Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyia.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Czy warto zagrać na Shyia.pl?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagra? na Shyia.pl?

• Tak.
      118
    • Nie.
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak jest przerwa techniczna ! SPOWODOWANA PRZENOSZENIEM PLIKÓW

a ja mam pytanie ulepszacze jak na pl tu sa potrzebne czyli np na ebo na +6 trzeba egzo przewodnik i tak z kazdym itemem ?

Opublikowano

Od czasu kiedy server ruszył nie ma co liczyć na grę . Ciągłe przerwy bugi,resety itp. Server wyłączają nagle bez żadnych info i nie mówią kiedy włączą kilkugodzinne przerwy , administracja bez komentarza - po ich wypowiedziach można stwierdzić że nie nadają się na swoje pozycje. Server jak na dzień dzisiejszy nadaje się jedynie na taką opinię, która jest jeszcze zaniżona - brak tu tak wskazanych i odzwierciedlających server Kur*ów , ch*jów i pier*olców.

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Serwer fajny , ktos nie gra i komentuje.

Mam pytanie ; Wolicie przerwe techniczna czy biegac na bugach itd? Ja wole poczekac i zeby bylo git . bo serwer zaje*****. Gram na nim i gra jest przyjemna. Nie za latwo i nie za trudno. Mili ludzie itd. Polecam wbijajcie.

@AW - skad truta?

Opublikowano

Tak więc z dniem dzisiejszym rezygnuje ze stanowiska technika serwera Shyia.

Powodem jest problem z komunikacją z pewnym administratorem.

Mam nadzieje że moje miejsce obejmie osoba kompetentna która bedzie znała się na rzeczy.

Na koniec chciałbym przeprosic was za nieudany start który był w pewnym stopniu z mojej winy.

Pozdrawiam Taurine.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Tak więc z dniem dzisiejszym rezygnuje ze stanowiska technika serwera Shyia.

Powodem jest problem z komunikacją z pewnym administratorem.

Mam nadzieje że moje miejsce obejmie osoba kompetentna która bedzie znała się na rzeczy.

Na koniec chciałbym przeprosic was za nieudany start który był w pewnym stopniu z mojej winy.

Pozdrawiam Taurine.

3maj sie :C :) znalazłem już kogoś owocnego życia taurinie :) szkoda naprawde szkoda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...