Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[kSro] LSRO Arcadia - Nadzieja na odrodzenie

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer warty zachodu ?

No jasne, server na dłuższy czas, bo lvle wbija się bardzo powoli ( jak na isro ) , ludzi gra sporo, wczoraj było prawie 500.

P.S Gram dwa dni i 23 lvl . :P

Opublikowano

Lipa serv.. koles oddal set +13 dzis i cala kase ... szkoda czasu poczekam na cos lepszego .. :)

Opublikowano

Lipa serv.. koles oddal set +13 dzis i cala kase ... szkoda czasu poczekam na cos lepszego .. :)

co? chyba pomyliles server bo chyba nikt nie ma tyle elkow na seta +13 i golda to najwyzej 10m xD

Opublikowano

co? chyba pomyliles server bo chyba nikt nie ma tyle elkow na seta +13 i golda to najwyzej 10m xD

chuj tam z goldem ale w co on to wbijał? w set 6 dg?

Opublikowano

+13 set xD gram 2 dni droplem 3 elki xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

loo o Arcane mi chodzilo bo dw anaraz silki pobierałem.. :) ; ] sor za pomyłke ;] :)

Opublikowano

wbijac ludzie wbjac

naprawde gra sie fajnie

questy daja bardzo duzo expa

duzo ludzi ogromna aktywnosc graczy

u nas guild full 20 typa przewaznie 18 online

nie ma lagow nie ma ddosow

krasz raz na dzien jakis przez exploity, ale zapewne naprawia

naprawde warto wbijac ludzie

gram od wczoraj i juz mam 40 lvl

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

czemu bez co chcesz powiedziec poprzez

'bez przyszlosci'

ze za maly exp i sie bocic nie chce?

Opublikowano

A jaką tu widzisz przyszłość ? Pvp przed miastem ? Dla mnie to za mało, dla wymagających graczy też. To jest server dla ludzi którzy lubią starocie na których się nic nie działo.

hmz9.jpg

Opublikowano

Własnie to jest esencja starego sro. Duża grupa ludzi pod dh... co jakiś czas karawanke można zobaczyć, lub job wary. Spinanie dupy na uniq aby to twoje party go ujebało. Guild wary o których się już prawie zapomniało. I klasycznie FW.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

no i mi nic wiecej nie trzeba goldboting farming na 80 szukanie suna pvp pod brama w dw jak za dawnych czasow albo w smarkolandzie

to jest co bylo najelpsze w silku

Opublikowano

Witam , Kto chętny do Gildi -- Devasted 3lvl (zbieramy Gp na 4 i golda) pm TeePee (Tequila) , LuFa , Limoche,Paxon ,SvveToY lub wielu innych . Mamy Ts3 , mile spedzamy czas , sluzymy pomoca , Zapraaszamy ludzi ktorzy zechca pomoc w lvl-u gildi i rozego typu eventach etc ! Pzdr !!!

Ilosc Miejsc ograniczona xD

Opublikowano

Osobiscie tez martwie sie o przyszlosc servera, ludzi raczej nie przybywa, a nawet jesli to malo. Wiekszosc to multiacc a i tak jest osob online do 500.

Ludzie sie wykruszaja bo nie wyrabiaja ratow, przywykli do szybkiego expa. Jesli zabraknie ludzi, zabraknie zabawy i server upadnie.

Server jest fajny, inny niz reszta, mam nadzieje ze sie wszystko dorbze ulozy ale takie sa fakty.

Opublikowano

trade raty fixed

stacks 250 potiony

1000 arrows elki nie wiem

drop rate lekko zwiekszony

Opublikowano

Kurde, mogliby zrobić Ip limit, bo z tego co wiem, to nie ma. :/

z tego co ktoś pisał na xx stronie jest chyba limit 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...