Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layers |100 Cap| Free Silk 1LP/H |Job Coins | Balanced | Job Based |Alot more !

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już po 24 a download czy forum ciągle off. Ktoś wie kiedy będzie można zagrać?

To już 9 lat z MPC <3

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem z GM'em na facebook jakoś o 18/19, potwierdził informacje, że download będzie dzisiaj w porannych godzinach lecz określił je mianem od 6 - 16 godziny ;d a co do startu serwera planuje otworzyć go w godzinach wieczornych, oczywiście może to ulegnąć zmianie, dodatkowo powiedział, że najpewniejsze oraz najszybsze informacje będą udostępniane na facebook'u, gdzie polecam wam zaglądać :)

Widzimy się dzisiaj ludzie, kto ma zamiar dołączyć do gildi zapraszam, jak się ekipa nie zbierze to trudno trzeba będzie się odnaleźć bez ludzi :)

Opublikowano

@2UP

Jeżeli nic się nie zmieniło, to dokładnie za 24h. ;)

@TOPIC

Wiadomość z epvp.

i guess the upload will done tomorrow morning

Tłumaczenie: Myślę, że upload klienta powinien się zakończyć jutro rano (czyt. 17.11).

Opublikowano

Polecałbym jednak poczekać kilkanaście dni. Wtedy ujrzycie, czy stabilizacja serwera jest na optymalnym poziomie oraz być może pojawi się konkurencja o znacznie lepszej treści i zawartości.

Opublikowano

Polecałbym jednak poczekać kilkanaście dni. Wtedy ujrzycie, czy stabilizacja serwera jest na optymalnym poziomie oraz być może pojawi się konkurencja o znacznie lepszej treści i zawartości.

Jaka konkurencja? Co masz na myśli lepsza "treść i zawartość" :)

Opublikowano

Jaka konkurencja? Co masz na myśli lepsza "treść i zawartość" :)

Troszeczkę inna metodyka działań. Aby zrozumieć, musisz poczekać, mam nadzieję, że urośnie Ci apetyt do tej pory na rozgrywkę wysokiego poziomu.

Opublikowano

Troszeczkę inna metodyka działań. Aby zrozumieć, musisz poczekać, mam nadzieję, że urośnie Ci apetyt do tej pory na rozgrywkę wysokiego poziomu.

Jak coś nałożysz na talerz to się może i najem, bo do tej pory z polskiego menu dobrze nie pojadłem, a no i nawet z tego co mi wiadomo, człowiek z pustego się nie naje, więc do roboty, a nie tutaj jakieś założenia mi snujecie :)

Opublikowano

ken ogarnij ts3 dla gildii i możemy pykać.. granie na sucho jest zbyt nudne..

"Server Start event :

Use our game signature as your signature and send us the Char name only users with 50+ Posts will be added, you will receive the amount of layer point when he char logging."

o tym to chyba nikt nie wspomnial

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

ken ogarnij ts3 dla gildii i możemy pykać.. granie na sucho jest zbyt nudne..

"Server Start event :

Use our game signature as your signature and send us the Char name only users with 50+ Posts will be added, you will receive the amount of layer point when he char logging."

o tym to chyba nikt nie wspomnial

Spokojnie TS3 będzie, podam jakos o 19, żebyśmy się już zebrali :)

Opublikowano

Ok .. no i gites

ps.jeśli ktoś się nie wstydzi . skype:marvinq4

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

o boze, juz myslalem, ze to bedzie działac jak wrocę a tu nic..taka czapa..:p

ktos sie pisze na party exp?

Opublikowano

Ja również pisze się na to że zagram jak coś dajcie znać kiedy bedzie download

i podajcie ip tsa :)

moj nick w grze LosAmi :)

Opublikowano

Ja również pisze się na to że zagram jak coś dajcie znać kiedy bedzie download

i podajcie ip tsa :)

moj nick w grze LosAmi :)

Polecam czytać topic :) ip do ts'a będzie podane przeze mnie w ciągu dnia, a download pojawił się lepcz nie w pełni :)

Opublikowano

Coś te party nie chcą działać :( Ładuje się coś po czym znika i zostaje pusta stronka.

@edit

Jedynie 8 odpalił.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Coś te party nie chcą działać :( Ładuje się coś po czym znika i zostaje pusta stronka.

Proponuje Chrome / Opere :) Działą, na Firefox często się zacina bądź nie wyświetla :)

Opublikowano

@Khotleak

Nie wbijaj się w temat innego serwera, zachęcając na swój. Masz swój temat, na pewno chętni się tam wypowiedzą lub jeżeli chcesz bardziej, żeby był widoczny twój projekt, załóż w Publikacjach Serwerów zapowiedź.

@Topic

Na pewno zagram, o ile ruszy o 21.

Do zobaczenia w grze.

BTW. Prędkość pobierania jest dobra, mi leci po 2,5mb/s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...