Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyia.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Czy warto zagrać na Shyia.pl?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagra? na Shyia.pl?

• Tak.
      118
    • Nie.
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wnioskuje po wypowiedziach w tym temacie i administracji, nasuwa mi się jedno słowo na myśl - Amatorszczyzna. Inaczej tego podsumować się nie da. Serwer może i prezentował się fajnie, ale rzeczywistość wygląda zgoła inaczej. Mimo wszystko, powodzenia panowie.

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wnioskuje po wypowiedziach w tym temacie i administracji, nasuwa mi się jedno słowo na myśl - Amatorszczyzna. Inaczej tego podsumować się nie da. Serwer może i prezentował się fajnie, ale rzeczywistość wygląda zgoła inaczej. Mimo wszystko, powodzenia panowie.

:) słuchaj sie graczy którzy nic nie wiedzą a są informowani na bieżąco ;)) nie sądzę że amatorszczyzna jest wiele bugów których byś sam nie ogarniał a my już kończymy został tylko klient :)

Opublikowano

:) słuchaj sie graczy którzy nic nie wiedzą a są informowani na bieżąco ;)) nie sądzę że amatorszczyzna jest wiele bugów których byś sam nie ogarniał a my już kończymy został tylko klient :)

Powiadasz graczy co nic nie wiedzą :D heh ... wystarczy wejść na serwer a dowiedzieć sie można samego "dobrego" o tym serwie :D Jak mówi NGS amatorszczyzna ...

Opublikowano

Powiadasz graczy co nic nie wiedzą :D heh ... wystarczy wejść na serwer a dowiedzieć sie można samego "dobrego" o tym serwie :D Jak mówi NGS amatorszczyzna ...

pozdrawiam :)

Opublikowano

Kiedy serwer on ? NIe chce mi sie spamu czytac.

Mam propozycje aby zrobic ze ulepszacze leca na kazdym lvl, bo jak na 50 levelu zobaczylem ze potrzebuje rzeczy z m2 to mi sie odechcialo grac ;/

Pewnie nie tylko mi, bo exp jest za szybko zeby podropic te itemki, a dropka robic po 1 kawalek klejnotu ? To troche smieszne ;p

A zeby handlowac ulepszaczami w miescie ( sklepy itp ) to trzeba z 800 graczy online :p

Opublikowano

Co jest .. ? Wczoraj wbilem normalnie a dziś : Nieprawidlowa ... WTF ?!

Był reset,

Opublikowano

Nie grajcie gówno jak nie wiem, 2 resety postaci, bugi, cały czas serwer się wyłącza nie polecam. A poza tym serwer podchodzi już pod easy. Polecam szukać innego serwa.

Opublikowano

Nie wiem co jest w nim easy, wiecej z hard/medium o ile w ogole cos easy jest.

Duzo serwerow teraz startuje, wiec i tak watpie ze ktos tu zostanie ;p

Opublikowano

Większość tych "niesamowitych" bugów to są podstawowe, które znajdziesz niemalże w każdych plikach. Wystarczy trochę się podszkolić i wyeliminować wszystkie, które napotkasz, a nie szukać wytłumaczenia. Nie chce być chamski, ale jeśli się nie umie robić serwerów i zadbać o nie, to nie powinno się za to zabierać. Wejdź sobie na serwer, którego napis mam w sygnaturze i zobacz jak wiele błędów/bugów tam znajdziesz. To powinno być dla Ciebie przykładem. Pierw się wykańcza serwer, później dopiero publikuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...