Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[X]HardCrafters.pl[X] [Hardcore] [150 slotów] [Autorskie pluginy] [Zapowiedź] [Statystyki] [Youtuberzy]

liarek123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę się doczekać, tak daleko do startu a już taki spam, lipa trochę że za śmierć jest ban ;c

Spokojnie tą opcje można jeszcze ogarnąć, np. za śmierć gracz będzie przez kilka godzin w więzieniu gdzie będzie mógł tylko pisać :)

giphy.gif

Opublikowano

@Up, już widzę wtedy ten "rage" na czacie, haha ^^

Można to ogarnać, wiadomość co 5 sek, + mamy plugin na cenzurę :)

Postanowione ! Gracze posiadają tzw. 2 życia !

Dodano zdjęcia rankingu !

xhc8.png
Losowa wartość od 35 do 250
]kf2b.png
Po wpisaniu /ranking :)
Nie oczekiwana zmiana !!!
Możliwe że już jutro wystartuje serwer !

giphy.gif

Opublikowano

To 3 tyg. to taki maksymalny próg , serwer dziś nie wystartuje kilka problemów :D

Ps. Jeśli trzymając miecz naciśniemy prawym przyciskiem myszki na gracza, pokaże nam się jego ranking :)

giphy.gif

Opublikowano

Nieee, nie tak szybko ;p

Im dłużej serwer nie wystartuje tym przyciągnie więcej graczy na start, najlepiej ustalić start na daną godzinę ;) Lepiej żeby wszystko było

zrobione na ostatni guzik.

A można dodawać sobie życia w jakiś sposób ?

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Nieee, nie tak szybko ;p

Im dłużej serwer nie wystartuje tym przyciągnie więcej graczy na start, najlepiej ustalić start na daną godzinę ;) Lepiej żeby wszystko było

zrobione na ostatni guzik.

A można dodawać sobie życia w jakiś sposób ?

Start będzie w następnym tygodniu dopiero ustalony :)

2 życia potem już tylko unban lub czekanie 1 dnia :)

Z czegoś się trzeba utrzymać zwłaszcza ze ub to tylko 1.23 zł sms :)

Najprawdopodobniej bedzie to PIĄTEK O GODZINIE 18:00 :)

giphy.gif

Opublikowano

Może jakiś przywilej dla VIP dotyczący śmierci ? Wolałbym jak już co to raz zapłacić ;p

Pomyśli się nad tym, ale nie będzie tak że VIP nie zostaje zbanowany po śmierci NIGDY, na pewno musi być równo dosyć.

Informacja co do tnt :

Podczas gdy stawimy tnt, w zlych godzinach :

nm47.png

giphy.gif

Opublikowano

Ojć zapomniałem napisać w prezentacji o itemach na gildie :)

Już mówię !

- 32 diamenty

- 32 szmaragdy

- 32 obsydianu

Vip: Zakłada za darmo!

Jest jedno ale !

Opcja zakładania gildii za darmo przez Vipa zostaje włączona po 2 h od startu serwera :D

Cuboid 51x51 ;)

Zapomniałem też o tym jak działa tnt !

Tnt wybucha między godzinami 8:00 do 22:00, i rozwala wode,lave,obsydian! Lecz ma na to 50% ;)

Dlaczego ograniczone czasowo tnt ? Po to aby nie było tak że o 2 w nocy jest cala gildia przeciwników a z ofiarnej gildii nikogo, i na lajcie wbijają się do bazy :)

Dzięki za opinie ;)

Witam,

jeżeli to ma być Hardcore to proponował bym więcej itemków na gildie ponieważ te itemy to nic wielkiego do zdobycia jak dla mnie, a to przecież hardcore, a nie jakiś nędzny Survival. Przejdźmy dalej. Proponuje żeby Cuboid gildyjny się zwiększał, ale nie za darmo. Musimy mieć odpowiednie itemki np. 5 diamentów&5szmaragdów i cub większy o 5 kratek i co zwiększenie cuba itemów też trzeba więcej. Idziemy do następnej rzeczy. Serwer ma wystartować max do 3 tygodni, a więc proponował bym umieścić co macie już zrobione, a nad czym pracujecie i co jeszcze musicie zrobić to zachęci w jakimś stopniu graczy i będą w mniejszym stopniu wiedzieli kiedy start, a chyba kilka osób czeka na start serwera. Teraz może przejdę do banów, a więc proponował bym żeby był ban min na 2 dni.

Teraz przejdźmy do moich retrospekcji których mam wiele na temat tego serwera.

Więc tak. Serwer zapowiada się dobrze z wielu powodów między innymi z miarę fajnej prezentacji, ale nadal nie wiemy jak to będzie na serwerze, ale powiem jedno. Administracjo serwera nie poddawajcie się po miesiącu, bo ....

Opublikowano

Startujcie jednak szybciej, na kolejnym serwerze teraz się przekonałem że 99% serwerów to wielkie "gówno" ...

Nasz taki nie będzie :D

Witam,

jeżeli to ma być Hardcore to proponował bym więcej itemków na gildie ponieważ te itemy to nic wielkiego do zdobycia jak dla mnie, a to przecież hardcore, a nie jakiś nędzny Survival. Przejdźmy dalej. Proponuje żeby Cuboid gildyjny się zwiększał, ale nie za darmo. Musimy mieć odpowiednie itemki np. 5 diamentów&5szmaragdów i cub większy o 5 kratek i co zwiększenie cuba itemów też trzeba więcej. Idziemy do następnej rzeczy. Serwer ma wystartować max do 3 tygodni, a więc proponował bym umieścić co macie już zrobione, a nad czym pracujecie i co jeszcze musicie zrobić to zachęci w jakimś stopniu graczy i będą w mniejszym stopniu wiedzieli kiedy start, a chyba kilka osób czeka na start serwera. Teraz może przejdę do banów, a więc proponował bym żeby był ban min na 2 dni.

