Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla kogo złota piłka?

SUrban

Dla kogo należy się złota piłka 2013 ?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dla kogo nale?y si? z?ota pi?ka 2013 ?

• Cristiano Ronaldo
    • Gareth Bale
    • Robert Lewandowski
    • Frank Ribery
    • Luis Suarez
    • Gianluigi Buffon
      0
    • Iker Casillas
      0
    • Mesut Oezil
      0
    • Zlatan Ibrahimovi?
    • Wayne Rooney
    • RvP
      0
    • Manuel Neuer
      0
    • Neymar
    • Sergio Aguero
      0
    • Xabi Alonso
      0
    • Xavi Hernandez
      0
    • Iniesta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Ronaldo prezentuje wysoki poziom dopiero w tym sezonie :) :rolleyes:, a pół roku to więcej niz od paź-styczen

Ronaldo prezentował ? W ElClasico - 1 strzał, z BVB 4-1, 3 miejsce w lidze .

Tak, u większosci dzieci internautów, a najlepszego piłkarza wybierają kapitanowie drużyn, trenerzy i chyba dziennikarze?( co do tych 3 pewien nie jestem )

Wesołych świąt :)

czyli Ronaldo ma 3 miejsce w lidze, a nie Real? To Ronaldo przegral z BVB, a nie Real? Dziecko Barcelony nie może się pogodzić z tym, że to CR7 pokazał największy poziom z tych 3 kandydatow? Śmieszny jesteś ;)

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a Ronaldo prezentuje wysoki poziom dopiero w tym sezonie :) :rolleyes:, a pół roku to więcej niz od paź-styczen

Ronaldo prezentował ? W ElClasico - 1 strzał, z BVB 4-1, 3 miejsce w lidze .

Tak, u większosci dzieci internautów, a najlepszego piłkarza wybierają kapitanowie drużyn, trenerzy i chyba dziennikarze?( co do tych 3 pewien nie jestem )

Wesołych świąt :)

Wypominasz dwa mecze w których Ronaldo nie brylował, tak jak cały zespół. Z Borussią strzelił bramkę, czy Messi zagrał lepiej od Cr7 w El Clasco w tym sezonie? No nie wiem. Oprócz tego były dwa inne klasyki w zeszłym sezonie, także wiesz. Ronaldo wtedy dwie bramy. :D Poza tym nawet nie wspomnisz o mecze z MU, gdzie również zanotował dwa trafienia na awans. Poza tym jeśli Według Ciebie strzelił tyle bramek w przeciągu 3/4 mieś to kurde.. jest lepszy niż myślałem!

Opublikowano

Jestem fanem barcelony ale Messi może najwyżej dostać tapetę ze złotą piłką.. Rywalizuje Ribery i Ronaldo, chociaż wydaje mi się, że Ronaldo wygra.

Opublikowano

jakby wygral messi to bym sie chyba ze smiechu poplakal :D CR7 pokazal w tym roku klase i wedlug mnie odskoczyl znacznie reszcie przez co najlepszym uhonorowaniem go byla by wlasnie ta cala zlota pilka.

Opublikowano

czyli Ronaldo ma 3 miejsce w lidze, a nie Real? To Ronaldo przegral z BVB, a nie Real? Dziecko Barcelony nie może się pogodzić z tym, że to CR7 pokazał największy poziom z tych 3 kandydatow? Śmieszny jesteś ;)

Dziecko barcelony, taa <3 . Ronaldo to sam Real . I to widać. Przykryje się go lepiej i już w dupe dostają :) . Downie największy poziom ? Zero nie poziom, pierdolony symulant i nic więcej :** BTW. Dojebałeś do pieca . Ribery z nich 3 zasługuje najbardziej, a jak dostanie Messi albo Ronaldo to, to będzie jedno wielkie gufno .

933942_407832642680025_148888542_n.jpg

jakby wygral messi to bym sie chyba ze smiechu poplakal :D CR7 pokazal w tym roku klase i wedlug mnie odskoczyl znacznie reszcie przez co najlepszym uhonorowaniem go byla by wlasnie ta cala zlota pilka.

