Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Ep2]Fallen Last Chaos

Spinvvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1cafe5ca.jpg

Fallen Last Chaos

Witam Wszystkich ! :)
Zaprezentuje Wam nowy Prywatny server Last Chaos !

Niewiele Wam mogę napisać jak na razie co to za serwer, ale co mogę to napisze :D

Cap lvl- 85

Raty:

Exp- x300

Drop- x300

Gold- x300

Sp- x1000

Upgr- 100% max + 15 lub +17 i możliwość wsadzenia refinki

Igni- x40

Affinity- x25

Cash item u NPC (prawdopodobnie xpb bedzie tylko w IS)

Załoga servera z kilku krajów- USA, Niemcy, Polska, (i być może ktoś ze wschodu)-(wszystko po to żeby zawsze jakiś GM był online)

Buffy -(uzupełnię wkrótce)

DT- 100% 24h/7d - (prawdopodobnie)

Będzie darmowy cash za bycie online nie wiem czy od początku ale na pewno będzie (trwają prace nad tym- za 10min okolo 6 cash)

Donacje przez SmS PSC PP (wiecej nie wiem narazie)

Jeśli macie jakieś pytania to piszcie postaram się odpowiedzieć na wszystkie

Kiedy Serwer wystartuje ?? Dnia dokładnie nie znam.

Sorki że tylko tyle napisałem o nowym dziele ale postaram się szybko uzupełnić informacje :)
Linki oczywiście podam Jak serv już będzie uruchomiony :)

Pozdrowienia Dla MPCforum :)

-----Asta-----

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wat?

Zgaduje że Ty jesteś adminem, więc:

Gameserver USA czy DE?

Odbugowany, czy tylko sciągnąłeś z lc*b.net?

Bo jeśli zbugowany to nawet nie ma sensu żebyś sie trudził i otwierał serw.

Opublikowano

Wat?

Zgaduje że Ty jesteś adminem, więc:

Gameserver USA czy DE?

Odbugowany, czy tylko sciągnąłeś z lc*b.net?

Bo jeśli zbugowany to nawet nie ma sensu żebyś sie trudził i otwierał serw.

Nie ja nie jestem Adminem ale jestem w zalodzę

Server będzie gdzieś w europie, wiec niema obaw o długi ping. A jeszcze co do klienta to jest w języku ang.

Jest odbugowany (nie ściągany z lc**.net)

Server cały czas testowany i bugi usuwamy na bieżąco zanim go udostępnimy graczom (wiadome jest ze mogą się trafić jakieś bugi- nie widziałem servera bez bugów heh ;/ ale będziemy wszystko na bieżąco fixowali jeśli będą jakieś informacje od graczy)

ps. piszcie pytajcie sugerujcie-- może coś byście chcieli na servie jesteśmy otwarci na rożne pomysly :)

Co myślicie o niskim lvl cap ?

Opublikowano

Nie ja nie jestem Adminem ale jestem w zalodzę

Server będzie gdzieś w europie, wiec niema obaw o długi ping. A jeszcze co do klienta to jest w języku ang.

Jest odbugowany (nie ściągany z lc**.net)

Server cały czas testowany i bugi usuwamy na bieżąco zanim go udostępnimy graczom (wiadome jest ze mogą się trafić jakieś bugi- nie widziałem servera bez bugów heh ;/ ale będziemy wszystko na bieżąco fixowali jeśli będą jakieś informacje od graczy)

ps. piszcie pytajcie sugerujcie-- może coś byście chcieli na servie jesteśmy otwarci na rożne pomysly :)

Co myślicie o niskim lvl cap ?

Ja jestem za niskim lvl cap i 30%castingu max na hełmie :)

Opublikowano

Co do casta to jak narazie jest 50% ale chyba ulegnie to zmianie niewiem czy na wiecej czy mniej. Wiem ze trzymanie non stop 1 przycisku to nuda i na serwach nie ma juz tak jak kiedys ze sie kilku skili uzywalo a nie tylko 1 non stop . Osobiscie tez nie jestem fanem 100% cast up.

