Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[X]HardCrafters.pl[X] [Hardcore] [150 slotów] [Autorskie pluginy] [Zapowiedź] [Statystyki] [Youtuberzy]

liarek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co daje /poziom , są jakieś lv'le czy chodzi o wysokość ?

Poziom kopania który jest pokazany na screenach w prezentacji :)

giphy.gif

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne pytanie, jak będzie z netherem ? Zapewne wiele osób wie, że przez portal da się kopiować itemy.

Jakieś zabezpieczenia ? Portal na spawnie ? Godziny otwarcia ? ;)

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Kolejne pytanie, jak będzie z netherem ? Zapewne wiele osób wie, że przez portal da się kopiować itemy.

Jakieś zabezpieczenia ? Portal na spawnie ? Godziny otwarcia ? ;)

Czytasz prezentacje ?

/nether od 18:00 do 20:00 potem samo tepa do poprzedniej lokacji :)

Portale sa off.

giphy.gif

Opublikowano

Czytasz prezentacje ?

/nether od 18:00 do 20:00 potem samo tepa do poprzedniej lokacji :)

Portale sa off.

Kurde, sorry, mój błąd.

Na razie tyle pytań, gdy będę miał jakieś to napiszę, niecierpliwie czekam na serwer ;)

graphic.png

Opublikowano

Kurde, sorry, mój błąd.

Na razie tyle pytań, gdy będę miał jakieś to napiszę, niecierpliwie czekam na serwer ;)

Ciesze się :) Myślę że nie tylko Ty :)

Do zrobienia:

- Nowy ranking!

- Lepsze poziomy kopania!

- Spawn xD

- Kilka bajerów które urozmaicą gre.

- Zostało jeszcze zrobienie strony :f

giphy.gif

Opublikowano

Wow ! Wygląda zajebiście, hit roku.

Jak to wystartuje i utrzyma się bez padania od DDos'ów to ja jestem Hannah Montana :P

Opublikowano

Wow ! Wygląda zajebiście, hit roku.

Jak to wystartuje i utrzyma się bez padania od DDos'ów to ja jestem Hannah Montana :P

Dzięki za opinie :D !

Mam zabezpieczenia na DDoSy i boty ;)

Krótka aktualizacja :

- Nowe design wyświetleń po komendach :)

- Poziom kopania zwiększa się wraz z zdobytymi punktami1

Punkty zdobywamy gdy rozwalając kamień wyleci nam z niego jakaś ruda to dostajemy losowa ilosc punków od 1-5 :)

Za 5,10,15,20... co 5 dostaje się różne nagrody.

- Dropy zmienione:

Dodano drop z kamienia:

Pereł endermana : 0.30%

Proch : 0.30%

Szlamu : 0.25%

- Top 10 kopania/rankingu :)

giphy.gif

Opublikowano

Zmniejsz dropy,bo za łatwo jest ... Diax 0,4 złoto 1.0 żelazo 1.5 emerald 0.8

Dropy są dobre ;) 0.4? Dobrze się czujesz ? Nawet na skkfie jest 0.6/7, Co do złota to jeszcze ujdzie :)

Dobrze jest, nie zmieniaj, czy dodanie tych nowych dropow nie wpłynie na to że nie będzie sklepu ? :(

Możliwe że wpłynie ale nie znacząco :) Nie będzie sklepów będą tabliczki wymian :)

Ja chcialbym pograc na prawdziwym hardcore... :D

Zapraszam na skkf,mchc bo na twoje wymagania to bym musiał mieć pewnie 200 graczy :)

Bez przesady, Hardcore jest, nie może być za trudno bo gracze się zniechęcą ;)

Dokładnie słuszna uwaga :)

Ech,bo Ci słabi wychowali się na sv + frakcje... Ja czekam na jakiś wyjebany w kosmos Hardcore. :)

Gdyby nie sv + frakcje nie było by hardcorów i gildii :)

Ten serwer również będzie "wyjebany w kosmos" Hard ;p

Na pewno będzie fajny :)

Ps. Lukajcie często do tematu bo edytuje posty by pisać o nowych rzeczach :) ( sposób na nie wyrwanie warna)

giphy.gif

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z wylogowaniem się podczas walki ?