Powtarzam, ze Ribery

potrójna korona, najlepszy piłkarz Europy, Klubowe Mistrzostwo Świata

Wypominasz dwa mecze w których Ronaldo nie brylował, tak jak cały zespół. Z Borussią strzelił bramkę, czy Messi zagrał lepiej od Cr7 w El Clasco w tym sezonie? No nie wiem. Oprócz tego były dwa inne klasyki w zeszłym sezonie, także wiesz. Ronaldo wtedy dwie bramy. :D Poza tym nawet nie wspomnisz o mecze z MU, gdzie również zanotował dwa trafienia na awans. Poza tym jeśli Według Ciebie strzelił tyle bramek w przeciągu 3/4 mieś to kurde.. jest lepszy niż myślałem!

Piszesz na Messiego, to ja pisze na Ronaldo . Jeden 2-giemu nie ustępuje, obaj w tym sezonie byli chujowi . W meczu z MU to ja pamiętam tylko czerwoną kartkę Naniego :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Czy ja coś piszę na Messiego? Czy ja obrażam Messiego? Na razie Ty pokazujesz w tym temacie swoją głupotę, dziecinne zachowanie i brak jakiejkolwiek inteligencji. Bayern zdobył potrójną koronę nie Ribery, a indywidualnie Robben był lepszy od Riberyego w zeszłym sezonie, jednak to ten pierwszy jest promowany. Francuz na pewno nie dostanie złotej piłki, wystarczy spojrzeć już na ujawnione co po niektóre głosy, w większości nie mieści się w TOP2 gdzie przeważają Cris i Messi. Ta nagroda "najlepszy piłkarz europy" z zeszłego sezonu była przyznawana tylko i wyłącznie przez dziennikarzy. Ronaldo w tym sezonie pobił swój rekord strzelecki, a i tak był słaby? Masz wieczny głupi kompleks na punkcie Realu, boli Ciebie coś. Nawet kibic (prawdziwy kibic, a nie spinacz który bardziej zajmuje się wrogiem niż drużyną której kibicuje) przyznałby mi tutaj rację, bo nikt nie obraża tutaj piłkarzy tylko Ty a na dodatek próbujesz prowokować. No to ciekawie oglądasz mecze, skoro pamiętasz tylko czerwoną kartkę. Nie oglądasz meczy królewskich a się wypowiadasz, chciałbym widzieć Twoją minę za kilka lat jakbyś czytał sobie co kiedyś pisałeś na forach, jakie głupoty. Nie umniejszam umiejętności Messiemu, ale ten sezon zniszczyły mu kontuzje i nie ma prawa dostać ZP, bo Ronaldo trzy lata temu również był tyle czasu kontuzjowany i to go wykluczyło. Dodatek - chyba sobie żartujesz z KMŚ? Wygrali z Rają Casablancą, wow.. marokański zespół, na prawdę? Takie to przecież osiągnięcie... Podałeś listę z the guardian gdzie Messi jest pierwszy, a nie udostępniłeś jedenastki gazetta dello sport, gdzie go zabrakło. Nie ma co kierować się dziennikarzami, na prawdę. Wypisujesz głupoty, próbujesz udowodnić swoje probarcelońskie myślenie i antymadryckie, ale Ci nie wychodzi, poza tym, z jednej strony piszesz o szacunku do innych zawodników, a z drugiej piszesz..... a w sumie, po co ja z Tobą piszę, jak Ty i tak się będziesz trzymał swojego zdania, spojrzenia na futbol z jednej perspektywy. Jeszcze jedno - jak ma wygrać Ribery skoro nawet nie ma połowy bramek Messiego? Większy wkład w zespół miał Robben, to grał cały zespół, nie ciągnął go jeden Ribery, równie dobrze na ZP zasłużyli Schweinsteinger, Neuer, Lahm i cały zespół. Dobrze, że zostały dwa/trzy tygodnie do gali, nie będziesz już tutaj pisał swoich mądrości o Riberym i Messim, jacy to są niesamowici a Ronaldo zawsze najgorszy mając najlepsze statystyki. Jedyne co potrafisz to napisać głupoty, dodać tysiąc wykrzykników i umieścić nieprawidłowo znaki interpunkcyjne.

@OT - poza tym ta lista to jest taki syf, że aż szok. Mógłbym Ci wymienić kilkunastu zawodników którzy bardziej zasługują na top10 niż Xavi i Iniesta, zgodzę się - są niesamowitymi piłkarzami, ale w tym sezonie ani trochę. Lista jest robiona bardziej po nazwiskach niż po formie. Wystarczy popatrzeć na Buffona w top25 lub Busquetsa tak nisko, który zasłużył bardziej niż panowie wyżej razem wzięci na top10 w tym sezonie. Co tutaj jeszcze Di Maria robi, który w tym roku grał straszny piach.

