Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Ep2]Fallen Last Chaos

Spinvvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra Runcki powraca po krotkiej przerwie do LC : D Moze jakas gildie zrobimy? Jaki jest lvl cap? Czy tylko w Dratan i Juno bd mozna expic cos jak na Generic 01?: D

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy serwer juz odpalil?

Hmmm moim zdaniem serwer zapowiada sie bardzo fajnie dlatego :

- Mozna wrocic do dawnych czasow

- Serwer mam nadzieje ze bez 100%cooldownu wieksz przyjemnosc gry , a nie tylko naciskanie jednego klawisza przez caly czas -.-

- Mam nadzieje , ze bedzie mini npc cash

- Jak nie bedzie kosmicznych rat to przewiduje ten serwer na dluzsza gre :)

- Hmmm czy wroca czasy bicia w pt? Mam nadzieje , ze beda jakies bossy gdzie bedzie trzeba chodzic w pt :)

Pozdrawiam Runc ;)

Opublikowano

Może lepiej żeby nie było żadnego npc z cashem w grze? Jednak stare serwery typu 777 lub kiedyś destiny opierały się w dużej mierze na sprzedaży cashu w grze oraz wszelkiego rodzaju cash itemków... Poza tym ten fajny exp rate est gowno wart, jeżeli każdy bd mieć dostęp do nielimitowanych ilości pbi i innych wspomagaczy. Jeżeli już robicie taki fajny serw, to może zróbcie go na wzór starego 777? Na pewno wiele osób za nim tęskni i z chęcią u Was wtedy zagra. Pzdr,

Opublikowano

Wiesz mi nie chodzi o takiego npc gdzie bedzie wszystko tylko kilka itemkow do ulatwienia gry np rolki expa i pu , 2 rodzaje coverkow dla kazdej klasy ( reszta w Is) i jakies potki ktore daja wiecej hp niz zwykle :)

Opublikowano

Dobra Runcki powraca po krotkiej przerwie do LC : D Moze jakas gildie zrobimy? Jaki jest lvl cap? Czy tylko w Dratan i Juno bd mozna expic cos jak na Generic 01?: D

Jak narazie to jest tylko Juno i Dratan. Cap 85

Raty serverowe juz edytowalem w 1 poscie oficjalna nazwa juz jest ( nie ulegla zmianie)

Werzchowce dzialaja i p2 pety tez

W mini Cash Shop za wiele niema bez cashu latwo nie bedzie xpb tylko za cash

Cast Up jak narazie 50% w secie + potek 50% w item shop (ja staram sie zeby potka nie bylo)

Opublikowano

No to kiedy startuje ten server bo jak narazie to tylko opisy i nic dalej sie nie dzieje czekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdyby to tylko odemnie zalezalo....... Cierpliwosci :)

Opublikowano

Kurcze czyli 100% cooldowna jest? to jest bezsens =/ Jak usuna to moge wkroczyc na ten serwer inaczej nie ma mozliwosci ;x

Opublikowano

Witam Wszystkich Serwer bedzie napewno i zapewniam was ze bedzie super :D znam troszke Gm-a i reszte FallenTeam-u potrafia zdzialac cuda mase eventow imprez, 24/7 gm/adv/gs/tgm/em online przynajmniej 2 z nich na raz daja z siebie 110% aby na serwie byl klimat dobra zabawa oraz porzadek :) Ja juz nie moge sie doczekac az ukoncza ostatnie prace zwiazane z zabespieczeniem serwera przed jakimi kolwiek wlamaniami.... Badzcie wyrozumiali bo naprawde warto dajmy im czas na dopiecie wszystkiego na ostatni guzik. Pozdrawiam TouchMyBOOBies :D (THE BEST CLERIC !)

24zf80w.jpg

Opublikowano

Witam Wszystkich Serwer bedzie napewno i zapewniam was ze bedzie super :D znam troszke Gm-a i reszte FallenTeam-u potrafia zdzialac cuda mase eventow imprez, 24/7 gm/adv/gs/tgm/em online przynajmniej 2 z nich na raz daja z siebie 110% aby na serwie byl klimat dobra zabawa oraz porzadek :) Ja juz nie moge sie doczekac az ukoncza ostatnie prace zwiazane z zabespieczeniem serwera przed jakimi kolwiek wlamaniami.... Badzcie wyrozumiali bo naprawde warto dajmy im czas na dopiecie wszystkiego na ostatni guzik. Pozdrawiam TouchMyBOOBies :D (THE BEST CLERIC !)

Właśnie... Nie obiecuj. To, że ich znasz nie znaczy, że są tak idealni. Już nie jeden był serwer z "idealnym staffem" a padał i to szybko.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Niewiele Wam mogę napisać jak na razie co to za serwer, ale co mogę to napisze :D

Cap lvl- Nie więcej niż 100 na początek (prawdopodobnie 85lvl )

Raty:..........................

Exp- x300

Drop- x300

Gold- x300

Sp- x1000

Upgr- 100% max + 15 lub +17 i możliwość wsadzenia refinki

Igni- x40

Affinity- x25

Serio przy takich ratach cap lvl 100 Przecież to 30 minut gry ;/

Exp- x25

Drop- x45

Gold- x30

Sp- x30

Takie raty do takiego cap lvl to rozumiem ... Chodź i tak za duże

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serio przy takich ratach cap lvl 100 Przecież to 30 minut gry ;/

Exp- x25

Drop- x45

Gold- x30

Sp- x30

Takie raty do takiego cap lvl to rozumiem ... Chodź i tak za duże

Może serwer będzie typowo pod pvp?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A moim zdaniem jakby zrobili custom exp , pu np lis od 1 do 3 lvl daje 1% expa itp sasquatch od 10 do 14 po 2% i nwm od 80 do 85 lvl po 0.5% aby dluzej sobie mozna bylo pograc ;] Ale z reszta to ich sprawa jak to zrobia ja i tak bede gral ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...