Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyia.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Czy warto zagrać na Shyia.pl?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagra? na Shyia.pl?

• Tak.
      118
    • Nie.
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś ma clienta to niech go wrzuci na inny hosting typu mega.co.nz i doda skan , wiele ludzi by skorzystało i by pomogło to serwerowi .

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwyczajni z nickiem wwwshyiapl tak ?

ooo nie tak to nie będzie!

No tak , to moj koelga, kltory nie ma nic wspolnego z tym serwerem

4uc581.jpg

Opublikowano

Ja już znalazłem sposób, do download managera wrzuciłem pobieranie i z netem 3mb w 2h będzie gotowe :)

Chociaż długo się rozpędzała prędkość.

Opublikowano

Dobra kilka szczegółów: Naprawcie TSa, bo jakiś plugin nie pozwala wejść albo blokuje cię na poczekalni za niby spam, druga sprawa wgrajcie łatkę na inny hosting bo nie odczytuje tamtej. To tyle życzę powodzenia, gramy cała gildią i liczę że nie zawalicie !

361_goku_super_saiyan_dragon_ball_.jpg

Opublikowano

Zaraz wrzucę klienta na mega.co :)

Co do problemów z TS'em, to nie nasza wina tylko serwerowni. Niedługo powinno trybić.

Opublikowano

Klient się beznadziejnie ściąga po 100kb/s

Ludzie mają internet, że taka prędkość to dla nich max, napisz dokładniej, że masz neta 10mb a pobierasz 100, wtedy by to było dziwne :)

ja mam 3mb i pobieram 170

Opublikowano

Już za późno na propozycje, ale po co te białe flagi komu ;/ nie lepiej było dać drop fasolek zen za nie ? 1000x bardziej się przydadzą, a te flagi popsują grę troszkę skoro ze 100 szkat czy tam dyn ma sie ich 300

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...