Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile online w godzinie szczytu? Opłaca się zaczynać? 

Oczywiście, że się opłaca. Szczególnie, że wprowadzamy UPDATE w którym powiększamy poziom :) Każdy może się jeszcze wybić. Kolejne UPDATE również będą przewidziane :) 

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram i jest fajnie, jednak mam pytanie - czemu mooby typu golemy i te początkowe w grocie v1 są znacznie silniejsze od setaou ? Nawet z buffem nie idzie uwalić spota wp-kiem...

io7e.jpg

Opublikowano

Ile jest osób online? Wczoraj o 22 w m1 Shinsoo było ok 10 osób, nie jest to zadawalajacy wynik. Mógłby ktoś okreslić +/- w godzinach szczytu?

Opublikowano

Ile jest osób online? Wczoraj o 22 w m1 Shinsoo było ok 10 osób, nie jest to zadawalajacy wynik. Mógłby ktoś okreslić +/- w godzinach szczytu?

Z tego co widziałem 3/4 serwera gra w Jinno. Parę stron wcześniej jest zamieszczony screen z m1 ch1 Jinno. Na serwerze na pewno gra + 900 osób.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

w shinsso prawie nikt nie gra , ale za to w jinno jest sporo osob.

Opublikowano

w shinsso prawie nikt nie gra , ale za to w jinno jest sporo osob.

W shinsoo zależy o której godzinie ale z 60 osób w mieście można spotkać ;) Nie ma tam całkiem pustek :D ale to zawsze w jinno więcej grało :D a w jinno to nie ma jak biegać tyle luda jest ;p

Opublikowano

Helium2 to kolejny, warty uwagi priv. Tyle nowości co on posiada nie znajdziecie na żadnym innym serwerze. Ci szaleńcy dodali aż 12 zbroi dla każdej postaci. O broniach już chyba nie muszę pisać. Wprowadzili kd  +200000hp (tak, nie pomyliłem się) , 150% na klasy i +200 np. siły (kd siły +9). Nie brakuje też nowych tarcz, biżuterii i butów. Znajdziecie tu 6 poziomów groty wygnańców, a także inne nowe mapki np. pustynia zapomnienia. Administracja zaczerpnęła pomysł z wowa i wprowadza instancje. Bardziej pracowitego teamu jeszcze nie widziałem. Raty serwera: 300x. Serwer polecam graczom znudzonym normalnym metinem.

Chyba Ci się prezentacje pomyliły :) 

Opublikowano

Helium2 to kolejny, warty uwagi priv. Tyle nowości co on posiada nie znajdziecie na żadnym innym serwerze. Ci szaleńcy dodali aż 12 zbroi dla każdej postaci. O broniach już chyba nie muszę pisać. Wprowadzili kd  +200000hp (tak, nie pomyliłem się) , 150% na klasy i +200 np. siły (kd siły +9). Nie brakuje też nowych tarcz, biżuterii i butów. Znajdziecie tu 6 poziomów groty wygnańców, a także inne nowe mapki np. pustynia zapomnienia. Administracja zaczerpnęła pomysł z wowa i wprowadza instancje. Bardziej pracowitego teamu jeszcze nie widziałem. Raty serwera: 300x. Serwer polecam graczom znudzonym normalnym metinem.

Co ty pierdolisz gosciu to ja nie mam pytan :D 

Pozdrawiam cie w chuj goraco :D

Opublikowano

Nie wiem albo mi się zdaję albo coś ludzi ubywa...

Jakoś na ch1 dziwnie mało sklepów w Jinno nwm czemu tak :>.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Nowy patcher do pobrania - możliwe, że nie wszyscy go jeszcze mają.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ludzi przybywa z dnia na dzień, lecz są i dni gdzie jest mało osób w m1 ale rzadko :D

Dziala serwer? ;/

Działa już :) i jest nowa aktualizacja a tu macie filmik z małym opisem tej Aktualizacji :D

http://www.youtube.com/watch?v=WvR8zDpAC0k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...