PS. Jak Ribery ma być lepszy od Messiego i Ronaldo?

Ribery - ok. 25 bramek

Messi - 45 bramek

Ronaldo - 69 bramek

Opublikowano

Nie chce mi się tego czytać .

I znowu, naucz sie czytać kotku :* . Nic nie pisałem ze go wyzywasz . Tylko piszesz ze nie zasługuje itp to ja pisze ze ronaldo tez nie i podaje powody .

VeB

Co do top100, to dzwoń do Nesty i jego kumpli, złóż zażalenie dlaczego to Ronaldo nie jest TOP1 .

''Mamy do czynienia z zawodnikiem, dla którego suszą jest brak bramki w 2-3 meczach . Przeciwnicy zalewają środek pola, próbując go zdusić. Kopią go, siekają i otaczają, ale to i tak rzadko działa '' . - fragment uzasadnienia dlaczego Messi jest TOP1

Opublikowano

Czy ja coś piszę na Messiego? Czy ja obrażam Messiego? Na razie Ty pokazujesz w tym temacie swoją głupotę, dziecinne zachowanie i brak jakiejkolwiek inteligencji. Bayern zdobył potrójną koronę nie Ribery, a indywidualnie Robben był lepszy od Riberyego w zeszłym sezonie, jednak to ten pierwszy jest promowany. Francuz na pewno nie dostanie złotej piłki, wystarczy spojrzeć już na ujawnione co po niektóre głosy, w większości nie mieści się w TOP2 gdzie przeważają Cris i Messi. Ta nagroda "najlepszy piłkarz europy" z zeszłego sezonu była przyznawana tylko i wyłącznie przez dziennikarzy. Ronaldo w tym sezonie pobił swój rekord strzelecki, a i tak był słaby? Masz wieczny głupi kompleks na punkcie Realu, boli Ciebie coś. Nawet kibic (prawdziwy kibic, a nie spinacz który bardziej zajmuje się wrogiem niż drużyną której kibicuje) przyznałby mi tutaj rację, bo nikt nie obraża tutaj piłkarzy tylko Ty a na dodatek próbujesz prowokować. No to ciekawie oglądasz mecze, skoro pamiętasz tylko czerwoną kartkę. Nie oglądasz meczy królewskich a się wypowiadasz, chciałbym widzieć Twoją minę za kilka lat jakbyś czytał sobie co kiedyś pisałeś na forach, jakie głupoty. Nie umniejszam umiejętności Messiemu, ale ten sezon zniszczyły mu kontuzje i nie ma prawa dostać ZP, bo Ronaldo trzy lata temu również był tyle czasu kontuzjowany i to go wykluczyło. Dodatek - chyba sobie żartujesz z KMŚ? Wygrali z Rają Casablancą, wow.. marokański zespół, na prawdę? Takie to przecież osiągnięcie... Podałeś listę z the guardian gdzie Messi jest pierwszy, a nie udostępniłeś jedenastki gazetta dello sport, gdzie go zabrakło. Nie ma co kierować się dziennikarzami, na prawdę. Wypisujesz głupoty, próbujesz udowodnić swoje probarcelońskie myślenie i antymadryckie, ale Ci nie wychodzi, poza tym, z jednej strony piszesz o szacunku do innych zawodników, a z drugiej piszesz..... a w sumie, po co ja z Tobą piszę, jak Ty i tak się będziesz trzymał swojego zdania, spojrzenia na futbol z jednej perspektywy. Jeszcze jedno - jak ma wygrać Ribery skoro nawet nie ma połowy bramek Messiego? Większy wkład w zespół miał Robben, to grał cały zespół, nie ciągnął go jeden Ribery, równie dobrze na ZP zasłużyli Schweinsteinger, Neuer, Lahm i cały zespół. Dobrze, że zostały dwa/trzy tygodnie do gali, nie będziesz już tutaj pisał swoich mądrości o Riberym i Messim, jacy to są niesamowici a Ronaldo zawsze najgorszy mając najlepsze statystyki.

