Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layers |100 Cap| Free Silk 1LP/H |Job Coins | Balanced | Job Based |Alot more !

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gildia niby rekrutuje, a dostałem bana z gildi ;/ wczoraj bylem dzisiaj juz mnie nie ma

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

Gildia jest full zapewne dlatego rekrutacja nie jest ciągle otwarta. Co do bana z guild to zapewne 1)Nie byłeś aktywny 2)Nie posiadałeś odpowiedniego lvl (szykujemy się na FW i zostało ustalone do kiedy jaki lvl należy wbić)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Gildia jest full zapewne dlatego rekrutacja nie jest ciągle otwarta. Co do bana z guild to zapewne 1)Nie byłeś aktywny 2)Nie posiadałeś odpowiedniego lvl (szykujemy się na FW i zostało ustalone do kiedy jaki lvl należy wbić)

Juz sie wszystkiego dowidzialem ^^

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

gildia supreme... wystarczy zobaczyć ich profile na facebooku masa dzieci, a wiec nie polecam :).

Co do serwera jest ok, ale fakt że np. usuneli magic pop'a dopiero po FAKCIE gdy ktoś zrobił legendarną broń jest troche smutne.

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

gildia supreme... wystarczy zobaczyć ich profile na facebooku masa dzieci, a wiec nie polecam :).

Co do serwera jest ok, ale fakt że np. usuneli magic pop'a dopiero po FAKCIE gdy ktoś zrobił legendarną broń jest troche smutne.

Zgadza sie dzieci napewną się znajdą jak w każdej guild 50/50,dodatkowo znajdzie się paru nieogarów i nobow ale po czasie to się wykruszy.My siedzimy na ts gdzie wieczorem jest ok. 15 osób i tam już dzieciaki niewbijają bo sie wstydzą ,wiec jest jescze selekcja naturalna.

Także nie ma co sie oglądać na innych lepiej zająć sie swoimi sprawami:P

Opublikowano

sam z gmem gadalem zeby popa usunal a ewentualnie dodal unikata spawnujacego sie raz dziennie co by dropil soxy albo rate podniosl

w 4 dni 3 soxy z popa ludzie mieli i 1 z dropa wiec za malo xD

na serwerze byly wczoraj 2 legend weapony (bow i blade) oraz 2 magic (sword i glavia) jak dzisiaj to nie wiem ale u nas w gildii nikt nie wydropil jeszcze

Opublikowano

yy.. daj jeden profil na facebook'u typa z naszej gildi :) + niech będzie potwierdzone info :) Nikt od nas nie podawał facebook'a na gildi, więc nie wiem skąd masz te informacje wyssane z cyca od matki ale informacje chyba raczej zbędne :) Owszem, w gildi zawsze się znajdzie kilka nie ogarów itp, ale wolę mieć aktywną gildię i pomóc im się rozwinąć niż siedzieć samemu w angielskiej gildi czuć respekt, a nie wiedzieć o czym ludzie piszą i tylko pisać "WTB... WTS.. Bye.. lub Okay.." :)

Supreme rekrutuje od 90+ :)

Opublikowano

siema wbiłem na serv chyba z jakies 3 lata nie grałem na privach juz a od isro chyba z 6 ...
jestem duzo po tyłach czy opłaca sie zaczynac tutaj ?
i czy jest jakis bug bo wywaliło mnie gdy chciałem "party " zrobic
nick _Robert_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...