Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24 > Serwer Lobby. > (FreeBuid Creative SkyBlock WaterCraft Survival Gry) [1000] Slot | Orginalne pomysły | (PvP w trybie Creative?) <------

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spawn z neta, na czacie istny chaos, każda ranga inny kolor- troszkę za kolorowo, ale serwer bardzo miły.. Wygodnie się gra porządne eq początkowe i ciągle nad serwerem jest ręka czyjegoś admina ;) Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

Beznadziejny serwer, pluginy brzydko wyglądają. Wszystko się tragicznie prezentuje, jedynie mi się mapy podobają które komendami zostały zrobione.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Spawn z neta, na czacie istny chaos, każda ranga inny kolor- troszkę za kolorowo, ale serwer bardzo miły.. Wygodnie się gra porządne eq początkowe i ciągle nad serwerem jest ręka czyjegoś admina ;) Pozdrawiam i zapraszam.

Spawn to nie wiem wgl o co biega ... chat postaramy się poprawić ale dzięki za opinie i zapraszam ;p

Opublikowano

Beznadziejny serwer, pluginy brzydko wyglądają. Wszystko się tragicznie prezentuje, jedynie mi się mapy podobają które komendami zostały zrobione.

Odnośnie tej wypowiedzi, serwerów jest kilka i nie sądzę że byłeś na każdym o ile wgl byłeś na jakimś więc nie wiem po co te hejty ;p

Opublikowano

Gram na tych serwerach dość długo. Nie spotkałem się z większymi problemami pluginów, czy samej maszyny.

Administracja (w tym ja :D) jest bardzo miła. Zawsze pomaga Graczom.

Osobiście polecam ten serwer !

Nie mogę powiedzieć nic złego !

Opublikowano

Gram na tych serwerach dość długo. Nie spotkałem się z większymi problemami pluginów, czy samej maszyny.

Administracja (w tym ja :D) jest bardzo miła. Zawsze pomaga Graczom.

Osobiście polecam ten serwer !

Nie mogę powiedzieć nic złego !

Dzięki za opinie i zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...