Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layers |100 Cap| Free Silk 1LP/H |Job Coins | Balanced | Job Based |Alot more !

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Chrome :) Dosłownie przez ułamek sekundy ładuje się to całe "M" po czym znika. To samo jest gdy odpalam przez IE. Dziwne bo 8 part pobrał się bez żadnych problemów a teraz i on nie chce się załadować :P

@edit:

Megadownloader działa, dziękuję za pomoc :)

To już 9 lat z MPC <3

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

warangel, pobierz megadownloader i dodaj tam linki, powinno Ci sie pobrac automatycznie przez ten program ;)

Opublikowano

Mam Chrome :) Dosłownie przez ułamek sekundy ładuje się to całe "M" po czym znika. To samo jest gdy odpalam przez IE. Dziwne bo 8 part pobrał się bez żadnych problemów a teraz i on nie chce się załadować :P

Mi ladnie pobralo. Zadalem wszystkie party jednoczesnie.

Btw . Pojawia sie start ale server check :)

Opublikowano

japier wku sie .. dajcie to w calosci i na normalny host.. np googledrive albo dropbox czy cos takiego , 2 party pobralem 3 i 8 reszty sie nie da..

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Spróbujcie sobie przeczyścić cache CCleanerem, może macie jakiś syf w przeglądarce.

@Down

?

Opublikowano

ta .. moze jeszcze wymienić karte graficzną? xD wpakujecie to na torrent czy cos

Opublikowano

Mi też się nie chce pobrać, korzystam z Chrome...

Jest opcja aby ktoś zrobił jeden part w całości?

@Edit

Zrobiłem czystkę CCleanerem i jest git :)

Pobiera się bardzo ładnie - 4 party na raz w 3minuty:)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Ludzie macie takie coś jak Megadownloader to pobierzcie sobie przez to, myślicie że ktoś ma czas upnąć, gdzieś 1,7gb. Jakbym miał up 10mb/s to bym wam dał, ale mam zaledwie 0,5mb/s.

Jak nie ma innych linków to się cieszcie tym co jest, równie dobrze mógł dać linki na hostfile lub inne gówno co pobiera się po 50kb/s a tutaj macie max-speed :)

Opublikowano

no to pograłem..

Opublikowano

xcoom jeśli możesz to podaj wszystkie linki w takiej formie jak dałeś te 2 bo twoje działają a tego ziomka co dał wszystkie 8 nie działa ani 1... i będzie po problemie...

Opublikowano

@xcoom

skąd wiesz że o 23?

Nie chce mi się śledzić tematu na epvp, bot tam jedna strona zapełnia się w ciągu 20min, poprzez nadmierny spam...

14mxpnc.jpg
Opublikowano

GM napisał, iż startuje o 12PM GMT+2, ze względu na pobieranie innych słabszych łączy internetowych (co jest dziwne bo w kij czasu jest). Kto będzie miał ochotę i znajdzie czas o 23 to zapraszam. Wieczorem podam ts'a :)

@up.

Ciekawy wasz ten związek, to widzę, że będzie już kilka gildii - lubie Poland Spam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...