Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy do oglądania oraz brania udziału w konkursie "Like & Win" na naszym Facebooku.

Przedstawiamy wam wyniki #7 części konkursu. Subskrybuj nas.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Sry bardzo, ale jak ja ma tu do chu*a zarabiać osoba 83 lvl z trutą +9 grająca z 1.5h do 2h max dziennie ? Metiny kamole duchowe ? Dajcie spokój    PD-ki red las ? Ciągle je wybijają     DT ? 5 wypadów - żadna tarcza na 61 lvl nie włazła nawet na +7 !   Ripper ? Zasuszona głowa   Niebieska śmierć ? Szkata, a z niej duchowa zbroja.  Czemu do cholery nie ma 100% szans na drop chociaż 2 pereł ze śmierci czy tam rippera, skoro jest to marne 4kk, a marnujemy ok. 1h na przejście tego ? No nie wmawiajcie mi, że zarobek ma być na ulepkach dropkiem low lvl.    Ogólnie serwer jak dla mnie ma błędy jak MPCforum - zarobek tak kiepski, że jeśli nie siedzisz po 4h dziennie - mało co tu zrobisz, no chyba, że są tu tajemnicze, sekretne sposoby zarobku...

io7e.jpg

Opublikowano

Sry bardzo, ale jak ja ma tu do chu*a zarabiać osoba 83 lvl z trutą +9 grająca z 1.5h do 2h max dziennie ? Metiny kamole duchowe ? Dajcie spokój    PD-ki red las ? Ciągle je wybijają     DT ? 5 wypadów - żadna tarcza na 61 lvl nie włazła nawet na +7 !   Ripper ? Zasuszona głowa   Niebieska śmierć ? Szkata, a z niej duchowa zbroja.  Czemu do cholery nie ma 100% szans na drop chociaż 2 pereł ze śmierci czy tam rippera, skoro jest to marne 4kk, a marnujemy ok. 1h na przejście tego ? No nie wmawiajcie mi, że zarobek ma być na ulepkach dropkiem low lvl.    Ogólnie serwer jak dla mnie ma błędy jak MPCforum - zarobek tak kiepski, że jeśli nie siedzisz po 4h dziennie - mało co tu zrobisz, no chyba, że są tu tajemnicze, sekretne sposoby zarobku...

Sprzedawaj szkate nieb. smierći? 15kk do przodu jesteś:)  

Opublikowano

Dobry zarobek jest na perlach.Sztuka chodzi ok 3kk

Srij9JT.png

Opublikowano

Tekst ułożony dla serwera Helium2.pl przez Scyzora. 

Zostaw łapkę dla Scyzora!

Vc801YR.png

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów jak narazie, naprawdę przyjemna gra,
piosenka wykonana przeze mnie, oczywiście polecam serwer dla graczy
z dobrym doświadczeniem, jeśli chodzi o serwery Hard/Medium. 5! :)

Opublikowano

DioUSfq.png

Wydarzenie Zuo jest to jedno z najbardziej popularnych wydarzeń w świecie Metina. Na podanej mapie oraz channelu zostają zrzucone metiny oraz bossy. Zadaniem graczy jest zniszczenie wszystkich potworów oraz kamieni. Głównie w wydarzeniu gracze mają nacieszyć się wspólną zabawą oraz zebrać przedmioty które wylatują z ubitych potworów oraz kamieni. Są to zazwyczaj przedmioty rzadkie oraz ciężkie do zdobycia. 

Dziś, [tj. 23.02.2014] o godzinie 18:00 na serwerze odbędzie się event ZUO. 

Aby dostosować możliwości każdego gracza do zrzucanych kamieni metin, event odbędzie się w trzech przedziałach poziomowych:

Pierwsza mapa: 1 - 60 poziom 

Druga mapa: 61 - 95 poziom

Trzecia mapa: 96 - 150 poziom

W momencie uruchomienia wydarzenia ZUO, każdy użytkownik musi się przenieść na daną mapę za pomocą swojej Księgi Królestwa

Wydarzenie odbędzie się na kanale 2.

Podczas trwania eventu, na mapach będą dostępni członkowie Teamu. Wszelkie próby stawiania przeszkód wyższych poziomów nad niższym, bądź odwrotnie, będą uznawane jako przeszkadzanie w evencie. 

Karę dla takich osób będą wyznaczali członkowie Teamu.

Vc801YR.png

Opublikowano

a jakie ch ? czy na kazdym ch bedzie mozna wejsc?

Event odbędzie się na kanale 2.

Vc801YR.png

Opublikowano

chciałem pograć ale serwer nie dla mnie ;D za mało czasu mam muszę jakiś easy znaleźć ale ten polecam ze względu na to że administracja się stara

powodzenia

rmoiyq.png

Opublikowano

Jestem pod ogromnym wrażeniem klimatu panującego na serwerze.Początek wydaję się cholernie trudny i przepaść między wyższymi lvl zbyt duża.Jednak tak nie jest.Balans rozgrywki dopasowany idealnie i fenomenalna grywalność.Nie sądziłem , że jeszcze jakiś serwer metina mnie zaskoczy.Myliłem się.Polecam i zapraszam wszystkich graczy.

Opublikowano

yMvMsol.png

Witajcie, gracze!

Chcielibyśmy wam podziękować za wspólną zabawę w wydarzeniu Szukanie GM
Była tak duża frekwencja, że administracja miała problem ze znalezieniem miejsca by się ukryć przed Wami.
Gratulujemy zwycięzcom eventu, ponieważ rywalizacja była naprawdę duża co możecie zobaczyć w poniższym filmie.
Mamy nadzieję, że event się wam podobał i że się dobrze bawiliście podczas trwania wydarzenia.

Przedstawiamy wam ponad 20 minutowe video nagrane przez ukrywającego się administratora. 

Pozdrawiamy
Administracja Helium2.pl

Vc801YR.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. chyba zagram a jak się spodoba to wiadomo. :D zostanę na dłużej.

1.ile osób online w godzinach popołudniowych?

2.kim opłaca się grać woj ? sura?

3. jak zarobić na początku ?

baner.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. chyba zagram a jak się spodoba to wiadomo. :D zostanę na dłużej.

1.ile osób online w godzinach popołudniowych?

2.kim opłaca się grać woj ? sura?

3. jak zarobić na początku ?

Zapraszamy :D 

1.koło 600 osób 

2.Zdecydowanie Woj polecam Mentala kosa w pvp

3.Na perłach które dropią z na mapakch (Góra Sohan, Pustynia i Ognista)

http://www.youtube.com/watch?v=ivNOCA0i5Z0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...