Pozdro

Opublikowano

Nie chcę się wypowiadać zbytnio, ale skoro jesteś w teamie to myślę, że adminem jest admin Holy LC. Fajnie byłoby zobaczyć server bez 100% casta, bo takich już mało..

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dla Ciebie Skyp on będzie Off 4ever.

@Co do cashu i reje na stronie - zróbcie takie coś,pytania na Test IQ,będzie mniej dzieciarni/noobstwa.

Pozdrawiam

Ale śmieszne ahahahaha , normalnie popłakałem się ze śmiechu xD

Zobaczmy jak was będę koxił na serwerze ^^ ,

@Top : Otwórzcie fazę beta z darmowym cashem :> plz

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Ale śmieszne ahahahaha , normalnie popłakałem się ze śmiechu xD

Zobaczmy jak was będę koxił na serwerze ^^ ,

@Top : Otwórzcie fazę beta z darmowym cashem :> plz

Koxił na serwerze ? przecież napisałem dokladnie w poście - ZRÓBCIE PRZY REJE TEST NA IQ,będziesz musiał kogoś mądrego poprosić aby Ci konto zrobił :P oczywiście nic za darmo na świecie nie ma ! :>

@Zróbcie na Serwerze Coffe Shop,to zawitam :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie chcę się wypowiadać zbytnio, ale skoro jesteś w teamie to myślę, że adminem jest admin Holy LC. Fajnie byłoby zobaczyć server bez 100% casta, bo takich już mało..

Naszczescie sie mylisz z tym projektem niema nic wspolnego Admin z Holy admem jest ktos naprawde ogarniety z USA

Czy będzie naprawiony bug z mountami? Czy będzie wydrwigrosz?

Z mountami szczerze niewiem nic jak bede wiedzial dam znac. Agent bedzie

A cash drogi?

myslimy mniej wiecej 1000c-1eur-4zl

A kiedy tak na oko będzie serwer online?

Mam nadzieje ze w weekend juz bedzie mozna sie przeprowadzac ^^ hehe :)

Dla Ciebie Skyp on będzie Off 4ever.

@Co do cashu i reje na stronie - zróbcie takie coś,pytania na Test IQ,będzie mniej dzieciarni/noobstwa.

Pozdrawiam

Dobry pomysl :D-- Ale wiesz takich gra najwiecej...

Hehe. Jakaś nowa, nigdy niewidziana kraina z nowymi mobkami byłaby mile widziana.

Na start bedzie prawdopodobnie tylko Juno i Dratan. W przyszlosci jakas extra mapka bedzie napewno taka jakiej niema na zadnym LC:) Ale najpierw niech sie serv rozkreci :)

Pozdrawiam ----- Asta -----

Opublikowano

No to fajnie się zapowiada. Jeszcze ciekawi mnie jedna rzecz... Mianowicie, czy zamierzacie ograniczyć sety/wepy do 72 lvl? Tak, aby nie było tych 'lepszych' pieczęci?

zSCFQrN.png

Opublikowano

No to fajnie się zapowiada. Jeszcze ciekawi mnie jedna rzecz... Mianowicie, czy zamierzacie ograniczyć sety/wepy do 72 lvl? Tak, aby nie było tych 'lepszych' pieczęci?

No zobaczymy czy będzie fajnie mam nadzieje że tak (ale jak zawsze wyjdzie wszystko w praniu). O setach nic nie mogę wam powiedzieć zobaczcie w grze,. Sety będą dodawane z biegiem czasu jak lvl cap będzie rósł (nie będzie zwiększany o 100 lvli wiec nie przejmujcie się)

To jakaś data przyblizona może otwarcia? ;)

Prawdopodobnie w ten weekend ale nic nie obiecuje

Opublikowano

Nowe info.:

Lvl cap prawdopodobnie bedzie zwiekszany co 10 lvli maxymalnie. Na ta chwile sa Update gotowe az do 175 lvl pottem zobaczymy czy ludzie beda chcieli wiecej i czy my zdecydujem sie zeby byl taki wysoki lvl cap. Wiec na pare miesiecy Update juz sa :) Ale zanim cap zwiekszymy troche czasu minie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...