@OT - poza tym ta lista to jest taki syf, że aż szok. Mógłbym Ci wymienić kilkunastu zawodników którzy bardziej zasługują na top10 niż Xavi i Iniesta, zgodzę się - są niesamowitymi piłkarzami, ale w tym sezonie ani trochę. Lista jest robiona bardziej po nazwiskach niż po formie. Wystarczy popatrzeć na Buffona w top25 lub Busquetsa tak nisko, który zasłużył bardziej niż panowie wyżej razem wzięci na top10 w tym sezonie. Co tutaj jeszcze Di Maria robi, który w tym roku grał straszny piach.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fdcs-188-64-86-3.atmcdn.pl%2Fscale%2Fo2%2Ftvn%2Fweb-content%2Fm%2Fp1%2Fi%2F82965d4ed8150294d4330ace00821d77%2F4fa9f840-4dc3-11e3-b13b-0025b511226e.jpg%3Ftype%3D1%26srcmode%3D3%26srcx%3D0%252F1%26srcy%3D0%252F1%26srcw%3D640%26srch%3D360%26dstw%3D640%26dsth%3D360&h=pAQG-oBK8

leprze :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd xDxDxD

Opublikowano

Tak bardzo śmieszne, tym bardziej, że złota piłka jest od 2013r i nie chodzi tutaj o trofea, ale co ja mam dziecku tłumaczyć. Równie dobrze mogę Ci dać inny obrazek, jeju.

I znowu, naucz sie czytać kotku :* . Nic nie pisałem ze go wyzywasz . Tylko piszesz ze nie zasługuje itp to ja pisze ze ronaldo tez nie i podaje powody .

Powodów akurat żadnych nie podałeś, bo nie masz żadnych argumentów tylko paplanina. Nie z takimi odzywkami do mnie.

"Co do top100, to dzwoń do Nesty i jego kumpli, złóż zażalenie dlaczego to Ronaldo nie jest TOP1 ." - czy ja w kontekście top100 guardian napisałem coś o Ronaldo?

Ciekawe, co będziesz pisał jak Cristiano dostanie złotą piłkę. Chyba mi nie powiesz, że Messi lub Ribery ją dostaną? Po ówczesnych ujawnionych głosach Ribery'ego często nie było w TOP3. Kuba Bł. dał 1. CR7, 2. LM10, 3. RL9 i tak wielu innych.

Co oznacza słowo "leprze"?

Opublikowano

lepsze ... to było cos typu sarkazm . Tak wiem jestem dzieckiem ;) Typowe Hala dziecko .

Opublikowano

Co miał wnieść Twój post tematu? Błąd ortograficzny to sarkazm? Oj chyba jestem sztywny, bo nie wyczułem. ;<
Już na prawdę nie wiesz co napisać, ehh.. nie wierzę w to, że masz więcej niż 12/13lat.

Opublikowano

Co miał wnieść Twój post tematu? Błąd ortograficzny to sarkazm? Oj chyba jestem sztywny, bo nie wyczułem. ;<

Już na prawdę nie wiesz co napisać, ehh.. nie wierzę w to, że masz więcej niż 12/13lat.

Nigdy sobie nie robiłeś jaj z takich ćwierćmózgów jak ty, popełniając błędy ortograficzne ? 12 ^^ xahahahahahx dd :D

Tak jestem antimadritistą, co w tym złego ? I neguje wasze wybory bo są śmieszne .

Bale to zero, co teraz pokazuje . 100 mln gra do 60 minuty, a Ozil kosi w Arsenalu . Perez chciał tylko na nim zarobić, nic więcej .

Powiedz mi gdzie jest La Decima ?

Za kadencji Mourinho ( 2008-2013 ) wygrane tylko 3 trofea . o.O

Zauważ historię zakupów Realu Madryt . Kupowali najlepszych piłkarzy świata, a Simone złożył taką drużynę od której baty dostajecie .

Na co teraz będziecie narzekać ? Murawa źle skoszona ? Wiatr za mocno wieje ? Zły terminarz, który wam nie odpowiada ? Wiem wiemMó ... UEAFALONA wszyscy przeciwko wam .

Mówicie, że Barcelonie pomagają sędziowie... Być może w nie których sytuacjach tak było, ale nie powiecie chyba,ze Real też otrzymuje 3pkt w prezencie .

np.: Real - Elche, Red Card Nani, Red Card Chiellini, Faul Fabregasa, w polu karnym - nie ma karnego, o samej liczbie karnych jakie dostaliście prawie za darmo to już nie wspomnę .

Kiedyś napisałem '' gdzie gra wasza szkółka ? W getafe ? '' Nie chodziło mi o to jakimi to są prosami ze grają w Chelsea, czy bóg wie gdzie .

