Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest wporzadku gorzej skile wbic ..z tymi zwojami egzo to masakra,choc nie moowie nie bo gram 2 dzien moze po prostu jestem slabo obeznany ale seerwer bardzo przyjemny dla ludzi lubiacych serwery typu medium,polecam Piotr Fronczewski 

P.s fajny interface :)

Opublikowano

hoho, widzę serwer sie bardzo dobrze rozwija :)

jak najbardziej polecam :) typowy MEDIUM !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

1.Ile osób online w ciągu dnia?

2.Jak wygląda tutaj IS czy warto zainwestować? Czy jest rozległy, gdzie występuje sporo przedmiotów?

3.Czy ludzie sprzedają tutaj eq/yang na allegro itp? Nie zamierzam kupować jak już to prędzej zarobić i sprzedać ale czy wgl. ludzie tutaj handlują w ten sposób ?

Opublikowano

2.Jak wygląda tutaj IS czy warto zainwestować? Czy jest rozległy, gdzie występuje sporo przedmiotów?

3.Czy ludzie sprzedają tutaj eq/yang na allegro itp? Nie zamierzam kupować jak już to prędzej zarobić i sprzedać ale czy wgl. ludzie tutaj handlują w ten sposób ?

1. 800-1.1k online
  2. smocze monety spokojnie kupisz od graczy, 100 sm = 7-10kk yang
  3. sprzedaja

fazb.jpg

Opublikowano

1. 800-1.1k online
  2. smocze monety spokojnie kupisz od graczy, 100 sm = 7-10kk yang
  3. sprzedaja

Daje okejke! Jeszcze jedno pytanie czyli kasa tutaj leci taka że najdroższe przedmioty nie przekraczają 1kkk? :) 

Opublikowano

tak jest :)

P.s postac 85 lv body przyklladowo 3x p kupisz za 100kk max

Ja nadal tylko rozkminiam co ze skilami bo chuj chce mnie strzelic ze mam 4x g1 ;O 

Opublikowano

To miłooo a dodatkowy plusik to widzę te skille że nie każdy ma P i to jest git ;] już pobieram. Dzięki za odpowiedz ;]

Opublikowano

Screeny z gry z dnia 09.02.2013

Serdecznie zapraszamy wszystkich nowych, chętnych do gry na serwerze Helium2

Zbliża się duży UPDATE  :)

Frj9Goq.jpg

rGcA5om.jpg

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

1. Ten 1 K może i jest

2. Jak nie masz zamiaru wydawać złotówek na IS, to zawsze możesz kupić kupony SM od graczy, nie są takie drogie. Jest sporo itemków w nim.

3. Tak i jest to dozwolone przez administrację ale na własną odpowiedzialność. Btw sam sprzedaje 100 kk - 10 zł.

88980808639483698438.png

Opublikowano

Nie spotkałem się nigdzie, na żadnym z ówczesnych serwerów z taką administracją i atmosferą jak tutaj.

Nie ma nudy! Non stop coś się dzieje, świeże update'y, ogromne zainteresowanie serwerem i szybka pomoc!

Masa miejsc do zarobku, expa i rozrywki. Mega grywalność, szeroki dostęp do IS'u (bez ładowania złotówek) i fantastyczne misje fabularne.

Nie pozostaje mi nic innego jak bardzo mocno go Wam polecić! Zapraszam ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie chcę pisać tego co większośc, dlatego pozwole sobie tylko zacytować.

Nie spotkałem się nigdzie, na żadnym z ówczesnych serwerów z taką administracją i atmosferą jak tutaj.

Nie ma nudy! Non stop coś się dzieje, świeże update'y, ogromne zainteresowanie serwerem i szybka pomoc!

Masa miejsc do zarobku, expa i rozrywki. Mega grywalność, szeroki dostęp do IS'u (bez ładowania złotówek) i fantastyczne misje fabularne.

Nie pozostaje mi nic innego jak bardzo mocno go Wam polecić! Zapraszam ;-)

Polecam bardzo serdecznie serwer! :)

Opublikowano

Ciekwy jestem jak zaskocza na walentynkami :P Oby wypalily i aby drop byl zajebisty,nie obraził  bym sie jakby z czekoladek i roz lecialy zwoje egoz i kamole :P

Opublikowano

Pisałem na forum Heliuma, ale napiszę też i tu.

Czemu nie działa unik strzał na Podziemnych Kawałach Lodu i Mistykach Setaou w grocie v1 oraz na Magistrow Setaou ( lub jak kto woli Zin Mistykach ) w grocie V2? Trochę to wkurwia.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Pisałem na forum Heliuma, ale napiszę też i tu.

Czemu nie działa unik strzał na Podziemnych Kawałach Lodu i Mistykach Setaou w grocie v1 oraz na Magistrow Setaou ( lub jak kto woli Zin Mistykach ) w grocie V2? Trochę to wkurwia.

A te moby ktore wymieniles maja luk i strzelaja z niego? bo chyba nie .

Opublikowano

Forum heliuma mi nie działa to zapytam tu:

- ile kosztują poszczególne perły?

- na jakim lvl najlepiej je dropić?

- ile wydropiłbym pereł przez godzinę dropienia bez żadnych dopalaczy?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

6F6VN44.png

Drodzy Gracze!

Jak już wiecie albo i nie, magiczny czas zakochanych nadchodzi wielkimi krokami. 

Z tej racji my także przygotowaliśmy dla Was co nieco na serwerze, by odczuć to święto.   

Drop Walentynkowych przedmiotów ~

Główną atrakcją na serwerze podczas trwania eventu będzie drop:

IMJ3mhl.pngZ7mbGs3.png

Panie będą mogły otworzyć różę z czego wypada pewna niespodzianka.

To samo występuje u Panów, lecz z czekoladką.

Innym rozwiązaniem może być także przekazywanie danych przedmiotów do Pomocnika Zdarzeń.

W momencie, gdy przekażemy przedmiot, zostanie on usunięty z naszego ekwipunku a na koszt Królestwa zostanie dodany +1pkt. 

Królestwo, które przy zakończeniu całego eventu będzie miało większą ilość punktów otrzyma w nagrodę bonus.

Wydarzenie rozpocznie się w piątek [tj. noc z czwartku na piątek] o godzinie 00:00 i będzie trwało dokładnie 24h.

Królestwo, które wygra ilością oddanych przedmiotów Pomocnikowi Zdarzeń otrzyma nagrodę 50% bonusu doświadczenia.

Zostanie on aktywowany w niedzielę [tj. 16.02.2014r.] o godzinie 12:00 i będzie trwał do 00:00.

PyZXPgE.png

Dodatkowo, od godziny 00:00 [14.02.2014r.] do godziny 23:59 [16.02.2014r.] zostanie zwiększona ilość otrzymywanych Smoczych Znaków za przelewy oraz usługi PayPal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Życzymy udanej zabawy oraz zachęcającej rywalizacji,
Administracja Helium2

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Ile online w godzinie szczytu? Opłaca się zaczynać? 

1.Około 1k osób gra wystarczy wejść do m1 i zobaczyć sklepy

2.Oczywiście że się opłaca zaczynać można się wybić czy to na ulepkach z sohan,świątyni czy na dropieniu z besta broni na 30lv i sellania.

Polecam też bić metki ze względu na kamyki potem można sellać ale to tylko dobry zarobek na początku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...