Teraz przejdźmy do moich retrospekcji których mam wiele na temat tego serwera.

Więc tak. Serwer zapowiada się dobrze z wielu powodów między innymi z miarę fajnej prezentacji, ale nadal nie wiemy jak to będzie na serwerze, ale powiem jedno. Administracjo serwera nie poddawajcie się po miesiącu, bo ....

Co do cuboidów, nasza pierwsza myśl była taka, ale potem okazało się że w praktyce jest to bezsens, lepiej miec wyznaczony cuboid 51x51 który jest i tak bardzo duzy!

Itemy są dobre :) Nie chcemy by gracze byli uzależnieni od serwera tylko po to żeby zrobić gildie :) Wolimy by pograli tak by była jak największa przyjemność z gry :)

Nie nie serwer napewno postoi dłużej niż miesiąc :) Po za tym jak serwer wypali i będzie grało dużo osób to oczywiście będziemy otwierać coraz to lepsze nowe edycje :) Oczywiście nowe edycje min. co kilka miesięcy :)

Ban na 1 dzien :) 2 dni to czas dość długi, nie chcemy by gracze mieli "przymus" kupna ub by grać na serwerze dość często :)

Co do tzw. ToDO (do zrobionia) to możemy realizować Wasze pomysły jeśli okażą się ciekawe :) W czasie pracy nad pluginami/skryptami dochodzą nam nowe pomysły :)

Konkurs :)

Cóż musimy się przyznać ale co do budowania spawnu jesteśmy "słabi" nikt nie posiada dość dobrego skilla budowlanego :)

Wasze budowle spawnu, ze screenami i download przesyłajcie mi na PW :) Spawn musi być wybudowany przez Was, nie sciągniety z internetu :)

Nagroda ? 10 kodów na ub :)

giphy.gif

Opublikowano

Nasz taki nie będzie :D

Co do cuboidów, nasza pierwsza myśl była taka, ale potem okazało się że w praktyce jest to bezsens, lepiej miec wyznaczony cuboid 51x51 który jest i tak bardzo duzy!

Itemy są dobre :) Nie chcemy by gracze byli uzależnieni od serwera tylko po to żeby zrobić gildie :) Wolimy by pograli tak by była jak największa przyjemność z gry :)

Nie nie serwer napewno postoi dłużej niż miesiąc :) Po za tym jak serwer wypali i będzie grało dużo osób to oczywiście będziemy otwierać coraz to lepsze nowe edycje :) Oczywiście nowe edycje min. co kilka miesięcy :)

Ban na 1 dzien :) 2 dni to czas dość długi, nie chcemy by gracze mieli "przymus" kupna ub by grać na serwerze dość często :)

Co do tzw. ToDO (do zrobionia) to możemy realizować Wasze pomysły jeśli okażą się ciekawe :) W czasie pracy nad pluginami/skryptami dochodzą nam nowe pomysły :)

Konkurs :)

Cóż musimy się przyznać ale co do budowania spawnu jesteśmy "słabi" nikt nie posiada dość dobrego skilla budowlanego :)

Wasze budowle spawnu, ze screenami i download przesyłajcie mi na PW :) Spawn musi być wybudowany przez Was, nie sciągniety z internetu :)

Nagroda ? 10 kodów na ub :)

Spawn jakie ma mieć wymiary?

Opublikowano

Super! Na pewno zagram na serwerze :D

Mam kilka uwag:

-Dość mały border jak na serwer Hardcore

-Gildie za łatwo się zdobywa

A to są bardzo duże plusy serwera

+Własny generator mapy oszałamiający :O

+Kupnem vipa nie kupujemy zwycięstwa

+Wreszcie ktoś pomyślał o zapobieganiu atakom w nocy ^^

+Cały serwer to jednym słowem HARDCORE

Opublikowano

Ten Wasz autorski generator to...

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/tropic/

A system gildii to UltimateClans od Dzikoyska...

Tak to ten generator mapy, ale nie działał on normalnie co możesz sam sprawdzic :) Został on przepisany przez technika na 1.6.4 :)

system gildii to Uc, nigdzie tego nie ukrywałem :)

Super! Na pewno zagram na serwerze :D

Mam kilka uwag:

-Dość mały border jak na serwer Hardcore

-Gildie za łatwo się zdobywa

A to są bardzo duże plusy serwera

+Własny generator mapy oszałamiający :O

+Kupnem vipa nie kupujemy zwycięstwa

+Wreszcie ktoś pomyślał o zapobieganiu atakom w nocy ^^

+Cały serwer to jednym słowem HARDCORE

Bordek 5 k kratek będzie tylko na początek :)

Już gdzieś tłumaczyłem sprawę gildii :)

Dzięki za opinie :)

giphy.gif

Opublikowano

Odpowiedz na moje pytanie wyżej ;p

To dopiero na starcie się ustali ale na pewno będzie jakiś spoko :)

Nowe zdjęcia :

Info o tnt :

5v50.png

/pomoc :

ywnh.png

Aktualizacja dropów:

teraz lecą od poziomów :)

izux.png

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...