Chodzi o to ,ze Real wgl nie trzyma przy sobie wychowanków, np: Eto'o . Poszedł do Barcy a potem takie manto dostaliście od niego , ze głowa mała .

Z Obecnego składu Realu wychowankami są tylko Casillas i Sergio Ramos ( tak mi się wydaje, bo nie jestem pewien ) chyba jeszcze Morata .

Co Real robi z legendami takimi jak Raul ? Wypierdala z Klubu . Chyba tylko Zizou został i pełni jakąś funkcje w Madrycie .

Wróćmy do Ronaldo, czemu on symuluję a Messi nie ? Przecież Messi nie wygląda groźnie, a Ronaldo niby taki Cyber napakowany :ninja:

Nawet Legendy Realu mówią o tym, że Messiego da się zatrzymać tylko w ten sposób

http://www.youtube.com/watch?v=575r15qBcoE

Co Ronaldo zrobi jak ktoś go zdenerwuje ?

http://www.youtube.com/watch?v=Ns5oleZOP98

I skończ pieprzyć ,ze te filmiki nie mają sensu, bo jesteś smieszny . Mają sens tylko nie chcesz ich oglądać, oszukujesz sam siebie Fanboyu :)

On zasługuje co najwyżej na oskara, a nie złota piłkę .

PS .:

3:34, sapie sie o karnego ? Nie bo wie ze go nie było

Ronaldo by już leżał z 5 razy i płakał ,ze nie ma Faulu .

Opublikowano

Mourinho był w Realu od 2008? Gratuluje Twojej wiedzy, mam na prawdę toczyć z kimś dyskusje kto NIE MA ŻADNEGO pojęcia o futbolu? Ale na jaki temat Ty mi rzeczy wypisujesz? Negatywne sprzed lat, miesięcy? Mam równie dobrze dawać taki filmik z Barcelony? Myślisz, że mi się chce dodawać tutaj filmiki? Ehh, chłopie.

Bale to zero, co teraz pokazuje . 100 mln gra do 60 minuty, a Ozil kosi w Arsenalu . Perez chciał tylko na nim zarobić, nic więcej .

Pozamieniałeś na odwrót, Bale ma więcej bramek i asyst w Realu i gra do końca, a Ozil jest niewidoczny - ostatnie mecze to pokazują.

Co Real robi z legendami takimi jak Raul ? Wypierdala z Klubu . Chyba tylko Zizou został i pełni jakąś funkcje w Madrycie .

Raul sam chciał odejść, bo wiedział, że ma młodego Pipite i Benzemę którzy mogą się rozwijać, a on chciałby mieć więcej okazji na grę i zdobyć doświadczenie w innych ligach. Oj nie, przejrzałbyś trenerów szkółki, to jest tam m.in. De la Red (tak wiem, nie wiesz kto to), Guti i wielu innych. Akurat sędziowie się mylą bardzo często, poziom jest żałosny i nie mówię tutaj o Barcelonie, czy ja do cholery napisałem, że sędziowe mylą się tylko na korzyść Barcelony? Nie, dobrze wiem, że z Elche sędzia popełnił błąd i w wielu innych meczach. Wracając do meczu na Old Trafford kartka była zasłużona, panowie z zarządu FIFA tak również ocenili były o tym newsy. Real nie trzyma wychowanków? Kurde.. w złym momencie to napisałeś, bo akurat Thiago opuścił Barcelonę (jeden z najbardziej przyszłościowych pomocników z Hiszpanii) a Morata, Jese, Carvajal, Nacho grają w Realu. Tak, filmiki nie mają sensu, bo mogę Ci dać 100 takich z Barcelony, identycznych i co Ci to da? Wymieniać Ci coś mam? Sprzeczka jak w przedszkolu - bo on tamto kiedyś, a on tamto teraz, a on to teraz, a on tamto tamto? "Ronaldo cyber napakowany" facepalm. Tak, dostajemy baty! Atletico po raz pierwszy od 14 lat wygrało z Realem w pucharze króla, potem raz w lidze - zobaczymy jak będzie dalej, ale żeby mówić, by zwycięstwo jednobramkowe było batami to oj nie wiem.

