Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ASCARIAL.PL [Hard/Medium]

Azprime

O której chciał/a byś start serwera?  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcia?/a by? start serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weźcie nie startujcie o 12 bo naprawdę wiele osób nie będzie mogło grac , najlepsza godzina to 18 i tyle w temacie. Rozumiem że wielu młodych graczy jest napalonych i będą grali od 12 , ba by nawet grali od 6 rano ale weźcie pod uwagę że nawet w ankiecie ponad połowa ankietowanych wybrała inną godzinę niż 12 czyli sporej liczbie graczy ta godzina nie pasuje. Mi osobiście również nie pasuje , także zróbcie 18 ewentualnie 16.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się PRO ELO epicki serwer na 100% wbije.

Życzę powodzenia :)

Tylko tego nie zepsujcie bo coś czuje że ten server będzie miał baardzo dużą przyszłość

Opublikowano

Zapraszamy do udziału w ankiecie na temat godziny startu serwera, potrwa ona do jutra do 20:00 ;) Juz jutro pod wieczor pojawi sie strona głowna oraz client, start serwera w sobote! Bądźcie z nami

Opublikowano

beda kupony sm?

Nie, ale można zdobyć SM zabijając bossy w grze, a następnie handlować tymi pudełkami z SM.

Uczeń
Opublikowano

a tymi kolczykami 200 defa albo lwem 150 defa mozna handlowac:? bo rozumiem ze beda is xD

Opublikowano

a tymi kolczykami 200 defa albo lwem 150 defa mozna handlowac:? bo rozumiem ze beda is xD

Jak dla mnie te kolce to jeden wielki syf i powinny zostać usunięte w trybie natychmiastowym, serio..

Pomyślcie nad tym..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak dla mnie te kolce to jeden wielki syf i powinny zostać usunięte w trybie natychmiastowym, serio..

Pomyślcie nad tym..

no raczej, bodziak jak sklepie wierzchowca i kolce to będzie miał wystarczająco deffa aby wszystko to co sura wp może ogarnąć :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

no raczej, bodziak jak sklepie wierzchowca i kolce to będzie miał wystarczająco deffa aby wszystko to co sura wp może ogarnąć :)

Napisałem do NGS, może przemyślą to jeszcze raz... bo przyjdzie taki Kowalski ubrany w ten calutki szit i graj tu przeciwko takim. Bezsens..

aw: Będą tylko 4 CH?

Rozmyśliłeś już na temat wierzchowców na 2h z bonem na moby 5-10% na start? :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Napisałem do NGS, może przemyślą to jeszcze raz... bo przyjdzie taki Kowalski ubrany w ten calutki szit i graj tu przeciwko takim. Bezsens..

Albo niech zostawią te kolczyki itd ale zmniejsza wartości do max 60(atk/deff) i będzie gitara :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Albo niech zostawią te kolczyki itd ale zmniejsza wartości do max 60(atk/deff) i będzie gitara :)

To mu również zaproponował em, teraz nic tylko czekać aż się NGS wypowie na ten temat, miejmy nadzieje że to zmienią.

AW. Ulepszacze na np. Ebonki są takie same jak na PLu? ( małże, ząbki itd )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Tak, bedzie mozna nimi handlować.

Tak, beda tylko 4 CH. Wiadomosc zaraz odczytam i odpisze, dopiero wrocilem do domu :)

To mu również zaproponował em, teraz nic tylko czekać aż się NGS wypowie na ten temat, miejmy nadzieje że to zmienią.

AW. Ulepszacze na np. Ebonki są takie same jak na PLu? ( małże, ząbki itd )

Ebonki beda mialy takie same ulepszacze.

Co do kwestii wierzchowców, zostawiamy je bez zmian.

Opublikowano

kolce tak ale wierzchowce zostawcie albo w kolcach zmniejszcie bony o 25-50% a wierzchów nie ruszać.

Tu jest mowa tylko i wyłącznie o tej biżuterii. Wierzchowców nie ma co ruszać, bo przecież i tak możesz mieć jednego " na sobie " poza tym, wierzchowce tylko będą używany do expa/metków/rajdów - do niczego innego na serwerze nie ma się przyczepić prócz właśnie tej biżuterii.

Czekamy na start.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

jak z roskami na magie beda?

Nie.

Przedstawiamy: System Run, Wspólny czat dla wszystkich Królestw, Szkatułki Blasku Księżyca

Opublikowano

bedzie inny link niz ten z mega.co.nz? nie dziala mi :P

Tak, upamy własnie na mediafire oraz multiupload

Opublikowano

Zgodnie z tym jak wybraliście, startujemy jutro o godzinie 12! Badzcie z nami na starcie, czeka na Was masa przygód!

Opublikowano

Zgodnie z tym jak wybraliście, startujemy jutro o godzinie 12! Badzcie z nami na starcie, czeka na Was masa przygód!

Odczytaj moją wiadomość, wydaje mi się że jest to ważny temat do przedyskutowania.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...