Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaryMT2.pl [Dedyk] [Hard]

Motocyklist@

Czy jesteś za zmniejszeniem % Expa?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie za zmniejszeniem % do?wiadczenia

• Nie, expi si? w sam raz.
      27
    • Tak, Za ?atwo wbi? wysoki lvl.
      22
  2. 2. Czy jeste?cie za zedytowaniem IS?

• Tak, Chc? ?eby usuni?to bronie na 75 oraz zbroje Hwang.
      31
    • Tak, lecz wystarczy zwi?kszenie cen Broni 75lvl oraz Zbroji Hwang
      8
    • Nie, Niech zostanie jak jest
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha 10 letnie dzieci tak? No to raczej ty nim jesteś, chyba cię coś boli za przeproszeniem że ja ci będę płacił 15 zł za odcinek gdzie masz zaledwie 500 subów i słabą aktywność na kanale, chcesz nagrać nagrywaj nie to nie proste, tyle to mogę płacić ludzią 2k+ suby i nie rób z siebie ofermy dobra, zobaczymy czy po tygodniu max padnie co już przewidujesz przyszłość do przodu tak? To pozdrawiam ciebie.

Jeszcze raz ludzie uwazajcie na administracje radze wam nawet tutaj nie wchodzic to szybko padnie widze serwer najmiej odpowiedzi z tego się ciesze

Jeszcze raz ludzie uwazajcie na administracje radze wam nawet tutaj nie wchodzic to szybko padnie widze serwer najmiej odpowiedzi z tego się ciesze

A najlepsze ze tu odpisuje administracja szybciutko a na gg 3 dni nie odpisuje jezeli mowisz to czynisz Przykro mi was :)

Jednak Wezzy Dobrze mowił ze to syf i tyle :)

1382556921-U1029943.jpg

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A najlepsze ze tu odpisuje administracja szybciutko a na gg 3 dni nie odpisuje jezeli mowisz to czynisz Przykro mi was :)

Pisz co chcesz przekonamy się :) Myślisz że nam reputację zniszczysz przez to, że nie dostałeś Pieniędzy za filmik który mogę sam nagrać śmieszne.

Zapraszamy na tsmafia.pl :)

Opublikowano

Uważajcie administracja zachowuje się ja 10-letnie dzieci .Oszukuja ludzi i to juz przed startem :) .Serwera nie polecam .Po tygodniu max padnie chcecie więcej informacji i administracji? Prosze Pw

Hmm... Moge wiedzieć na jakiej podstawie nas oskarżasz, aha może to dzięki temu weezy czy jak mu tam który wbił na chwile do Teamu ale gdy się okazało że ma dość naganną opinie, więc opuścił nasz Team. Najbardziej ciekawi mnie to Dlaczego uważasz że zachowujemy się jak 10 letnie dzieci. Hmm.. może któryś z administratorów w rozmowie z tobą(pisze tobą z małej litery ponieważ nie szanuje ludzi którzy próbują zepsuć mi opinie) zniżył się do twojego poziomu i dlatego tak stwierdzasz, no niewiem wypisz jakieś poważne argumenty to wtedy pogadamy.

Opublikowano

Byłem na tym waszym smiesznym ts to 0 luda :) Ludzie wiedzą ze to będzie niewypał :)

Ja koncze juz sie nie wypowiadam koncze z wami :) zeby wam nie nabijac odpowiedzi :) zegnam

No na razie, 0 luda bo jeszcze startu nie ma a po 2 jest 15 osób. :)

Opublikowano

Dojebałeś mnie chłopcze .. Wezzy, smieszny jesteś Marcinek, słuchać Wezziego pozdro 600 dla cb ..

Opublikowano

O 17 będzie dostępna rejestracja oraz łatka potrzebna do wejścia do gry.

Zapraszamy również do zakładania kanałów na tsmafia.pl

Opublikowano

Ci co myślą że to nie wypał nie mają racji , serwer to serwer a ten jest dobry więc jak chcecie się przekonać czy padnie po tygodniu to musicie sprawdzić sami a nie słuchaj jakieś 13latka który uważa się za pro gracza bo mamusia i tatuś mu dają na ISA bo dziecko samo nie zarabia

Opublikowano

Ci co myślą że to nie wypał nie mają racji , serwer to serwer a ten jest dobry więc jak chcecie się przekonać czy padnie po tygodniu to musicie sprawdzić sami a nie słuchaj jakieś 13latka który uważa się za pro gracza bo mamusia i tatuś mu dają na ISA bo dziecko samo nie zarabia

Tak naprawde to chodzi o to że poszukiwaliśmy reklamy u osób na YT z lekką liczbą widzów. tEN użytkownik dodał prezentacje ale zażyczył sobie za to pieniędzy, lecz jak dobrze widać się nie zgodziliśmy. Dzięki za słowa otuchy, Zapraszam na serwer jak i Serdecznie Pozdrawiam.

