Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak postawić serwer na plikach AlineMT2.pl

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli pobrałeś czyste pliki terenzo to mt2.tgz wrzuć do /usr/home

Jesli ma folder game to chyba logiczne ze nie Terenzo.

Ej.. ja wchodze do /usr/home i mam tam tylko folder game... mam wrzucic tam mt2.tgz i wypakowac ? ale co z tym folderem game ?

Tak do wklejasz do /usr/home/ i wypakowujesz

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Jesli ma folder game to chyba logiczne ze nie Terenzo.

Tak do wklejasz do /usr/home/ i wypakowujesz

A co z folderem "game" zostawić czy co?

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Mam problem jak chcem wypakowac mt2.tgz to mi pisze. bla halo urzywalem www.neiwa.pl liber.pl www.liber.pl i ni help

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Mam problem jak chcem wypakowac mt2.tgz to mi pisze. bla halo urzywalem www.neiwa.pl liber.pl www.liber.pl i ni help

Mam problem jak chcem wypakowac mt2.tgz to mi pisze. bla halo uzywalem www.neiwa.pl liveg.pl www.liveg.pl i ni help

Opublikowano

Mam problem jak chcem wypakowac mt2.tgz to mi pisze. bla halo uzywalem www.neiwa.pl liveg.pl www.liveg.pl i ni help

Mozna wersje po Polsku?

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano
http://prntscr.com/29r3rk

rly??

Opisz dokladniej problem.

Wszystkie pliki wypakowałem poprawnie , wszystko śmiga .

Clienta pobrałem tego @UP co podali od Aline.

Wgrałem Łatkę , zmieniłem root'y włączam , wpisuje passy i mam cały czas " Oczekiwanie na połączenie " w cliencie

Opublikowano

Nie mogę rozpakowac mt2.tgz poda ktoś haslo

Opublikowano

no własnie jak wypakuje pliki hasło działa ale nie wypakowuje mi się mt2.tgz czemu??

ss

; 34544049117993420498.jpg

Opublikowano

Nie ogarniam , wszystko zrobiłem dobrze , mysql jest itd.

W cliencie napisane " Norm " a stoi na " Zostaniesz połączony z serwerem "

Opublikowano

Witam . Zrobiłem wszystko dobrze, postawiłem serwer ITD, gdy chcę połączyc się do FileZiLLii, wpisuje :

serwer : moje IP z koncowka 100

nazwa użytkownika : root

hasło : 123456

port :22

Klikam połącz i :

Odpowiedź fzSftp started

Polecenie: open "root@MOJE IP Z 100" 22

Błąd: Przekroczony czas oczekiwania na połączenie

Błąd: Nie można połączyć się z serwerem

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...