Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24 > Serwer Lobby. > (FreeBuid Creative SkyBlock WaterCraft Survival Gry) [1000] Slot | Orginalne pomysły | (PvP w trybie Creative?) <------

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ogólnie spoko

Tylko że ja zbugowałem się w portalu i nie mogę się zalogować.

Jak coś mój nick SuperEzio

I zbugowałem się w portalu na serwer creative

Opublikowano

Bardzo i to bardzo super serwer ;) Gorącco polecam. Tylko skad jest ta expiarka (przed ostatni ss)

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko

Tylko że ja zbugowałem się w portalu i nie mogę się zalogować.

Jak coś mój nick SuperEzio

I zbugowałem się w portalu na serwer creative

Proszę teraz sprawdzić

Opublikowano

Bardzo i to bardzo super serwer ;) Gorącco polecam. Tylko skad jest ta expiarka (przed ostatni ss)

Odnośnie expiarki jest autorska i bardzo wydajna zbudowana przez jednego z H@.

Opublikowano

Barrdzoo super expiarka, gram z kolega i kolezanka na dzialkach ;D Bede reklamowac jak nie masz nic przeciw ;D

Opublikowano

Taa... Super serwer, mialem vipa, ktos nwm jak zmienil mi passy do konta i co? Pisałem do admina a on ma to w d***e. Nie polecam.

Słuchaj, wystarczy zrobić konto na forum i napisać adminstrator odpowiedzialny za konta zresetuje Ci hasło i bd mógł grać ;)

Opublikowano

Słuchaj, wystarczy zrobić konto na forum i napisać adminstrator odpowiedzialny za konta zresetuje Ci hasło i bd mógł grać ;)

Pisałem na forum, odeslali mnie do gg admina... A on miał to gdzies...

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

A jeszcze jest 1 minus. Gdy jestem na 4FuN i gdy mam 3GB ramu do Minecrafta mam dalej lagi. Ulepszcie maszyne zmiejszcie lagi bo nie kiedy musze kopać chyba 20 razy żeby coś wykopać ;(

Opublikowano

Mam numer z którego wysylalem sms na vipa, vipa miałem na skyblock, nie pamietam czy kupowałem w te wakacje czy 2 lata temu ;D

Proszę napisać na forum napewno się wyjaśni.

ps. serwerownia ma 1 rok.

Opublikowano

Czyli to było w wakacje 2013 roku jak jeszcze nie bylo,, glownego'' lobby tylko inne ip ;D

Ale to nic, VIP jest na zawsze więc napewno go masz.

A jeszcze jest 1 minus. Gdy jestem na 4FuN i gdy mam 3GB ramu do Minecrafta mam dalej lagi. Ulepszcie maszyne zmiejszcie lagi bo nie kiedy musze kopać chyba 20 razy żeby coś wykopać ;(

Wczorajsze lagi zostały już naprawione. Miłej gry.

Opublikowano

Musicie dopracować mobarene na 4FuN ponieważ po chyba 10 rundzie tylko boss sie pojawiał 0 mobów. Dziwne.

Opublikowano

Heh nie polecam tego serva, najgorszy jaki może być administracja to dno przyjmują nawet 10latków, właściciele nie odpowiedzialni, nieuchwytni, ten AreqPL tylko w Lola potrafi grać więcej nie bd mówił bo szkoda. Tylko kasę trzepią...

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Heh nie polecam tego serva, najgorszy jaki może być administracja to dno przyjmują nawet 10latków, właściciele nie odpowiedzialni, nieuchwytni, ten AreqPL tylko w Lola potrafi grać więcej nie bd mówił bo szkoda. Tylko kasę trzepią...

Widzę kolego że masz nie prawdziwe Informacje, po pierwsze nie było w naszej serwerowni 10 latka rekrutacja zaczyna się od 14 lat i jest surowa ...

Administracja jest prawie zawsze na TS3 a nie wspomnę o kontakcie w grze lub na GG, oczywiscie masz też forum. Gdybyśmy byli nie odpowiedzialni serwer z pewnością by upadł więc nie ma tutaj dalej co tłumaczyć.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Super, wbiłem na forum, napisałem w temacie Zapomniałem hasło, a tam jeszcze od 19(?) stycznia są podania że zapomnieli hasła, admini mają nas wszystkich głęboko w... tylko hajs trzepią.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...