Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info na temat wojeń, które dostałem od Historyka znajdziecie tutaj: Regulamin Wojenny

https://docs.google.com/document/d/1JAlitjBqMR8_fL7zHYBpODGkYANMu8PhRnPXsVXJxtE/edit?usp=sharing

Jak dla mnie praktycznie stary regulamin, bardzo ogólnikowy, niestety zawiodłem się na nim... 

A widzisz jakąś zmianę w tym, a w tym co jest na stronie? Są wydaje mi się identyczne.. Lipa

Opublikowano

Daruj sobie Poncjusz, meumcraft nie upadnie chodź byś bardzo chciał ;) serwer mamy opłacony na kolejne 2 miesiące wiec nie wiem skąd takie info. Myslisz , ze serwer ts3 oraz strona to gdzie stoją jak nie na naszym dedyku ? Wracam właśnie do domu z wyjazdu i najpóźniej jutro rano albo dzisiaj w nocy odpale serwer.

Deal with it

Opublikowano

Według mnie lepszy Meum ... Avernus jest zbyt nudny ...przez pierwsze 40050 min. na serwerze nie wiesz co masz począć .. a Meum to Meum robisz co chcesz :D

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

-gracze, tacy gracze jak Archerowy, który biega z zapalniczką przez cały świat i używa bugów, by podpalać nie powinni się znaleźć na serwie

Rozwaliłeś mnie. Szczerze jak widać Zygfryd był by i mądrzejszym i lepszym władcą. Nie obchodzi mnie, że na tym obrazku są wasze kordy. Upieracie się, że to ja podpaliłem waszą wieś? Żryjcie to. To screen jak biegnę obok tej wioski, NIE MAM NIC! Żadnej zapalniczki itd. Podczas pisania z członkiem waszego społeczeństwa zauważyłem się palące drzewo podbiegliśmy tam i zobaczyłem palący się mur i dom jakiś. Potem zabił mnie zombiak, gdyż miałem lagi i nie miałem się czym bronić. Biegłem do swojej wioski, tak biegłem. Bo padłem na afk.

Pytałem się tamtego waszego o jedzenie. Nie dał nic, chwilę popisaliśmy i tyle. 

A tu od razu wróciłem do wioski, w której jestem i wasi "ludzie" piszą do mnie. Albo gimbusiarskie wyzywanie, albo pisanie "twoja wioska już nie istnieje".

Widać czym jest Nova Regna w części. A jeśli chodzi o tą sprawę. Podpaliłem tylko raz gracza nie od was, tylko od Salinasa, ale potem dowiedziałem się, że nie można i nie zrobiłem już czegoś takiego w obawie o bana. :)

I jedyne co mnie wkurza najbardziej to brak RP na serwerze RPG. Ludzie, których spotkałem, posługujący się RP: Wioska Told'a i jego wasala i ludzie, którzy do nas dołączyli. :D

To się rozpisałem.

SCREEN:

http://zapodaj.net/e7cd47a0e736a.png.html

Z Zapodaj, bo nie mogłem tu obrazka tak wstawić. :/

Jaki nick miała osoba z naszego społeczeństwa, która nie udzieliła ci wsparcia jedzeniem?

Opublikowano

Według mnie lepszy Meum ... Avernus jest zbyt nudny ...przez pierwsze 40050 min. na serwerze nie wiesz co masz począć .. a Meum to Meum robisz co chcesz :D

Ja akurat twierdze na odwrót. Mełmkraft jest nudny. co tam można niby robić? Zaczynasz na tej latającej wyspie wybierasz nacje, profesje no i tyle. Ogólnie tylko chodzi tam o budowanie i zarabianie żeby się nauczyć lepszej profesji. Na xxx masz za to magię, gdzie bycie uczonym to zupełnie osobna rozgrywka - odkrywanie tajników magii, nowych receptur (drzewo odkryć)... Do tego można mieć smoka, albo żaglowiec. I wiele innych możliwości. Ale dla Ciebie najwyraźniej gry z możliwościami, gdzie co chwila nie ma tabliczki co robić, są za trudne i się w nich gubisz.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

Opublikowano

Ja akurat twierdze na odwrót. Mełmkraft jest nudny. co tam można niby robić? Zaczynasz na tej latającej wyspie wybierasz nacje, profesje no i tyle. Ogólnie tylko chodzi tam o budowanie i zarabianie żeby się nauczyć lepszej profesji. Na Avernusie masz za to magię, gdzie bycie uczonym to zupełnie osobna rozgrywka - odkrywanie tajników magii, nowych receptur (drzewo odkryć)... Do tego można mieć smoka, albo żaglowiec. I wiele innych możliwości. Ale dla Ciebie najwyraźniej gry z możliwościami, gdzie co chwila nie ma tabliczki co robić, są za trudne i się w nich gubisz.

To już podchodzi pod reklamą serwera w nie swojej publikacji, nie uważasz? skoro Twój serwer jest taki fajny, to sobie tam graj, a my będziemy grać tutaj. Spinasz o byle co

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Co do "hackera Bonzo" może to być jakiś konkurujący serwer jak Avernus, ale nic nie wiadomo. Oczywiście nie chcę tu oskarżać Avernusa, ale to po prostu tak mogło być.

