Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Ep2]Fallen Last Chaos

Spinvvik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielce zrobił prezentacje a tu qrwa nie ma HomePage'a..

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Wielce zrobił prezentacje a tu qrwa nie ma HomePage'a..

Troche kultury.....

twórca się nie odezwie dal ciała i się spalił :P wysyla ludzi zeby go usprawiedliwiali:P

Codziennie patrze co tutaj skrobiecie :) Nikogo nie wysylam hehe

Serio przy takich ratach cap lvl 100 Przecież to 30 minut gry ;/

Jak w 30 min wbijesz max to sie do mnie odezwiesz :)

Cap 85lvl

Jeszcze Chwila i beda linki...

Pozdrawiam

Opublikowano

Miały być i chuja nie ma , chwila a już prawie 24h minęły..

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Miały być i chuja nie ma , chwila a już prawie 24h minęły..

Człowieku, ogarnij się. To, że go nie ma to znaczy, że mają jeszcze kilka rzeczy do zrobienia. Według Ciebie lepiej jest włączyć niedokończony serwer, na którym nie idzie grać? Zastanów się. Płakać idź w poduszkę, nie tutaj. Serwer zostanie włączony pewnie wtedy, kiedy skończą wszystko robić. Jeśli myślisz, że jest to takie łatwe to zrób własny serwer, zobaczymy ile Tobie to zajmie... Bez urazy, ale denerwują mnie takie 'płaczki'.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Człowieku, ogarnij się. To, że go nie ma to znaczy, że mają jeszcze kilka rzeczy do zrobienia. Według Ciebie lepiej jest włączyć niedokończony serwer, na którym nie idzie grać? Zastanów się. Płakać idź w poduszkę, nie tutaj. Serwer zostanie włączony pewnie wtedy, kiedy skończą wszystko robić. Jeśli myślisz, że jest to takie łatwe to zrób własny serwer, zobaczymy ile Tobie to zajmie... Bez urazy, ale denerwują mnie takie 'płaczki'.

Dzięki za zrozumienie niektórzy to potrafią..., tez nie wszystko odemnie zależny

ps. "chwila" nie zawsze oznacza 5-10min

Lezz

Moze jakies relanium albo nerwosol ??

Twoje wypowiedzi bede ignorowal

Opublikowano

Właśnie... Nie obiecuj. To, że ich znasz nie znaczy, że są tak idealni. Już nie jeden był serwer z "idealnym staffem" a padał i to szybko.

No bo wiesz jak ja gralem to wiadomo ... xD

Witam Wszystkich Serwer bedzie napewno i zapewniam was ze bedzie super :D znam troszke Gm-a i reszte FallenTeam-u potrafia zdzialac cuda mase eventow imprez, 24/7 gm/adv/gs/tgm/em online przynajmniej 2 z nich na raz daja z siebie 110% aby na serwie byl klimat dobra zabawa oraz porzadek :) Ja juz nie moge sie doczekac az ukoncza ostatnie prace zwiazane z zabespieczeniem serwera przed jakimi kolwiek wlamaniami.... Badzcie wyrozumiali bo naprawde warto dajmy im czas na dopiecie wszystkiego na ostatni guzik. Pozdrawiam TouchMyBOOBies :D (THE BEST CLERIC !)

Obiecanki cacanki ;3

Troche kultury.....

Codziennie patrze co tutaj skrobiecie :) Nikogo nie wysylam hehe

Jak w 30 min wbijesz max to sie do mnie odezwiesz :)

Cap 85lvl

Jeszcze Chwila i beda linki...

Pozdrawiam

Ja wbije pff co za problem jak dla mnie 0 problemu ;3

@Jak bedzie wygladac system pvp ? I jak kleryk sobie poradzi na pvp bo bez leczenia duzo nie zrobi owszem ma leczenie ale to slabsze niz te Heal Master .

Opublikowano

Bloody ale wiesz , skoro taki level cap to też nie dadzą postaci z nie wiadomo ile hp . Leczenie kleryka będzie wtedy pewnie proporcjonalne do hp graczy , przynajmniej ja mam taką nadzieję ;)

Opublikowano

Hehhh z takim lvl cupem moze powroca zapomnanie klasy przez graczy takich jak higlander czy element ;] Bedzie mozna templem pograc , miejmy nadzieje ,ze bedzie zbilansowane pvp ;]

Opublikowano

When start serwera

dużo jeszcze bugów do naprawienia zostało :D ?

KROK PO KROKU !

Opublikowano

no cos dlugo naprawiaja te buggi juz serwer mial wystartowac dwa tygodnie temu tak? Jezeli sie myle to mnie poprawcie ;/

Opublikowano

Prosiłbym, abyście nie pisali tylu zbędnych postów w stylu: "Kiedy start?", "Długo to trwa", itd. Takim sposobem możecie sobie tylko nabić punkty ostrzeżeń w kategorii spam. Warto by uzbroić się w cierpliwość i poczekać na odpowiedź autora. ;)

Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mam takie pytanie skoro pisze ze max lvl to 85 a jest affinity i dt to wtedy NS zaczyna takze od 1 lvl czy, ns nie bedzie wtedy dostepny ?

Opublikowano

Heh dostalem punkty karne , a wiec wyraze sie jasno raty takie wysokie do tak niskiego lvl cupa? to serwer na ktorym mozna dluzej pograc czy typowo pvp? 0.o

Opublikowano

Heh dostalem punkty karne , a wiec wyraze sie jasno raty takie wysokie do tak niskiego lvl cupa? to serwer na ktorym mozna dluzej pograc czy typowo pvp? 0.o

No jeśli wysokie raty na mały cap, to wiadomo że typowo pvp, ale myślę, że pvp będzie tutaj przyjemniejsze niż zwykle, bo będzie mała ilość hp i skille słabsze (jak sądzę) :)

Poza tym, kiedy serwer wystartuje? Bo zebraliśmy już dużą ekipę.. A serwera nie ma ;3

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...