Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24 > Serwer Lobby. > (FreeBuid Creative SkyBlock WaterCraft Survival Gry) [1000] Slot | Orginalne pomysły | (PvP w trybie Creative?) <------

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej dzięki.A jak już to zrobiłem.Jak na tym lobby wejść na serwer?

Jak masz już konto możesz normalnie przejść przez portal na inne serwery, lub przez panel gracza ;p

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z taką administracją daleko nie zajdziecie...

Szaj3bus ma @H ??? What on ma 12 lat........
Nie ogarnia nawet 1/3 tego co powinien.

Wiele map z neta.......

Na servie panuje jakiś nieład...

Dziwnie się gra.....
Jedyny pozytyw to 3/4 osoby w administracja na wszystkich servach, mógłbym je wymienić ale nie chce faworyzować, według mnie powinniście przeprowadzić ostrą selekcję administracji, która by była co najmniej 15+ a nie 12+, bez przesady....

Właściciele, hm jeden olewa wszystko a drugi robi tylko to co musi......

Polecam grę na tym servie jeśli chcesz grać na takim czymś, czym serverem za bardzo nie można nazwać...

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Z taką administracją daleko nie zajdziecie...

Szaj3bus ma @H ??? What on ma 12 lat........

Nie ogarnia nawet 1/3 tego co powinien.

Wiele map z neta.......

Na servie panuje jakiś nieład...

Dziwnie się gra.....

Jedyny pozytyw to 3/4 osoby w administracja na wszystkich servach, mógłbym je wymienić ale nie chce faworyzować, według mnie powinniście przeprowadzić ostrą selekcję administracji, która by była co najmniej 15+ a nie 12+, bez przesady....

Właściciele, hm jeden olewa wszystko a drugi robi tylko to co musi......

Polecam grę na tym servie jeśli chcesz grać na takim czymś, czym serverem za bardzo nie można nazwać...

Prosimy ignorować wypowiedzi tej osoby z uwagi na to, że zbiera on hasła do kont graczy, nie szyfruje ich, następnie używa w ten sposób nielegalnie zdobytych informacji by wbijać na konta graczy na naszych serwerach.

Poprzez swoje działania uważa siebie za pro hackera, jak dla mnie to po prostu nędzny wyłudzacz i kłamca.

:)
Opublikowano

Prosimy ignorować wypowiedzi tej osoby z uwagi na to, że zbiera on hasła do kont graczy, nie szyfruje ich, następnie używa w ten sposób nielegalnie zdobytych informacji by wbijać na konta graczy na naszych serwerach.

Poprzez swoje działania uważa siebie za pro hackera, jak dla mnie to po prostu nędzny wyłudzacz i kłamca.

Widać jak pan się stara bronić, ja kończę ten temat bo pan stara się tylko maskować prawdę nic więcej, Nie mam ochoty wypowiadać się w takim temacie więcej.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Widać jak pan się stara bronić, ja kończę ten temat bo pan stara się tylko maskować prawdę nic więcej, Nie mam ochoty wypowiadać się w takim temacie więcej.

To proszę już nie pisać i zająć się swoim 10 slotowym serwerem z ogarniętą administracją :)

Opublikowano

Wbiłem na serwer i od razu kupiłem VIP'a na serwerze 4FUN. Tylko nie wiem jak dostać pet'a (to zwierzątko)?

Cały poradnik jest na /warp pet ...

Poradzisz sobie czy jeszcze jakieś pytania ?

Opublikowano

mam pytanie czy to prawda że na servie mozna miec zbroje prot7 i miecz sharpness 8 bo nwm cz kolega mnie przypadkiem nie wkreca???

Opublikowano

mam pytanie czy to prawda że na servie mozna miec zbroje prot7 i miecz sharpness 8 bo nwm cz kolega mnie przypadkiem nie wkreca???

Dokładnie, enchantujemy tak w normalnym enchant table.

Opublikowano

gralem tam ale do gry zrażala ekipa jak by sam ogryzekPL dawal kicki za nic zucal bloki diamentuw na spawnie gdy nie bylo event wiec sory ale ja nie zagram

Opublikowano

gralem tam ale do gry zrażala ekipa jak by sam ogryzekPL dawal kicki za nic zucal bloki diamentuw na spawnie gdy nie bylo event wiec sory ale ja nie zagram

OgryzekPL z tego co mi wiadomo ma KidModa oraz posiada dostep do /kick i /mute i napewno bez powodu kicka nie dostałeś. A co do wywalania bloków musiały to być jego własne więc nie widze problemu.

Opublikowano

czy to prawda ze na serverze rangi vip goldmeber itp sa na zawsze a po zza tym elite (nwm czy dobrze napisalem ) ma fly ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...