A u nas na luzie, spokojnie się rozwijamy, nie chcemy zbyt szybko osiągnąć poziomu "SUPER EPIC WIOSKI". 

Nam to nie potrzebne, wolimy się dobrze bawić.

Czyli rozumiem, że dla ciebie "dobra zabawa" to palenie czyjegoś miasta?

Anime.png

Opublikowano

To już podchodzi pod reklamą serwera w nie swojej publikacji, nie uważasz? skoro Twój serwer jest taki fajny, to sobie tam graj, a my będziemy grać tutaj. Spinasz o byle co

A kto kazał wspominać tuaj Avernus z nazwy?

bfqrkz.png

Opublikowano

Może popatrz na swoją sygnaturę?

Może popatrza na pare postów wyżej (SzyszuPL). O tym który serwer jest lepszy. Jesteś niedorozwinięty czy serio nie widzisz że sami prowokujecie?

Czyli rozumiem, że dla ciebie "dobra zabawa" to palenie czyjegoś miasta?

Takie rzeczy tylko na MEŁMKRAFCIE.

bfqrkz.png

Opublikowano

Ja akurat twierdze na odwrót. Mełmkraft jest nudny. co tam można niby robić? Zaczynasz na tej latającej wyspie wybierasz nacje, profesje no i tyle. Ogólnie tylko chodzi tam o budowanie i zarabianie żeby się nauczyć lepszej profesji. Na xxx masz za to magię, gdzie bycie uczonym to zupełnie osobna rozgrywka - odkrywanie tajników magii, nowych receptur (drzewo odkryć)... Do tego można mieć smoka, albo żaglowiec. I wiele innych możliwości. Ale dla Ciebie najwyraźniej gry z możliwościami, gdzie co chwila nie ma tabliczki co robić, są za trudne i się w nich gubisz.

Peblo samo to że piszesz takie rzeczy świadczy tylko o twojej zazdrości ... i to chyba nie dla mnie jest to trudne lecz trudne jest dla Ciebie zrobienie równie dobrego serwera pzdr. ,ale napewno serwer  byłby lepszy gdyby były modyfikacje :) i jeden i drugi :D

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Nawet od tego jest prezentacja serwera i komentarze, by nowi gracze wiedzieli czy warto wiązać jakieś nadzieje z serwerem i czy warto tracić czas na wbicie i sprawdzenie o co tam wgl chodzi. Meum ma problem z tym dlatego że zaniedbuje i prezentacje, gdzie powinny się znaleźć nowe rzeczy i opisy starych.

Wiem też że od dawna jest scenariusz na poradnik i warto byłoby go nakręcić. Z odpaleniem tak dużego serwera nie jest łatwo, najgorszy jest moment w którym wszyscy spamią jak głupi (żeby nie przeklinać) i nie umieją się zachować kulturalnie. Wtedy Ci, którzy naprawdę potrzebują pomocy i np. maja problem z rejestracją, czy są w jakiś sposób zablokowani i nie mogą wejść na serwer tej pomocy nie dostają. Za to admin ma 100tys wiadomości i pytań o jakieś durnoty.

Jeśli gracze chcą dobrej administracji, muszą z nimi wspolpracować. Jak w 100 osób zaczniecie cały czas spamić to nawet gdyby było 10 adminów to i tak was nie ogarną... chyba że każdemu dadzą po prostu bana za durny spam. To też jest jakieś wyjście.

Pablo, Poncjusz. ... napiszcie może jakąś ostateczną opinie o tym serwerze i wyjdźcie? To dobre rozwiązanie, bo tylko ściągacie na siebie nienawiść graczy meumcrafta... i słyszałem że już się wam do skóry powoli dobierają... i odpowiadając na to co napisałeś ostatnio: To że ktoś klika przypomnij hasło u Ciebie na forum możesz zgłosić najwyżej do siebie, raczej policja tutaj ci nie pomoże, bo tam jesteś ty administratorem i możesz to sobie zablokować xDD I Ci ludzie raczej nie chca ci sie wlamać na konto, tylko Cię powkurzać :D

Przestańcie spamić, czekajcie na start. Paweł z everem pracują, może i im to nie wychodzi świetnie ale znam ich i wiem że im bardzo na tym zależy.

Dziękuje, Dobranoc xD RadiatoR

radiator0.jpg

Opublikowano

Będzie chyba dopiero w poniedziałek rano :[...... ale mają dodać kilka nowości które według mnie polepszy rozgrywkę .

ps. co tak dużo osób na mpc teraz :D widać kto no lifi ^^

Opublikowano

Dobrze gada polać mu :D

Opinia jest taka, że mełmkraft to gówniany serwer dla irytującej gimbazy i filozofujących niedorozwojów w rodzaju wazelinasa. Nie dość że ta kupa ciągle ma jakieś problemy i nie potrafi zarobić na siebie to jeszcze trzeba do niej dokładać żeby to jakoś egzystowało. Tyle w temacie. 

A Ty radiator nie wiem co pier**lisz o jakiejś policji. Mam nieodparte wrażenie, że do końca Cię posrało albo po prostu nie wziąłeś leków i bredzisz od rzeczy.

bfqrkz.png

Opublikowano

Peblo avernus jest bardziej "gowniany"(twoj cytat) gdyz poncjusz bardzo dlugo naprawia bugi a jest ich pelno,gracze sa chamscy itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...