Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385218630-U702970.png

W związku, że w ostatnim czasie w dziale WarRock Private i Inne szerzy się spam tematami powstaje ten temat. W celu zmniejszenia bałaganu w dziale, od dzisiaj wszystkie wasze Pytania, Problemy, Prośby związane z serwerem Montana kierujemy w tym temacie. Od tej pory każdy osobny temat dotyczące serwera Montana będzie zamykany. Spam takimi tematami poskutkuje warnem.

Również posty, które będą spamem w tym temacie, zostaną nagrodzone 5 % procentami ;)

Wiele informacji znajdziecie w tym poradniku:
http://www.mpcforum.pl/topic/1119561-tut-wszystko-co-powinienes-wiedziec-o-prywatnym-serwerze-montana/#entry9649457

Proszę się z nim zapoznać!

Team WarRock

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli masz antywirusa to go wyłącz. To samo z zaporą. Masz tak z innym serwerem czy tylko montana?

innych nie sprawdzalem xD

chcialem sobie na infinitywar pograc ale na stronie nie dziala mi rejestracja i gdy sciagnalem gre wyskakuje mi error 5.. ze cos z polaczeniem i potem wgl sie nie updatuje :C ver. 4.0

wylacze i zobacze xD

@edit

wylaczylem wszystkie zapory avasta..... dodalem warrocka do firewalla .... gram na zombie modzie..... 4 runda.... 5 min minelo.... lag .... crash :C co zrobic?????

screeny (co zrobilem):

1385325601-U374573.png

1385325742-U374573.png

Opublikowano

IinfinityWar nie dziala i juz raczej nie zadziala wiec nie ma co pobierac nawet. Ale jesli Nexon dziala dobrze to Montana tez powinna. Choc antywirus czasami odstawia cyrki. Po wylaczeniu sprawwdz w procesach czy nie jest aktywny antyworus bo czesto mimo wylaczenia proces dziala.

Opublikowano

Gra ktos z wrpsp w montane? Chetnie pogralbym ze starymi wyjadaczami z psp^^

Jakby sie wiecej osob uzbieralo to tsa sie ogarnie, moze jakis klan itp

Pozdrawiam Snikers

snikersproject1.png
Opublikowano

Gra ktos z wrpsp w montane? Chetnie pogralbym ze starymi wyjadaczami z psp^^

Jakby sie wiecej osob uzbieralo to tsa sie ogarnie, moze jakis klan itp

Pozdrawiam Snikers

Zawsze mozna jakas grupke zebrac :D

@Up

Zacina sie przy ladowaniu w launcherze czy przy ladowaniu gry? (ten pasek na calym ekranie). Podaj specyfikacje komputera (Procesor, RAM, karta graficzna). Bo masz sporo problemow z ta gra i wydaje mi sie ze to moze byc przez sprzet

Opublikowano

yoooooooooo. mam problem taki że jak włączam launcher to mi wyskakuje ze program przestał działac. tak nagle... a caly czas wszystko bylo ok. mam pytanie, czy upnie ktoś plik launcher ?

Opublikowano

Spróbuj uruchomić gre jako administrator i pokombinuj też z trybami zgodności

@Możesz też cofnąć wersje clienta. Wchodzisz w główny folder montany i otwierasz plik "version" notatnikiem czy notepadem. Przy client powinno być 27 i zmieniasz to na dowolną wartość np. 10

snikersproject1.png
Opublikowano

Siemaneczko, ściągnąłem WarRock Montana 3.0 clienta, wszystko ładnie zainstalowałem itp, ale gdy zaloguje się na konto po chwili wyskakuje mi Connection terminated from server. Wiecie może czemu? :/

nfsw_FENIOOOO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...