Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak postawić serwer na plikach AlineMT2.pl

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomocy, mam pewien błąd, mianowicie... Ten tekst wyskakuje co 5 sek i serwer się nie włacza. Robiłem wszystko tak jak nalezy.

8pae.jpg

Opublikowano

Tut dla pustaków. Ktoś wam kurwa daje gotowca, a wy idioci nie potraficie nawet tego uruchomić.

Ooo baby... Back in time -.-

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś może czemu nie mogę zrobić postaci ?? Pisze "Nie możesz stworzyć postaci". Za pomoc nagroda :)

slgbil.jpg

Opublikowano

@UP

Musisz wyczyścić tabelki w navi związane z kontami/postaciami, gdyż jest tam jakieś 10 stron postaci, więc i nicki są pozajmowane, dlatego nie możesz utworzyć postaci :P

Opublikowano

@UP

Gdy nick jest zajęty to pokazuje się inny komunikat ale już naprawiłem :)

A teraz mam następne pytanie - jak naprawić npc "Josia" żeby dało się ją otworzyć ???

slgbil.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odradzam stawiać na tych plikach serwer. Jest tam tyle bugów że sam nie ogarniesz za długo w tym siedziałem i wiem co nieco o tych plikach. 

- Bug na Bugu 

Polecam weź czyste pliki by terenzo i dodaj zbroje bronie , mapy itd szybciej to zrobisz niż poprawisz tamte gówniane pliki. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

pomoże ktoś?

wywala mi to przy starcie serwera.

do navicat nie mogę sie zalogować, do filezilli moge.

wj20nc.jpg

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

WItam wykupilem serwer na hostingu i chcialbym zebys mi wgral te pliki a ja bede tylko tak jakby takim sponsorem i chcialbym zebys mi wgral pliki alinemt2 i podaje kontak do sb: gg:50908064  W zamian oferuje Dorzywotniego Gm'a i dostep do plikow

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem otóż gdy jestem przy sekcji "Logowanie" to wyświetla się okno z "Wyszukiwanie hosta...". A po chwili "Błąd sieci: Koniec czasu połączenia z ...". Pomocy.

Opublikowano

nie mają aż tak wielu bugów, większość ja naprawiłem gdzie znam się na tym w 20%? :)

ogólnie pliki fajne, ale gdyby autor dodał NORMALNEGO klienta to byłoby ok, bo w innym wypadku nie widzę edytowania tego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy moge dostać gotowa maszyne i clienta? Pliki wyglądają swietnie.

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...