NIE MASZ ŻADNEGO POJĘCIA O TYM KLUBIE. Nie wiesz nawet, że Jese jest wychowankiem, Nacho, Carvajal, Arbeloa nie zapominając o Ikerze, Diego Lopezie czy Moracie. Uczepiłeś się tych wychowanków, choćby ich było więcej w Barcelonie ostatnio - nowszych szczególnie, jak są to są sprzedawani a teraz jest Sergi Roberto i?... właśnie. Szczyt idiotyzmu, by kibic sezonowiec Barcelony wypowiadał się na temat symulowania.

Do tej pory Cristiano wygrywa większość głosowań, po ujawnionych głosach podobnie (nie wszystkich oczywiście), nawet Pique powiedział, że będzie się śmiał jak Messi dostanie ZP. xD
Jeszcze jedno - Messi jest aniołem, nigdy nie symuluje, dajmy mu złota piłkę bo nic nie mówi i w ogóle!

Opublikowano

Nudne jest to, jak w kółko jest morda Ronalda, albo Messiego ze złotą piłą. Może teraz docenimy innych piłkarzy jak np. Ribery ?

9368_gold.png

Opublikowano

Mourinho był w Realu od 2008? Gratuluje Twojej wiedzy, mam na prawdę toczyć z kimś dyskusje kto NIE MA ŻADNEGO pojęcia o futbolu? Ale na jaki temat Ty mi rzeczy wypisujesz? Negatywne sprzed lat, miesięcy? Mam równie dobrze dawać taki filmik z Barcelony? Myślisz, że mi się chce dodawać tutaj filmiki? Ehh, chłopie.

Pozamieniałeś na odwrót, Bale ma więcej bramek i asyst w Realu i gra do końca, a Ozil jest niewidoczny - ostatnie mecze to pokazują.

Raul sam chciał odejść, bo wiedział, że ma młodego Pipite i Benzemę którzy mogą się rozwijać, a on chciałby mieć więcej okazji na grę i zdobyć doświadczenie w innych ligach. Oj nie, przejrzałbyś trenerów szkółki, to jest tam m.in. De la Red (tak wiem, nie wiesz kto to), Guti i wielu innych. Akurat sędziowie się mylą bardzo często, poziom jest żałosny i nie mówię tutaj o Barcelonie, czy ja do cholery napisałem, że sędziowe mylą się tylko na korzyść Barcelony? Nie, dobrze wiem, że z Elche sędzia popełnił błąd i w wielu innych meczach. Wracając do meczu na Old Trafford kartka była zasłużona, panowie z zarządu FIFA tak również ocenili były o tym newsy. Real nie trzyma wychowanków? Kurde.. w złym momencie to napisałeś, bo akurat Thiago opuścił Barcelonę (jeden z najbardziej przyszłościowych pomocników z Hiszpanii) a Morata, Jese, Carvajal, Nacho grają w Realu. Tak, filmiki nie mają sensu, bo mogę Ci dać 100 takich z Barcelony, identycznych i co Ci to da? Wymieniać Ci coś mam? Sprzeczka jak w przedszkolu - bo on tamto kiedyś, a on tamto teraz, a on to teraz, a on tamto tamto? "Ronaldo cyber napakowany" facepalm. Tak, dostajemy baty! Atletico po raz pierwszy od 14 lat wygrało z Realem w pucharze króla, potem raz w lidze - zobaczymy jak będzie dalej, ale żeby mówić, by zwycięstwo jednobramkowe było batami to oj nie wiem.

NIE MASZ ŻADNEGO POJĘCIA O TYM KLUBIE. Nie wiesz nawet, że Jese jest wychowankiem, Nacho, Carvajal, Arbeloa nie zapominając o Ikerze, Diego Lopezie czy Moracie. Uczepiłeś się tych wychowanków, choćby ich było więcej w Barcelonie ostatnio - nowszych szczególnie, jak są to są sprzedawani a teraz jest Sergi Roberto i?... właśnie. Szczyt idiotyzmu, by kibic sezonowiec Barcelony wypowiadał się na temat symulowania.

Do tej pory Cristiano wygrywa większość głosowań, po ujawnionych głosach podobnie (nie wszystkich oczywiście), nawet Pique powiedział, że będzie się śmiał jak Messi dostanie ZP. xD

Szybko pisałem i pomyliłem go z Guardiolą, zwracasz uwagę na literówki fanboyu ? Ja sezonowcem ? Dalej tak uważaj nie obchodzi mnie twoje zdanie :)

Crystiono o jeju :* ja koncze bo aż mi się płakać chce. Jak ronaldo nie dostanie ZP to będę sie z was smiał jak to będziecie płakać fanboye :) pozdrówka nara:P

Opublikowano

Nudne jest to, jak w kółko jest morda Ronalda, albo Messiego ze złotą piłą. Może teraz docenimy innych piłkarzy jak np. Ribery ?

