Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[kSro] LSRO Arcadia - Nadzieja na odrodzenie

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czary :O

Jednak jest client bo jakoś wypakowuje właśnie go ...

I pobierałem z forum ich...

jest to client do servera z capem 110

Opublikowano

Brzmi ciekawie, exp x1 troche maly ale z drugiej strony cos dla odmiany by dluzej pograc. Mysle ze zobacze jak to wyglada.

LSRO Arcadia - Nadzieja na odrodzenie wielkie otwarcie 01.06 80 cap STANDART.

Mowisz server standartowy ^^

Opublikowano

Czekam na Skalidora ale myśllę że może zagram jakby co nick Szefunio ;D

tak szybko Skalidora sie nie doczekasz, oprocz strony na fejsie nic innego nie ma o tym serverze..

Opublikowano

a no co do skladiora te czekam, ale tu zagoszcze na bank nick

Paxon jakas guild by sie przydala dobra noł lajferska xp

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ludzie serwer jeszcze nie ruszył a wy clienta pobieracie, którego jeszcze nie ma? Nie liczę bety. LSRO a LSRO arcadia to dwa różne serwery. Apropo pay2win wszystko na epvp zostało już powiedziane, jak ktoś chce może sobie tam przecztać.

Opublikowano

Na serverze będzie działał mbot? jeżeli tak, to również sprawdzę serva i pewnie zostanę na dłużej, bo szukałem takiego servera na którym lvl leci bardzo powoli i ten piękny cap 80 :D

Opublikowano

Czy są jakieś nowe wieści? Mam nadzieję że serwer jutro wystartuje, gdyż to podtrzyma wiarygodność profesjonalnego teamu.

@Edit

Na elite można śledzić temat na bieżąco, serwer zostanie dziś otwarty (1.12.2013) :)

Stronka serwa na tą chwilę jest w 90% skończona - http://arcadia.lsro.lt/

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Właściciel miał wypadek samochodowy i przez to start się nieco przeciągnie, ale nieznacznie. Ja osobiście czekam bacznie na otwarcie serwera. Jeśli ktoś zamierza grać - możemy sobie posiedzieć na TS i pociupać razem. Ślijcie PW to albo ja do was, albo wy do mnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...