Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layers |100 Cap| Free Silk 1LP/H |Job Coins | Balanced | Job Based |Alot more !

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server może i fajny tylko szkoda że 99% servera już ma 100 lvl a 50% servera ma po 5 charów... sam dzisiaj widziałem jak gość pisał na chat że 5 nukerów i nie bawem zrobi jeszcze z 20 kont ;] pozdro 600

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O boże ludzie co wy wygadujecie w temacie nie jesteście huja wiecie za przeproszeniem a zniechececia nowych graczy.

Serwer jest of dlatego ze pracuja na ip limitem bedzie ip limit 2

SERWER NIE JEST ATAKOWANY DDOS! nie sluchajcie ludzi ktorzy bzdury piszą.

Apropo gildia: Cosanostra(polska) SZUKA AKTYWNYCH GRACZY ( NIE NOBÓW ) Z TS3 PISAC W GRZE:

SharpMind

lub inni z gildi których spotkacie.

Nie liczy sie level wasz lecz zgranie i TS3!

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

O boże ludzie co wy wygadujecie w temacie nie jesteście huja wiecie za przeproszeniem a zniechececia nowych graczy.

Serwer jest of dlatego ze pracuja na ip limitem bedzie ip limit 2

SERWER NIE JEST ATAKOWANY DDOS! nie sluchajcie ludzi ktorzy bzdury piszą.

Apropo gildia: Cosanostra(polska) SZUKA AKTYWNYCH GRACZY ( NIE NOBÓW ) Z TS3 PISAC W GRZE:

SharpMind

lub inni z gildi których spotkacie.

Nie liczy sie level wasz lecz zgranie i TS3!

Nie sądzisz ze jakby to była przerwa techniczna, to na stronie byłoby jakieś info na temat updat'a, albo przynajmniej napisali by dlaczego serwer nie działa ? A tam nic, serwer jest DDOS-owany to jedyne wytłumaczenie. A w 90 przypadkach na 100 jest to koniec serwera, Zresztą ile można pisać skrypta na limit ip xD

Serwer dziala :)

Opublikowano

Jak mnie pamięć nie myli to zrobienie ip limit to była kwestia paru linijek w server.cfg (nie jestem pewien co do nazwy tego pliku, bo już dawno się tym nie bawiłem).

I tak jest to do ominięcia :).

Poczekajcie na jakieś newsy co z serverem ;P. Może coś innego robią :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

DDOS jak nic, wlasnie wszedlem na serwa aby sprawdzic sytuacje, bylem moze 5min online, nagle dc po minucie od startu CTF, po chwili sie zalogowalem na nowo i kolejnde dc od razu.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

server juz updada ?:O dosc szybko..

dla waszej informacji, jest to 6 server w ciagu 8 miesiecy tego admina :p

Opublikowano

Co wy za głupoty wygadujecie że DDOS, odstraszacie innych graczy nie macie co robić to idźcie grać gdzie indziej a nie tylko hejty lecą pajace jebane .

Server działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...