Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24 > Serwer Lobby. > (FreeBuid Creative SkyBlock WaterCraft Survival Gry) [1000] Slot | Orginalne pomysły | (PvP w trybie Creative?) <------

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety nie.

Myślę że koledze z tym teleportem chodzi o to że na survivalu możesz położyć panel gracza i ciągle leży i nie da się zniszczyć i tylko niszczy wygląd domu.

Opublikowano

Świetny serwer, bardzo mi się podoba. Wszystko jest starannie wykonane, chat nie wygląda za dobrze ale to szczegół. Polecam :)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Beznadziejny serwer, pluginy brzydko wyglądają. Wszystko się tragicznie prezentuje, jedynie mi się mapy podobają które komendami zostały zrobione.

Świetny serwer, bardzo mi się podoba. Wszystko jest starannie wykonane, chat nie wygląda za dobrze ale to szczegół. Polecam :)

Hmm, nagła zmiana zdania?

Opublikowano

Zadawałem już pytanie w sprawie Severa PVP mówiłeś ze w tym tygodniu co wczoraj się zakończył miał być otwarty kiedy możne spodziewać się otwarcia????

Opublikowano

Zadawałem już pytanie w sprawie Severa PVP mówiłeś ze w tym tygodniu co wczoraj się zakończył miał być otwarty kiedy możne spodziewać się otwarcia????

Prace są już na poziomie 20% ;)

Opublikowano

z tego co slyszlem pjawka to bardzo szybko idą prace mam pytanie

czy jak kupie diamondmeber i elite to da się jakoś połączyć rangi?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...