Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama] [TOP] [H.I.T] [Przetrwanie] [Nowe Dropy] [Autorskie Skrypty] [Polski plugin na gildie] Serwer MyStone zaprasza !

KoORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3cba96dcfb69b0bd279720ce44050429066446fd

e522c0d1b06951d11629854a54e6b1e20d448c14

Witaj wojowniku. jeżeli to czytasz, zainteresował cie sam tytuł tematu :)...

Na serwerze nie zastaniesz nudy, co prawda serwer wystartował wczoraj, i nie mamy nie wiadomo jakiej ilości graczy jednak ciągle przybywają... Posiadamynowe dropy - surowce wypadają ze stone, jednak o tym potem

Posiadamy "miasteczko" małe jednak znajdziesz wszystko co powinno być na serwerach przetrwania, jedynym ułatwieniem jest "świniarka" która znajduje się obok głównego miejsca odrodzenia

227983737c5bbce2b2698686a85578aa065d24ae

37.59.5.226:25041

15e8a225106caf6afdeb8d62e5e7ca2bec971b87

Maszyna Hostingowa

4acaffa4f0445a563da5747d0de3cd04b8715b6b

Hard Survival

7326d21f84b58fd97dd201a7c580ac1c64e81c3d

Tak | Tak

d9902caf13b3a20a65bca26fe10ef1886e98b1b8

Tak | Tak

6b1134c07b763d12facdf89cfea2dc0a85fe4020

Diament: 0.7 %

Złoto: 1.2 %

Zelazo: 2 %

Szmaragd: 0.8 %

minecraft-diamond-pic.pnga7859f85707b9d1352bf74ff45a61ff272239efbminecraft-diamond-pic.png

HA: Erhaes

Programista KoORNEL

Mod: YoYoPatryHard

Adm: SinCara666

-------------------------------------------------------------

Do moderatoracji : mam zgode właściciela ten temat jest orginalny wszystkie inne do usunięcia w razie spamu, ten zostawić Oraz udzielam użytkownikowi o nicku MyStone zgodę na pełny dostęp do tematu przez zgłoszenia lub post w odpowiedziach, jednak nie daje mu praw do zgłoszeń typu "Do usunięcia"

Użytkownik może za mnie referować posty

Copyright @ MyStone KoORNEL Wszystkie prawa zastrzeżone

Prawa autorskie założyciel tematu

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Idealnie zlokalizowany spawn, wiele udogodnień i możliwość współpracy gracza z członkami teamu sprawia że na serwie chce się grać :)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Aktualizacja Tematu | Serwera

Temat:

- Zepsułem wyrównanie :€

Serwer

-Pracujemy nad nowymi plikami

Opublikowano

Aktualizacja Tematu | Serwera

Temat:

- Zepsułem wyrównanie :€

Serwer

-Pracujemy nad nowymi plikami

Oczywiście konta oraz itemy zostaną takie jakie były ;)

Chciałbym oznajmić, że o 21:00 zaczyna się event!

Zapraszamy !!!!!!!!

mystone_sygnatura.png

Opublikowano

najgorszy serwer swiata

tam niema żadnych nowych pluginów i skryptów

robi zfalszowane eventy i kłamie przy pytaniach eh a na koniec ban za nic , a nie powiem za co ze wpiep.... sie do nagradzanego bo ten cwok nie mógł dać blokady na home

powiem tak 3/10 zall mi tych graczy ze ufaja takiemu facetowi ( o ile nie jest to dziecko neo )

a i pozdro Koornel jak tam życie ? xD

Opublikowano

Ferbuson, zawsze wystawiasz negatywne opinie.. na koncie nie masz pozytywnej opini...

moim zdaniem serwer jest profesjonalnie wykonany, skrypty są...

-------

a dobrze :) ostatnio zajmuje się c++

Opublikowano

Dzisiaj zmiana plików (Gracze i itemy oraz mapa zostanie taka sama).
Póki co gildie są za free dla graczy, aby zaclaimowali sobie ich siedziby.

Przy zmianie plików gildii już nie bd i bd standardowo za itemki.

Zapraszamy!

mystone_sygnatura.png

Opublikowano

najgorszy serwer swiata

tam niema żadnych nowych pluginów i skryptów

robi zfalszowane eventy i kłamie przy pytaniach eh a na koniec ban za nic , a nie powiem za co ze wpiep.... sie do nagradzanego bo ten cwok nie mógł dać blokady na home

powiem tak 3/10 zall mi tych graczy ze ufaja takiemu facetowi ( o ile nie jest to dziecko neo )

a i pozdro Koornel jak tam życie ? xD

Gdybym był rozjuszonym gimbem wyskakującym z pyskiem na administrację to też miałbym później ból dupy bo mnie zbanowali. Polecam wam serwer, wszystko jest ogarnięte. Administracja jest miła, jeżli wy też dla niej jesteście mili ;)

Opublikowano

Przepraszam bardzo panie uni nie jestem jakimś ,, rozjuszonym gimbem'' , bo twojej wypowiedzi widać ze ty możesz nim być bo określasz ludzie po komentarzach

tak samo mogę powiedzieć ta książka jest głupia już po tytule , wiec proszę nie obrażać byle kogo

