Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla kogo złota piłka?

SUrban

Dla kogo należy się złota piłka 2013 ?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dla kogo nale?y si? z?ota pi?ka 2013 ?

• Cristiano Ronaldo
    • Gareth Bale
    • Robert Lewandowski
    • Frank Ribery
    • Luis Suarez
    • Gianluigi Buffon
      0
    • Iker Casillas
      0
    • Mesut Oezil
      0
    • Zlatan Ibrahimovi?
    • Wayne Rooney
    • RvP
      0
    • Manuel Neuer
      0
    • Neymar
    • Sergio Aguero
      0
    • Xabi Alonso
      0
    • Xavi Hernandez
      0
    • Iniesta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny gest dla Pele . Podobał mi się . Naprawdę zasługiwał na Złotą Piłkę .

Ciekawe co Ribery zrobi z tym miejscem na kominku :huh:

Messi za rok ją odbierze . Messi albo Neymar <3 VeB <3

Opublikowano

Moim zdaniem Ronaldo dostał złotego bala zasłużenie. Dlaczego tak uważam? Otóż jego statystyki z ubiegłego roku niszczą messie, a o ribery'im już nie wspomnę. Messi co chwila kontuzja, mało skuteczny, mało bramek. Ribery-propsy, że udało mu się dostać do złotej trójcy :D

"If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans."

Opublikowano

Ten argument, że Messi miał kontuzje jest co najmniej z dupy. Ronaldo też miał kontuzje, może mniej troche ale i tak to jest różnica ponad 20 bramek. Poza tym Mou też go w końcówce poprzedniego sezonu nie wystawiał. Obaj mieli gorsze momenty, po prostu Ronaldo zasłużył. Zobaczymy jak bedzie w tym roku ;p

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Takie małe podsumowanie.

Messi - w 2013 nie było o nim głośno, specjalnie nie zasłynął i niestety, ale z tej trójki dawno go wykreśliłem. Po prostu wiedziałem, że on jej nie dostanie.

Ronaldo - oprócz tego, że otworzył swoje "muzeum" :D statystki miał bardzo dobre. Specjalnie nie śledzę jego kariery, ale chyba liczba bramek była większa niż pozostałych dwóch kandydatów razem wziętych (gdzieś słyszałem, nie sprawdzałem - jeśli błąd, poprawcie mnie).

Ribery - wygrał wszystko co mógł, bardzo duży wysiłek i praca z jego strony we wkład, aby Złotą Piłkę dostać. Ale niestety jeśli iść tym tropem, to Złotą Piłkę powinien dostać każdy gracz Bayernu. Bo jednak te trofea zdobył razem z klubem.

Reasumując - Ronaldo zasłużył na "Ballon d'Or 2013". @Wilczek - ciesz się :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Takie małe podsumowanie.

Messi - w 2013 nie było o nim głośno, specjalnie nie zasłynął i niestety, ale z tej trójki dawno go wykreśliłem. Po prostu wiedziałem, że on jej nie dostanie.

Ronaldo - oprócz tego, że otworzył swoje "muzeum" :D statystki miał bardzo dobre. Specjalnie nie śledzę jego kariery, ale chyba liczba bramek była większa niż pozostałych dwóch kandydatów razem wziętych (gdzieś słyszałem, nie sprawdzałem - jeśli błąd, poprawcie mnie).

Ribery - wygrał wszystko co mógł, bardzo duży wysiłek i praca z jego strony we wkład, aby Złotą Piłkę dostać. Ale niestety jeśli iść tym tropem, to Złotą Piłkę powinien dostać każdy gracz Bayernu. Bo jednak te trofea zdobył razem z klubem.

Reasumując - Ronaldo zasłużył na "Ballon d'Or 2013". @Wilczek - ciesz się :D

Dokładnie. Nawet Jupp Heynckes powiedział, że Ribery nie wyróżniał się aż tak od reszty i mógł równie dobrze być na jego miejscu Robben czy Bastian Schweinstenger.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że Hala Dzieci pisały na forum realu, że rok temu Messi nie zasłużył, bo strzelił ''tylko, przecież to nie dużo'' 96 bramek .

Teraz piszą, żę Ronaldo zasługuje bo strzelił 69 . FUCK LOGIC :huh:

Nie zmienia to faktu, że Ronaldo zasłużył

Opublikowano

To samo można powiedzieć o Visca el Dzieci...

Miejmy nadzieje że w tym roku piłkę dostanie CR7 lub Lewy (wierzę że nie będzie siedział na ławce :<)

iHalaMadrid!

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że Hala Dzieci pisały na forum realu, że rok temu Messi nie zasłużył, bo strzelił ''tylko, przecież to nie dużo'' 96 bramek .

Teraz piszą, żę Ronaldo zasługuje bo strzelił 69 . FUCK LOGIC :huh:

Nie zmienia to faktu, że Ronaldo zasłużył

Zamiast patrzeć na normalnych ludzi to zwracasz uwage na sezonowców..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zamiast patrzeć na normalnych ludzi to zwracasz uwage na sezonowców..

On sam nim jest. xD

Opublikowano

On sam nim jest. xD

Tak ja wiem jestem sezonowcem :/ So sad ;c

On sam nim jest. xD

Opublikowano

tak czytałem twoje posty i widzę że teraz straszny ból dupki masz, mówisz na ronaldo pedał i potwierdzasz jakimś debilnym ss'em. Dobra rada naucz się angielskiego i obeznaj w sytuacji a potem wypowiadaj

mg7k04q.jpg

Opublikowano

tak czytałem twoje posty i widzę że teraz straszny ból dupki masz, mówisz na ronaldo pedał i potwierdzasz jakimś debilnym ss'em. Dobra rada naucz się angielskiego i obeznaj w sytuacji a potem wypowiadaj

Zaraz Ci wyjedzie z pięćdziesięcioma tekstami jaki to Real zły, zły Mourinho, zły prezes, złe transfery, w ogóle wszystko w stolicy Hiszpanii jest złe! :D

Opublikowano

A nie jest? Ostatnio opublikował ciekawy post na Twitterze :]

Crystiano ? Czyżby kolejny fanboy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...