Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyia.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Czy warto zagrać na Shyia.pl?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagra? na Shyia.pl?

• Tak.
      118
    • Nie.
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DRODZY GRACZE, W ZWIĄZKU Z KILKOMA BUGAMI

OGŁASZAM, ŻE O GODZINIE 23:00 DNIA 02.10.2013 ODBĘDZIE SIĘ

RESET POSTACI, ŻEBY WSZYSCY OD POCZĄTKU MIELI RÓWNE SZANSE.

Z GÓRY PRZEPRASZAMY ZA NIEDOGODNOŚCI.

TEAM SHYIA.PL

@ info z forum

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DRODZY GRACZE, W ZWIĄZKU Z KILKOMA BUGAMI

OGŁASZAM, ŻE O GODZINIE 23:00 DNIA 02.10.2013 ODBĘDZIE SIĘ

RESET POSTACI, ŻEBY WSZYSCY OD POCZĄTKU MIELI RÓWNE SZANSE.

Z GÓRY PRZEPRASZAMY ZA NIEDOGODNOŚCI.

TEAM SHYIA.PL

@ info z forum

Ponoć był bug Yang :D

No to czekamy do 23 :D

Opublikowano

Jak oceniacie serwer? Opłaca się wbijać?? Ciekawo czy nudno (I niech wypowie się gracz, nie Admin za gracza. ^_^)

naajsik.png

Opublikowano

Jak oceniacie serwer? Opłaca się wbijać?? Ciekawo czy nudno (I niech wypowie się gracz, nie Admin za gracza. ^_^)

Powiem Ci, że bardzo przyjemny hardzik, dawno na takim nie grałem :) Troszkę mało ludzi ale myślę, że przy dobrej reklamie jak zrobią to dojdzie wiele osób, bo serio.. dawno mi się tak dobrze na hardzie nie grało, administracja fajna, odpisuje, ogólnie jest okej, nie ma nudy, wbijaj :)

A Topic, dlaczego OFF?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Powiem Ci, że bardzo przyjemny hardzik, dawno na takim nie grałem :) Troszkę mało ludzi ale myślę, że przy dobrej reklamie jak zrobią to dojdzie wiele osób, bo serio.. dawno mi się tak dobrze na hardzie nie grało, administracja fajna, odpisuje, ogólnie jest okej, nie ma nudy, wbijaj :)

A Topic, dlaczego OFF?

jutro rano on :C z powodu questa takiego jednego typka :D i niestety wyrypalo całą maszynę ;) rano bedzie on

Opublikowano

jutro rano on :C z powodu questa takiego jednego typka :D i niestety wyrypalo całą maszynę ;) rano bedzie on

Rano, masz na myśli 10-11 ?

Bo wstałem o 7 i dalej off ;d

@AW

O co chodzi z pierscieniami 16k ?

Skoro zrobiliście przerwe to wnieście poprawki :

1.Pieczątka ze skrzynki 10 lvl ( nie da się bić )

2.Zwiększenie szansy na drop medali / szkat blasku .

3.Dodanie dropu do metków , tzn. dodania zmianki KU ( bo mało ich leci , albo wcale )

@`Quake DDosów nie było :)

1. O ile się nie myle z wierzchowców ( w większości) można bić jak sie ma 11 lvl + konia :)
2. Medale leca ok do 30 lvl spokojnie bojowca mialem ( 10 lvl konia i 4 nie weszly)
3.No drop z metkow musial zostac poprawiony ;p
Opublikowano

Ponoć serwer miał być ogarnięty, bez problemów itd. Oczywiście jak to na każdym serwerze polskim muszą być problemy. Chciałem wczoraj zacząć grać = problemy, w nocy = problemy, teraz od rana gdy mam czas = problemy ^_^ Chciałem nawet co nieco zareklamować bo serwer wydawał się ciekawy, a co najważniejsze jest Hardem, a takie serwery lubię.

Wyszło jak wyszło, skoro na samym starcie są problemy i już nawet reset to graczy na pewno nie przybędzie. Pytanie... Czy postawicie serwer, aby działał sprawnie do godziny 10?

Opublikowano

Ponoć serwer miał być ogarnięty, bez problemów itd. Oczywiście jak to na każdym serwerze polskim muszą być problemy. Chciałem wczoraj zacząć grać = problemy, w nocy = problemy, teraz od rana gdy mam czas = problemy ^_^ Chciałem nawet co nieco zareklamować bo serwer wydawał się ciekawy, a co najważniejsze jest Hardem, a takie serwery lubię.

Wyszło jak wyszło, skoro na samym starcie są problemy i już nawet reset to graczy na pewno nie przybędzie. Pytanie... Czy postawicie serwer, aby działał sprawnie do godziny 10?

Z tego co mi wiadomo wszystko już było okej, grali expili tylko przed 3:00 server się wywalił bo ktoś wgrał jakiegoś Questa, podobno ma działać :)

qolJA1e.png

Opublikowano

Oni pisząc rano mieli chyba na myśli jak wstanie ktoś kto ma to naprawić...

Jest jakis admin na ts-ie ?

Macie jakies infoo ?

Czyli 30 osob siedzi i czeka, nikt nic nie zrobi, ja nie mam mikro to nie mam po co sciagac ts, admin nic nie napisze forum to pustki na stronei caigle to samo...

Opublikowano

Witam ;3 ,nie działa mi ts nie wiem czemu wczoraj normalnie rozmawiałem z wami na ts a teraz error w połączeniu może ktoś ?:c

Teraz u nich to nic nie dziala ;) Profesjonalizm

Opublikowano

A Topic, dlaczego OFF?

No to ok. Królestwo, w którym duzo ludu grA?

Czytałem posty. No to kurwa w końcu warto grać czy nie? O_o

naajsik.png

Opublikowano

Gratuluje off juz 9h 16 min okolo liczac od 2.00 ;) a mialo byc z samego rana on ;d Spijcie sb spijcie wkoncu wazny sen jest ;)

To jest własnie ten Profesionalizm serwera :)

A tak mówili że OGARNIĘTA administracja

sygna2.png

Opublikowano

nie 1 osoba może go postawić ! tylko padł dedyk a my nie mamy dostępu do niego.. tylko do putty.. a sponsor musi dedyka resetować rozumiecie ?!

Opublikowano

To jest własnie ten Profesionalizm serwera :)

A tak mówili że OGARNIĘTA administracja

nie chce cie wyganiac ani nic ale masz swoj serwer to tam pisz a nie tutaj ;) bo tak sie nie robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...