Nagrody za misje biologa edytowane ?

Co ile oddaje się biologa ?

Jeszcze dziś postaramy się dodać opis biologa, narazie mogę z pamięci powiedzieć że czas oddawania wraz z wzrostem lvl misji rośnie. Co do nagród to niewiemy czy są one dobre czy nie lecz jeśli okaże się to klapą to je zmienimy. Zapraszam jak i Serdecznie Pozdrawiam

Opublikowano

Nagrody za misje biologa edytowane ?

Co ile oddaje się biologa ?

Tak nagrody są nasze edytowane.

Od zębów do Matowych co 1 sec potem co 1H. :)

Ts serwera:tsmafia.pl

Opublikowano

Jak się robi skille?

Standart?

Są dwie możliwości:

-dropienie Instr. z metinów (potrzeba 10)

-kupienie u handlarki kamyka który daje nam+10 do poziomu wybranego skilla koszt 15kk

dalej to już kamyki duchowe dostępne u NPC. Zapraszam jak i Pozdrawiam

Tak tylko dodam że dzisiaj o godzinie 21 jeśli nie będzie przeszkód wystartuje sobie event OX. Tak więc Zapraszamy

Opublikowano

Tak zapraszamy was na event na start o 21:00, jak wszystko wypali bez utrudnień zapraszamy was na konkurs OX 2 rundy. :)

tsmafia.pl :) Zapraszamy na Tsa.

Opublikowano

jeszcze raz zobaczę takie coś u mnie na ts3 to inaczej sobie nie porozmawiamy :)

64183406292451078193.jpg

Sorry bardzo kolego, że gracze reklamują serwer na innych serwerach grach tsach, to wina administracji?? Sorry bardzo my tego nie upilnujemy.

Opublikowano

Shisha gm hehe . Tsmafia najs , reklamy na naszym ts plus groźny shisha który nam grozi ddosami testowym boterem . Pozdrawiam rownież sothisa z tej całej ferajny oraz majstra sprzedajnych ziomków ;) grrr . Nie polecam serwer soł macz . Uważajcie bo shisha hakier bonzo wkradł się do ftp experiona i ukradł pliku uuuu lepiej z nim nie zadzierać jeszce wam odkoduje zahashowane hasła (hahaha) Pozdrawiam całą ekype .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Sorry bardzo kolego, że gracze reklamują serwer na innych serwerach grach tsach, to wina administracji?? Sorry bardzo my tego nie upilnujemy.

hahh "gracze" wiesz co a ja jestem właścicielem MacDonald ;P

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Zapowiada się epicko :D Tylko mam 1 pytanko: czy KU dropią z każdego metka i po ile? :D

Opublikowano

hahh "gracze" wiesz co a ja jestem właścicielem MacDonald ;P

Kurde ziomek my mamy jakiś szacunek mówię o administracji, nie chcesz wierzyć że to gracze to nie, pewnie u ciebie napewno też gdzieś reklamują serwer a z tego co wiem to nie jest TeamSpeak Serwerowy ten wasz.

Shisha gm hehe . Tsmafia najs , reklamy na naszym ts plus groźny shisha który nam grozi ddosami testowym boterem . Pozdrawiam rownież sothisa z tej całej ferajny oraz majstra sprzedajnych ziomków ;) grrr . Nie polecam serwer soł macz . Uważajcie bo shisha hakier bonzo wkradł się do ftp experiona i ukradł pliku uuuu lepiej z nim nie zadzierać jeszce wam odkoduje zahashowane hasła (hahaha) Pozdrawiam całą ekype .

Niestety Shisha to mój dobry kumpel, nie wnikam w wasze kłótnie z dawnych lat itd także wiesz.

Zapowiada się epicko :D Tylko mam 1 pytanko: czy KU dropią z każdego metka i po ile? :D

Tak z każdego metka w ilości od 6-8 sztuk, myślę że dosyć dużo tego dropi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...