataku i Defa? I Czy YouTuberzy dostąna SMY za nagrywanie te ich na Wierzchowce?

Ascarial nie ma nic wspolnego z Reventialem. Nie ma żadnych wierzchowców 300/300, dokładny ich opis masz w zapowiedzi. Youtuberzy otrzymują rangi na TS, na Forum i w grze, ewentualnie przy wyzszej ilosci subkow +1k dostają od Nas 500 SM o wartości 30 zł do wykorzystania w grze.

Do 70 łatwy czyli w ciągu 1/2 dni powinny pojawić się takie lvl'e mam rozumieć?

Raczej w około 3/4/5 dni, zalezy tez ile bedziesz grał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...