Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Ep2]Fallen Last Chaos

Spinvvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jeśli wysokie raty na mały cap, to wiadomo że typowo pvp, ale myślę, że pvp będzie tutaj przyjemniejsze niż zwykle, bo będzie mała ilość hp i skille słabsze (jak sądzę) :)

Poza tym, kiedy serwer wystartuje? Bo zebraliśmy już dużą ekipę.. A serwera nie ma ;3

Doma ja mam dodatkowe osoby ;3 Tak wiem myslac logiczne jest to serwer typowo pvp ,ale jak napisal Wolfik bedzie trudno wbic lvl wiec gdzie tu logika? 0.o

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z serwerem?

Powtórzę jeszcze raz:

Prosiłbym, abyście nie pisali tylu zbędnych postów w stylu: "Kiedy start?", "Długo to trwa", itd. Takim sposobem możecie sobie tylko nabić punkty ostrzeżeń w kategorii spam. Warto by uzbroić się w cierpliwość i poczekać na odpowiedź autora. ;)

Pozdrawiam.

PS. Napisałem wiadomość do autora tematu.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Heheh co jest grane? Moze tylko powie nam autor tego tematu czy serwer powstanie czy nie? proste prawda? ;o

Opublikowano

Heheh co jest grane? Moze tylko powie nam autor tego tematu czy serwer powstanie czy nie? proste prawda? ;o

PS. Napisałem wiadomość do autora tematu.

Prosiłbym, abyście nie pisali tylu zbędnych postów w stylu: "Kiedy start?", "Długo to trwa", itd. Takim sposobem możecie sobie tylko nabić punkty ostrzeżeń w kategorii spam. Warto by uzbroić się w cierpliwość i poczekać na odpowiedź autora. ;)

Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Napisales? ;o to moze cos ci odpisal , a wiec niczego sie juz dowiedziec nie mozna dziekuje..

Opublikowano

Napisales? ;o to moze cos ci odpisal , a wiec niczego sie juz dowiedziec nie mozna dziekuje..

Oczywiście, że napisałem. Zero odpowiedzi na ten moment.

Kolejne posty z takim 'spamem' będą nadal karane.

zSCFQrN.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...