Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaryMT2.pl [Dedyk] [Hard]

Motocyklist@

Czy jesteś za zmniejszeniem % Expa?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste?cie za zmniejszeniem % do?wiadczenia

• Nie, expi si? w sam raz.
      27
    • Tak, Za ?atwo wbi? wysoki lvl.
      22
  2. 2. Czy jeste?cie za zedytowaniem IS?

• Tak, Chc? ?eby usuni?to bronie na 75 oraz zbroje Hwang.
      31
    • Tak, lecz wystarczy zwi?kszenie cen Broni 75lvl oraz Zbroji Hwang
      8
    • Nie, Niech zostanie jak jest
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer OFF do 10 min naprawiamy, parę błędów które nas napotkały przepraszamy.

Serwer już normalnie działa zapraszamy do gry.

Opublikowano

Nie polecam serwera, na ox wygrani dostali to samo co osoby przegrane. Dodam, ze administratorzy to dzieci, reset ox byl 2razy bo nie umieli obslugiwac sie ox'em

Owszem był jeden błąd na OX, ponieważ pytanie miało złą odpowiedź tak więc tym którzy zostali wywaleni mimo prawidłowej odpowiedzi musiałem dać nagrody. Pod napływem takiej liczby rzeczy do ogarnięcia każdy by chyba miał drobne problemy z obsługą OX. Zapraszam jak i Pozdrawiam.

Opublikowano

Rozumiem, że na tym serwerze uczycie się jego obsługi pierwszy raz? Na ox'ie były dobre pytania i odpowiedzi tylko podchwytliwe. Takie debile jak wy (administracja) uwierzycie we wszystko co wam powiedzieli?

Opublikowano

Rozumiem, że na tym serwerze uczycie się jego obsługi pierwszy raz? Na ox'ie były dobre pytania i odpowiedzi tylko podchwytliwe. Takie debile jak wy (administracja) uwierzycie we wszystko co wam powiedzieli?

Stałem przy tym więc widziałem, znam obsługę OXa lecz ciężko jest odpisywać pięciu graczom na raz naprawiać to co ma wnieść kolejna przerwa i jednocześnie prowadzić OXa więc najpierw przekonaj się na swojej skórze a później wyzywaj ludzi od debili.

Opublikowano

Cały serwer nie zgadza się z tym co było na prezentacji smile.png Serwer nie miał być pod IS a w tym ItemShopie wszystko jest,tylko żeby kasę zarobić.Admini w ogóle się chyba ze sobą nie porozumiewają.Wczorajsze ox to była porażka tak samo jak zuo dzisiaj rano.... Dzisiaj miały być ogłoszone wyniki konkursu FB o którym GM nie wiedział.Graczy i tak jest mało większość odeszła przez IS a po resecie zostanie wam 50 graczy.Chyba że zacznie to ładnie wszystko chodzić.Na serwerze się zawiodłem myslałem że to będzie jeden z lepszych serwerów a okazało się że to będzie może kolejny nie wypał.Opinie i tak macie nie zbyt dobrą przez tą betę i WezzyHakera i jego kolegów którzy zniechęcali grę na tym serwie.

GÓWNO,GÓWNO,GÓWNO,NIE DOŚĆ ŻE NA SERWERZE JEST NAVII EQ TO JESZCZE WŁAMY NIE POLECAM TEGO SYFU !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

Opublikowano

Nie będe się za bardzo rozpisywał i nie chce aby zabrzmiało to jako " OFFTOP albo SPAM "

ALE

>.<

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Serwer prawdopodobnie wystartuje na nowo, pod inną nazwą jako hard, a temat już to zamknięcia.

I co mi z tego, jeżeli za pierwszym podejściem zrobili zabezpieczenia z internetu. To za drugim zrobią dokładnie to samo. Tak więc widzę tylko [*] dla panów którzy robili ten serwer.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Serwer prawdopodobnie wystartuje na nowo, pod inną nazwą jako hard, a temat już to zamknięcia.

I co mi z tego, jeżeli za pierwszym podejściem zrobili zabezpieczenia z internetu. To za drugim zrobią dokładnie to samo. Tak więc widzę tylko [*] dla panów którzy robili ten serwer.

Konta do Navi zostały zwrócone, jak się okazało właściciel dedyka robi backupy co 30 minut. Tak więc można dalej grać na swoim starym koncie. Co do tego usunięcia nie było to włamanie lecz gRIMMED który miał dostęp do bazy navi usunął wszystkie konta. Jak się okazało bezskutecznie. Tak więc za Utrudnienia Przerpaszam i Zapraszam spowrotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...