Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24 > Serwer Lobby. > (FreeBuid Creative SkyBlock WaterCraft Survival Gry) [1000] Slot | Orginalne pomysły | (PvP w trybie Creative?) <------

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra powiem teraz zacznę od początku.Byłem na tym serwerze 4Fun Moderatorem,H@ na SkyWars i Classic Free Build.Zbudowalem 4 mapy.HmmmBeszczelny aka TheMrStamp jest jednym z głównych właścicieli.Spoko typek tylko zawiodlem sie na jego intwrwencjach.Musiałem cos takiego zrobić żeby zauważono problemy występujące na serwerach.Mianowicie z WE poustawialem na kosmiczne wielkości.Dobra mówiąc dalej milo wspominam początki w administracji na serwerze.Jeżeli Beszczelny bedzie pilnował serwera sądzę że wszystko będzie ok.Co do 2 na Mpc niejaki areqxxx na serwach AreQPL.Z ta osoba nie da sie normalnie rozmawiać.Pozwala na zdejmowanie rang na Tsie które sam nadal.To samo na serwerach.Beszczelny to tyle co miałem do powiedzenia pozdrawiam i jakoś sie 3maj.Sorry za błędy ale skutki pisania na telefonie.

Opublikowano

Jest problem, jak biorę ten item "panel gracza" to mam pustą mapę, widzę tylko tabliczki.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Teraz tylko z jungle sappling i tym żółtym kwiatem, dodam, że na singleplayer oraz innych serwerach wszystko chodzi, wyłączyłem server textures i także nic nie dało.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

serwer bardzo fajny posiada autorski pluginy lub modyfikowane pluginy, gra bardzo dużo osób co jest zaletą, jedynym minusem który zauważyłem nie były lagi co mnie zdziwiło ale spam na czacie było to częste zjawisko na tym Sewerze dlatego moja ocena to 

9/10

Opublikowano

Teraz tylko z jungle sappling i tym żółtym kwiatem, dodam, że na singleplayer oraz innych serwerach wszystko chodzi, wyłączyłem server textures i także nic nie dało.

Czy problem aktualnie występuje?

serwer bardzo fajny posiada autorski pluginy lub modyfikowane pluginy, gra bardzo dużo osób co jest zaletą, jedynym minusem który zauważyłem nie były lagi co mnie zdziwiło ale spam na czacie było to częste zjawisko na tym Sewerze dlatego moja ocena to 

9/10

Dziękujemy za opinie ;)

Opublikowano

Czy problem aktualnie występuje?

Dziękujemy za opinie ;)

Nadal, ale widzę, że się staracie za co bardzo dziękuje, poniżej dam ss.

HzktMEu.png -- tak widzę normalnie

rlrobs0.png -- tak widzę z tym "bugiem"

tHi7DRq.png -- na pasku od 1-9 pokazałem, że niektóre itemy podczas tego "bugu" zanikają

@edit

Wygląda jak "xRay", jednak nie mam nawet go zainstalowanego

@edit2

Mam to tylko na tym serwerze, reszta chodzi dobrze.

@edit3

jednak .. to nie wina serwera tylko moja, na singlu zauważyłem to samo.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Nadal, ale widzę, że się staracie za co bardzo dziękuje, poniżej dam ss.

HzktMEu.png -- tak widzę normalnie

rlrobs0.png -- tak widzę z tym "bugiem"

tHi7DRq.png -- na pasku od 1-9 pokazałem, że niektóre itemy podczas tego "bugu" zanikają

@edit

Wygląda jak "xRay", jednak nie mam nawet go zainstalowanego

@edit2

Mam to tylko na tym serwerze, reszta chodzi dobrze.

@edit3

jednak .. to nie wina serwera tylko moja, na singlu zauważyłem to samo.

Spróbuj przeinstalować minecrafta?

Opublikowano

Serwer zrobił na mnie wielkie wrażenie, na samym początku miałem problemy i myślałem, że jest to błąd serwera więc admini bardzo starali się pomóc mi wyeliminować ten błąd.Był to jednak błąd po mojej stronie, a jednak admin pomógł mi go wyeliminować, pierwsze godziny na serwerze także były świetne, a sam drop jest według mnie dobrze dopasowany do cen.Jedyne co mogę zrobić to polecić serwer.Do zobaczenia na SkyBlocku, Symerant.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Serwer zrobił na mnie wielkie wrażenie, na samym początku miałem problemy i myślałem, że jest to błąd serwera więc admini bardzo starali się pomóc mi wyeliminować ten błąd.Był to jednak błąd po mojej stronie, a jednak admin pomógł mi go wyeliminować, pierwsze godziny na serwerze także były świetne, a sam drop jest według mnie dobrze dopasowany do cen.Jedyne co mogę zrobić to polecić serwer.Do zobaczenia na SkyBlocku, Symerant.

Polecam serwery TeamCraft24 !

Nigdzie nie znajdziecie tak wspaniałej atmosfery jak u Nas !

Dziękujemy za opinie, i zapraszamy nowych graczy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...