Dało by się zrobić tak aby itemy wypadały wraz z wyjściem serwera ?

Niekiedy trzeba czekać pół dnia aż ktoś wejdzie i się rozsypie :/

graphic.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się przeciętnie i nie jestem pewien czy bd lepszy np. od xcrafters lub skkf'a ale zastanawia mnie jedno, czy będzie można przenieść gildie z innego sławnego serwera?

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Vip - gildia za free? non sens..

Jezeli tego nie zmienisz, napewno nie zagram. ;>

Ogólnie dla jednego gracza zmieniać tego nie będę :) Serwer musi się choć w połowie z czegoś utrzymać :) Jeśli Vip bedzie normalnie zakladać gildie to będzie musiał dostać inne przywileje.

Serwer zapowiada się przeciętnie i nie jestem pewien czy bd lepszy np. od xcrafters lub skkf'a ale zastanawia mnie jedno, czy będzie można przenieść gildie z innego sławnego serwera?

Dzięki za opinie, ale może ją uargumentujesz ? Gdyż to to bardziej wygląda na ból dupy. Ja nie chce lepszego serwera niż xcrafters, mchc czy skkf, chce by serwer miał coś swojego, kazdy serwer musi się jakoś wybić o nie jest tak że zrobisz serwer z dnia na dzień i wbije 10928739 osób :) Będzie można przenieść gildie, ale po 1 dniu od startu :) Jedno ale ; ! Gildia musi mieć min. 5 członków, być na serwerze na której są gildie za itemy, oraz na serwerze z którego przenoszą muszą grać w ciągu dnia min. 40 osób.

69 post,przypadek? Nie sądze. Na pewno wbije. ;)

haha ;p Do zobaczenia na serwerze :)

Jak wygląda sprawa z wylogowaniem się podczas walki ?

Dało by się zrobić tak aby itemy wypadały wraz z wyjściem serwera ?

Niekiedy trzeba czekać pół dnia aż ktoś wejdzie i się rozsypie :/

Tak zwany Combatlog autorski :) jeśli ktoś lognie podczas walki to następuje piorun i itemy wylatują odrazu :)

Ps. Opłata za tp na spawn to 16 szmaragdów :)

tak jak poprzednio wystarczy wejść do łóżka :) ( Tak teleport działa tylko gdy na serwerze jest noc)

By kopanie kamienia nie było takie "ciche" podczas rozwalania kamienia odgrywają się różne dzwięki :)

giphy.gif

Opublikowano

Proszę Cie kobieto zmień tego avatara, bo mnie oczy bolą. a tak poza tym co chcesz mieć swojego?

Żeby się wybić z między takich kolosów jak mchc czy skkf bądź xcrafters, musi być więcej niż 2/3 nowe rzeczy. i weź dla przykładu serwer fluśka on tam ma 200slotów a gra u niego 40typa - czemu tylko 40? - bo nie ma nic orginalnego.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Proszę Cie kobieto zmień tego avatara, bo mnie oczy bolą. a tak poza tym co chcesz mieć swojego?

Żeby się wybić z między takich kolosów jak mchc czy skkf bądź xcrafters, musi być więcej niż 2/3 nowe rzeczy. i weź dla przykładu serwer fluśka on tam ma 200slotów a gra u niego 40typa - czemu tylko 40? - bo nie ma nic orginalnego.

Robert jestem miło Mi ;/ Avatar mam z kilku lat.

Staram się dokładać coraz to nowe autorskie rzeczy.

Co nowego będzie ? Jeśli ktoś ma bana, to nie wyrzuca go z serwera. Leci on do wspólnej dla wszystkich klatki ok. 50x50, fajnie wygospodarowana. Wyjdzie po kupieniu ub lub czekaniu 1 dnia. W klatce nie można używać komend. Można pisać jedną wiadomość na 5 minut. Można tam pograć w parkury ;) Lub potrenować pvp na kilku arenach :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...