Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zeby zobaczyc jak z truciakiem ma wejsc sam i sprawdzic?

No coz taka kara dla ludzi, ktorzy nie czytaja prezki :D Milego szukania ale jednak mam dobre serce wiec..

W Czerwonym Lesie została zwiększona ilość kamieni metin. Od teraz będziecie mogli zdobywać jeszcze więcej nagród! Poza tym, można tu zdobyć bronie na poziomy 60-80 (np. Bojowy, czy Zatruty miecz) oraz zbroje na poziom 60-70 (np. Boga Smoków i tzw. Stalka).

zhda.png

Opublikowano

Czy to nie czasem Fallence xD? Identyczny serwer, mapy na te same lv, handlarze ci sami, a w dodatku system ulepszeń + runy, sposób zdobywania skili?

@AW

Ciekawy serwer, czekam na start

Opublikowano

1. Skąd ulepszacze jakies ??

2, czemu tylko abs 8 % hity beda kosmiczne.. czy wyrownaliscie ?

3. Czy wszystkie klasy postaci w pvp sa wyrownane ?

4. Czy na jakiejs mapie bedzie potrzebny buff ? czy kazda prof. sie na lajcie ogarnie bez bufa?

Opublikowano

Kupione pliki hmm...

Pisząc coś takiego pokazujesz, że masz w teamie samych nieudaczników którzy nic nie potrafią.

Serwer padnie szybko, bo "technicy" tego serwera będą srać pod siebie przy tych plikach i błędach.

Ten serwer padł wcześniej już na becie, a robił go team który stworzył te pliki i miał o nich spore pojęcie.

Jak ty liczysz, że uda ci się ogarnąć te pliki i administracje serwerem skoro nie masz wgl. doświadczenia to się przeliczysz na gruby hajs który jak sam wspomniałeś zainwestowałeś.

Nie polecam i nie daje temu serwerowi dużo czasu na osi istnienia.

@AW Nadal w m2 trzeba expic z buffem (healerem i smokiem) tak jak to było na fallance?

linki poza mpc

Opublikowano

Kupione pliki hmm...

Pisząc coś takiego pokazujesz, że masz w teamie samych nieudaczników którzy nic nie potrafią.

Serwer padnie szybko, bo "technicy" tego serwera będą srać pod siebie przy tych plikach i błędach.

Ten serwer padł wcześniej już na becie, a robił go team który stworzył te pliki i miał o nich spore pojęcie.

Jak ty liczysz, że uda ci się ogarnąć te pliki i administracje serwerem skoro nie masz wgl. doświadczenia to się przeliczysz na gruby hajs który jak sam wspomniałeś zainwestowałeś.

Nie polecam i nie daje temu serwerowi dużo czasu na osi istnienia.

@AW Nadal w m2 trzeba expic z buffem (healerem i smokiem) tak jak to było na fallance?

nie nie trzeba . pliki są ogarnięte a Panie Nuke jestem pewien że Nasz technik potrafi więcej od Ciebie ;) kończe z Tobą dyskusję :)

Opublikowano

Nasz cel to stworzyć coś odmiennego.

Czemu zdecydowaliśmy się na taki zabieg? Przyczyna jest prosta – nie chcieliśmy, aby była możliwość połączenia się z serwerem korzystając z innego clienta (niestety, scena metin2, przede wszystkim polska, jest pełna cheaterów. Stąd te wszystkie nasze zabezpieczenia).

Zacznijmy od tego że chcieliśmy zmienić ten (według nas) bezsensowny system ulepszania jednej broni z drugiej.

Trochę to śmieszne :P Piszecie wszędzie że wy chcieliście, że to wy stworzyliście ;)... Gówno prawda bo pliki kupione.. Po co tak to kłamać? :D...

System pkt. podziemia widziałem na pewnym hamaku więc jakoś nie macie zbytnio się czym popisać.. I tak większość rzeczy jest kopiowane z innych serverów..

Drugą sprawą jest fakt że większość nie czyta prezentacji.. Były tutaj pytania o to ile będą dropić ulepki na nowe bronie.. Chodzi o to że ulepków brak ( no chyba że na +7 - +9 ) ponieważ tutaj dropimy całe eq.. Tak.. Dropimy całe eq, mamy jeden set, idziemy na mape i dropimy drugi.. Osobiście ten system mi się nie podobał, nie wiem jak może przyciągać ludzi.. Nowe.. No ok, ale stary system to stary system ;) Akurat to się nie może nudzić.. Lepsze dropienie ulepszaczy niż dropienie eq i ulepszaczy :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

IS najmniej ważna sprawa . dziś będzie raczej działał :)

No z kieszonkowego to Ty serwera nie utrzymasz, więc nie wiem po co głupoty piszesz.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

znaczy nie śpieszy Nam się a dedyk opłacony na 3 miesiące z góry :) więc jak nie wiesz nie wiem po co głupoty piszesz.

3 Miesiące w przód, ile startów tego serwera przewidujesz ? 5 ? 10 ? Czy jeden i THE END ?

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...