Ribery jest świetnym piłkarzem, ale Ronaldo i Messi są poziom nad wszystkimi.

Szybko pisałem i pomyliłem go z Guardiolą, zwracasz uwagę na literówki fanboyu ? Ja sezonowcem ? Dalej tak uważaj nie obchodzi mnie twoje zdanie :)

Crystiono o jeju :* ja koncze bo aż mi się płakać chce. Jak ronaldo nie dostanie ZP to będę sie z was smiał jak to będziecie płakać fanboye :) pozdrówka nara:P

Tak się tłumacz. Totalny brak argumentów i wyzwiska na poziomie dzieciaka, jak ja to lubię - jeszcze dopisz "mes que un club".

Opublikowano

Ribery jest świetnym piłkarzem, ale Ronaldo i Messi są poziom nad wszystkimi.

Tak się tłumacz. Totalny brak argumentów i wyzwiska na poziomie dzieciaka, jak ja to lubię - jeszcze dopisz "mes que un club".

Nie, wy sobie tak wmówiliście, że są poziom nad resztą. Ribery, Messi, Ibra, Messi - ten sam poziom, tylko świat zaślepiony jest Ronaldem i Messiunim.

9368_gold.png

Opublikowano

Tak, bo są od lat najlepsi na świecie i są nadal. Ribery ma o połowę mniej bramek niż Messi, asyst ma podobną ilość i trzy razy mniej niż Ronaldo. Indywidualnie Ribery daje tyle drużynie co Messi Barcelonie i Ronaldo Realowi? Nie wydaje mi się, bo to nie on sam ciągnął zespół, a jak dla mnie Robben jest lepszy od francuza. Co do Messiego to podkreślam, że miał cztery kontuzje, jakby nie one miałby jeszcze lepsze statystyki i mógłby bardziej pomóc drużynie.

Opublikowano

Tak, bo są od lat najlepsi na świecie i są nadal. Ribery ma o połowę mniej bramek niż Messi, asyst ma podobną ilość i trzy razy mniej niż Ronaldo. Indywidualnie Ribery daje tyle drużynie co Messi Barcelonie i Ronaldo Realowi? Nie wydaje mi się, bo to nie on sam ciągnął zespół, a jak dla mnie Robben jest lepszy od francuza. Co do Messiego to podkreślam, że miał cztery kontuzje, jakby nie one miałby jeszcze lepsze statystyki i mógłby bardziej pomóc drużynie.

Ribery - pomocnik, Messi - napastnik. Różnica jest

9368_gold.png

Opublikowano

Facepalm. Czyli Ronaldo też jest pomocnikiem? Ribery jest skrzydłowym, Ronaldo jest też skrzydłowym - jeszcze większa różnica. Messi jest napastnikiem i co z tego? Będąc napastnikiem ma więcej asyst od Ribery'ego.

A propos Bale - do Kacperovskyego. Ye, ye nic nie gra!

Jeśli chodzi o postawę na boisku, bardzo dobrze prezentują się nowe nabytki Barcelony i Realu Madryt – Neymar oraz Bale. Walijczyk ma na koncie 686 minut gry i siedem bramek, natomiast Brazylijczyk spędził na placu gry już 1074 minuty i sześć razy wpisał się na listę strzelców (chodzi tylko o występy w Lidze). Jednak nie tylko oni okazali się trafionymi transferami. Carlos Bacca zdobył dla Sevilli osiem goli w 928 minut, Oriol Riera dla Osasuny – siedem w 1275, a Rodri dla Almeríi – siedem w 1187.
Opublikowano

Facepalm. Czyli Ronaldo też jest pomocnikiem? Ribery jest skrzydłowym, Ronaldo jest też skrzydłowym - jeszcze większa różnica. Messi jest napastnikiem i co z tego? Będąc napastnikiem ma więcej asyst od Ribery'ego.

A propos Bale - do Kacperovskyego. Ye, ye nic nie gra!

To moj ostani post do momentu przyznania złotej piłki .

Jesteś fan-bo-yem . Dziękuje dobranoc .

Opublikowano

FANBOY dla cb jest o Realu ? to nieźle !

wtf :D

ps: Leje na ten klub

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...