Piszanie komentarzy jest do oceniania i dawania propozycji , a nie do obrażania byle kogo . Jak się nie wiem kto jest po drugiej stronie ,równie dobrze ty możesz być 10 latkiem którego mineclaft jest 2 życiem , bez obrazy ale takie twoje opinie są strasznie dziecinne .

a koornel powiem tyle 10% serwery trzymają więcej nic dwa miesiąc reszta to serwery padają po max 40 Dniach wiec się nie dziw ze mam same opinie złe o serwerach a 99% to są zgodne informacje o tych serwerach i nie mów ze mam same złe opinie bo nawet nie patrzyłeś na pierwsze 100 wiec nie mów kłamstw jak nie wieś zegnam

Opublikowano

Fedbuson, ten serwer należy do tych "10%", ma zapewnioną przyszłość. Zapewne zapytasz dlaczego? Nie chcem robić spamu, w temacie z reklamą serwera z wypowiedziami typu "Haha", "super maszyna". W tym celu zapraszam na pw.

Pliki serwera są już gotowe w 75%.

Taki off-topic

85%, ocenia "książki" po "tytule"

Opublikowano

Przepraszam bardzo panie uni nie jestem jakimś ,, rozjuszonym gimbem'' , bo twojej wypowiedzi widać ze ty możesz nim być bo określasz ludzie po komentarzach

tak samo mogę powiedzieć ta książka jest głupia już po tytule , wiec proszę nie obrażać byle kogo

Piszanie komentarzy jest do oceniania i dawania propozycji , a nie do obrażania byle kogo . Jak się nie wiem kto jest po drugiej stronie ,równie dobrze ty możesz być 10 latkiem którego mineclaft jest 2 życiem , bez obrazy ale takie twoje opinie są strasznie dziecinne .

a koornel powiem tyle 10% serwery trzymają więcej nic dwa miesiąc reszta to serwery padają po max 40 Dniach wiec się nie dziw ze mam same opinie złe o serwerach a 99% to są zgodne informacje o tych serwerach i nie mów ze mam same złe opinie bo nawet nie patrzyłeś na pierwsze 100 wiec nie mów kłamstw jak nie wieś zegnam

Już w pierwszym zdaniu udowodniłeś że jesteś...

Typowy text gimbera typu "Może ty, ale nie ja...".

Bracie zaiste powiadam ci, mam lat 16 ;)

Jeżeli już wbiłeś tu specjalnie żeby napisać jakiś debilny post psujący reputację serwerowi to pomyśl że oklasków nie dostaniesz...

Bo serwer jest naprawdę w porządku, gdybyś zachowywał się normalnie zaiste cieszylibyśmy się razem grą.

To ze dostałeś bana, nie może być powodem "bólu dupy" i żalenia się na temat nieogarniętej administracji.

Jak mi napiszesz "Zamknij mordę kiepie" to co? Mam psuć ci opinię wstawiając gówniane posty obrażające ciebie?

To się nazywa zawzięty gimbus, ty jesteś najważniejszy i w koło ciebie świat się kręci...

Nie! Tak nie jest, i nie będzie... Gdybym dostał bana, zaiste miałbym "wyjebane" i zagrałbym na innym serwerze, bo przecież jest ich dużo :)

I nie psułbym opinii ;p

Opublikowano

Dobra, koniec spamu, nie kłócić się. To tylko i wyłącznie jego zdanie.
Poza tym serwer naprawdę ma przyszłość, staramy się jak możemy,

a to jest chyba najważniejsze ;). zapraszam do gry.

mystone_sygnatura.png

Opublikowano

Powiem tyle serwer nie polecam pierwsze jest pelno bugow np nie da sie wywalac z gildi ... 2 serwer ma ponad 30 pluginow z tego 13 jest nieuzywanych ... widac ewidetnie ze jakas paczke headadmin pobral nie polecam ! ps mam sposoby zeby sprawdzicp pluginy :) . Jest np Plugin xtHealthBat jakos tak mimo po co on jak i tak zle z konfigurowany jest bo nie widac serc ale mozna i tak to zrobic bez pluginow . headadmin 0 ogaru . plugin chestshop jest jest jakis sklep ? Spawn do dupy !.!.!.!.! OCENA : 1/10

Opublikowano

Up

Serwer nie ma 30 pluginów...

Wszystkie komentarze chwlą spawn

Komenda /? Jest udostępniona i tak zostanie aż do zmiany skryptów

Wypalaniu z gildi to nie Bug, jest zablokowane

Dzisiaj bedą nowe pliki które od kilku dni konfigurowałem

Opublikowano

Tak jak KoORNEL powiedział, dzisiaj zmiana plików na lepsze, będą autorskie

skrypty etc. All ładnie dopracowane ;).

P.S: Gdzie jest plugin ChestShop? Bo pamiętam jakoś to ostatnio

usuwałem niepotrzebne pluginy i robiłem porządek w plikach tych

aktualnych. ;) Zapraszam do gry.

mystone_sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...