Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layers |100 Cap| Free Silk 1LP/H |Job Coins | Balanced | Job Based |Alot more !

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hah strona zajebana z M&M Duel of Champions... powodzenia :>

I co z tego?

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie tylko to ciągłe dc... Ile można?.. Rozumiem, że gra sporo osób i mogą pojawić się problemy jednak bez przesady. Wystarczy raz, ale na dłużej zamknąć ten serwer i uporać się z problemem a nie robić inspekcje co 30min..

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie tylko to ciągłe dc... Ile można?.. Rozumiem, że gra sporo osób i mogą pojawić się problemy jednak bez przesady. Wystarczy raz, ale na dłużej zamknąć ten serwer i uporać się z problemem a nie robić inspekcje co 30min..

Co chwile dc? Jesteś tego pewien? Ja dostałem 2 razy dc tylko dzisiaj + nie licząc uptade co właśnie następuje.

2e0pziq.png

Opublikowano

Sprawdź może połączenie, bo ja też dzisiaj dostałem 2 razy dc łącznie z tym co jest teraz, a jest update.

Serwer ma się bardzo dobrze, za parę dni ludzie zaczną się zbierać pod dh na pvp, jestem tego pewien;>

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Co chwile dc? Jesteś tego pewien? Ja dostałem 2 razy dc tylko dzisiaj + nie licząc uptade co właśnie następuje.

Jeśli grasz od 2ch godzin to faktycznie mogłeś mieć te 2 dc (+3ci update). Gram od 1h 23min 6sec i jest to mój 3ci dc, więc wychodzi więcej jak 1dc na 30min :)

(i nie tylko ja dostałem dc. Cały serwer padał.)

Mimo wszystko serwer dobry :) Miło się gra, sporo polskich gildii :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Jeśli grasz od 2ch godzin to faktycznie mogłeś mieć te 2 dc (+3ci update). Gram od 1h 23min 6sec i jest to mój 3ci dc, więc wychodzi więcej jak 1dc na 30min :)

(i nie tylko ja dostałem dc. Cały serwer padał.)

Mimo wszystko serwer dobry :) Miło się gra, sporo polskich gildii :)

Bot trzymał się od 8 rano. Raz dostałem dc ze względu na wyłączenie internetu. Mniejsza w to, możliwe że po tym uptade będziesz mógł spokojnie wrócić do gry.

@topic

Może mi ktoś powiedzieć czy jakąś Polska gildia ma ze sobą unię? Bo strasznie dużo tych Polskich gildi podobno jest, a nie chcę dochodzić do takiej co upadnie w parę dni.

2e0pziq.png

Opublikowano

Prestige ma sporą unię(jest w niej polska gildia Supreme) . Myślę, że nie padnie zbyt szybko( Supreme ma 35/35 w tym kilka osób na 95+lvl)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Supreme - rekrutuje

Mamy zgraną ekipę, jest z kim pogadać :) W ciągu dnia aktywność gildi na poziomie 80% :)

Zapraszamy ! Serwer na dłuższą metę, aktlanie POPULATED

2iqfknk.jpg

Opublikowano

zgadzam się z panem u góry !! nie wiem jak inne guildie ale jeśli chodzi i aktywność nie możemy narzekać bo w ciągu dnia jak i w nocy jest nas gróbo 80% no i mamy dobre lvle 80-90+ , pozdrawiam i zapraszam do gry na serverze =) jest naprawdę fajna zabawa , masa osób a Guildia ogarnięta =)

Opublikowano

300-400

nie, somow/sunow nie mozna dropic. Wiec Twoja "ekipa" do goldfarmy nie pomoze :P magic pop jest, d10 jest tylko sos ;)

Opublikowano

Website updates
-- Added layer reward count
-- Up layer reward event to 200
-- Added server stats __________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...