Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaryMT2.pl [Dedyk] [Hard]

Motocyklist@

Czy jesteś za zmniejszeniem % Expa?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie za zmniejszeniem % do?wiadczenia

• Nie, expi si? w sam raz.
      27
    • Tak, Za ?atwo wbi? wysoki lvl.
      22
  2. 2. Czy jeste?cie za zedytowaniem IS?

• Tak, Chc? ?eby usuni?to bronie na 75 oraz zbroje Hwang.
      31
    • Tak, lecz wystarczy zwi?kszenie cen Broni 75lvl oraz Zbroji Hwang
      8
    • Nie, Niech zostanie jak jest
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A konta zostają takie same?(chodzi mi o login i hasło) bo miały być sm dla Testerów;)

Nie trzeba konta robić będzie od nowa, mamy zapisane osoby co grali na becie.

Opublikowano

Czyli na jakiej zasadzie będzie to rozdawane? te same nicki postaci? nazwy kont?

Myśle że zrobimy zebranie wszystkich osób które wbiły na becie conajmniej 50+, tzn podam gdzieś niedługo termin do wbicia na serwer, zbierzemy kontakt i po starcie skontaktujemy się z tymi osobami. Zapraszam jak i Pozdrawiam

Opublikowano

http://diary-mt2.pl

Client:

x

x

Ogłaszamy nowy konkurs! Zwycięzca zgrania 500 kredytów oraz kostium Facebooka! Celem konkursu jest wymyślenie najlepszego tekstu reklamującego nasz serwer! czyli DiaryMT2.pl

Powodzenia i kreatywności życzy administracja DiaryMT2.pl
Zapraszamy do brania udziału w konkursie.
Tekst dajemy pod tym tematem czyli komentarz zakończenie konkursu w sobotę 23 listopada. https://www.facebook.com/pages/Diarymt2/253748751441876?ref=hl

Zapraszamy również do lajkowania FanPage tam więcej informacji.

Opublikowano

Kurwa wkońcu coś znalazłem dla siebie :)

Tylko mała poprawka , typ bardziej przypomina medium a nie hard :)

od kiedy na hardzie 500% expa ?

ale i tak zagram , nie moge się doczekać ;)

Tak bo to Medium z domieszką Harda ogółem medium

500% expa bo Medium, po prostu modek ustawił Hard :D.

Chcemy dla was dodać już szykujemy eventy świąteczny oraz podłoże zimowe. :)

Opublikowano

Zapraszamy do lajkowania na Facebooku oraz zapraszamy na start serwera. To już pojutrze, w ten piątek!

Opublikowano

Grafika nie jest ich.

ja tu pisałem o Drisonie że jest dobrym grafikiem, gdyż go znam i każdemu polecam, a nie o prezentacji harnasiek :)
Opublikowano

Ogłaszamy nowy konkurs! Zwycięzca zgrania 500 kredytów oraz kostium Facebooka! Celem konkursu jest wymyślenie najlepszego tekstu reklamującego nasz serwer! czyli DiaryMT2.pl

Tekst dajemy pod tym tematem czyli komentarz zakończenie konkursu w sobotę 23 listopada. https://www.facebook.com/pages/Diarymt2/253748751441876?ref=hl

Opublikowano

Zapraszamy również na konkurs OX który odbędzie się 1 dzień po starcie serwera(sobota 23 listopada) dokładniejsze informacje podamy w dniu startu. Zapraszam jak i Pozdrawiam

Opublikowano

Kiedy klient :) ?

Jeszcze dziś. Zapraszam jak i Pozdrawiam

http://diary-mt2.pl/ Oto nasza Strona serwera, dzisiaj jeszcze mniej więcej do 21 zostaną dodane linki do pobrania wstępnej wersji Klienta gry(jutro udostępnimy AutoPatchera aczkolwiek zmiany które wejdą raczej nie przekroczą 10mb) Zapraszam jak i Pozdrawiam

Opublikowano

Będzie niekończące się pelerynka i zmianka.Lub stackowe zmianki po 200?

A jak nie to można coś takiego dodać

Patcher z beta będzie działał na offcial ?

Opublikowano

Będzie niekończące się pelerynka i zmianka.Lub stackowe zmianki po 200?

A jak nie to można coś takiego dodać

Patcher z beta będzie działał na offcial ?

Hmm myśle że dla tych którzy mają Klienta z Bety upnę taką łatke do officiala. Zapraszam jak i Pozdrawiam

Opublikowano

Tekst dajemy pod tym tematem czyli komentarz zakończenie konkursu w sobotę 23 listopada. https://www.facebook...51441876?ref=hl

Zapraszamy również do lajkowania FanPage tam więcej informacji.

Zapraszamy na Ts diary:

IP: Tsmafia.pl

Strona główna:

diary-mt2.pl Reje będzie o 17:00 otwarte !

Oraz zapraszamy na otwarte forum serwera:

Link: http://diarymt2.xaa.pl

Można z Ts jak i Forum serwera korzystać w pełni.

Officjalnie start jutro 19:00 rejestracja chwilkę przed startem, klient jest na stronie a strona główna to: Diary-mt2.pl

Zapraszamy już jutro na start serwera !

Opublikowano

Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum !

Rekrutacja On !! Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum !

Rekrutacja On !! Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum ! Zapraszamy na forum !

Rekrutacja On !!

Opublikowano

To tak, Rejestracja będzie otwarta o 17:00 wraz z tą godzinę będzie łatka niezbędna do wejścia połączenie się z grą. :)

Pozdrawiamy ostatnie poprawki i startujemy o 19:00 Zapraszamy !

Tsmafia.pl Ts serwera.

diarymt2.xaa.pl Forum serwera.

Opublikowano

Uważajcie administracja zachowuje się ja 10-letnie dzieci .Oszukuja ludzi i to juz przed startem :) .Serwera nie polecam .Po tygodniu max padnie chcecie więcej informacji i administracji? Prosze Pw

1382556921-U1029943.jpg

Opublikowano

Uważajcie administracja zachowuje się ja 10-letnie dzieci .Oszukuja ludzi i to juz przed startem :) .Serwera nie polecam .Po tygodniu max padnie chcecie więcej informacji i administracji? Prosze Pw

Hahaha 10 letnie dzieci tak? No to raczej ty nim jesteś, chyba cię coś boli za przeproszeniem że ja ci będę płacił 15 zł za odcinek gdzie masz zaledwie 500 subów i słabą aktywność na kanale, chcesz nagrać nagrywaj nie to nie proste, tyle to mogę płacić ludzią 2k+ suby i nie rób z siebie ofermy dobra, zobaczymy czy po tygodniu max padnie co już przewidujesz przyszłość do przodu tak? To pozdrawiam ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...