Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić Metin2 na Windows 8

Eastern.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak nie znalazlem nigdzie dzialajacego sposobu to sam pokombinowalem ( sprawdzane na cliencie priva )

Klikamy na ikonce launchera prawyk przyciskiem myszy a nastepnie wciskamy Troubleshoot compatibility i dalej wybieramy opcje nr jeden pozniej system Windows 7 i zakanczamy ;)

Pozdrawiam Eastern

4aia.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam inaczej - prawym przyciskiem myszy na clienta - rozwiąż problemy ze zgodnością - wychodzi w moim przypadku xp i dziala. Dzięki. :)

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

Opublikowano

Na PLu nie trzeba tak robić, jedynie na privach. A informacja dość przydatna jakby komuś nie chciało się próbować :D

Opublikowano

Ciesze sie ze pomogłem sam się z tym trudziłem. Ja mam wersję testową win 8, może już w tej oficjalnej chodzi bez używania poradnika, nie wiem nie sprawdzałem. Jakby ktoś miał win8 to może się podzielić czy chodzi normalnie czy nie :D

4aia.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

mi bez problemu na win 8 dziala metin (nwm jak z pl) bez zmiany zgodnosci na inny

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam problem z tym. jak odpalam to nic nie moge robic. tylko wyskakuje logowanie a potem nie crashuje sie. ale ekran pozostaje i nic sie nie dzieje. :( Ma ktos pomysl? 

moze kontakt? skype lub cos innego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...