Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyia.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Czy warto zagrać na Shyia.pl?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagra? na Shyia.pl?

• Tak.
      118
    • Nie.
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a hp ? i dobrze itemy do biologa dropia i co ile sie oddaje i czy warto ? pd z szkat blasku na ile ? moze dodacie magiczne kamienie do dropu z dyn i szkat blasku ?

oddaje sie co 30 min jeżeli dobrze pamiętam :) hp 1500-2000 :3 ... warto warto ponieważ biolog jest pisany ręcznie i nagrody są wspaniałe ! :3 na 30 minut.. KAMIENIE TYLKO AZREAL

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oddaje sie co 30 min jeżeli dobrze pamiętam :) hp 1500-2000 :3 ... warto warto ponieważ biolog jest pisany ręcznie i nagrody są wspaniałe ! :3 na 30 minut.. KAMIENIE TYLKO AZREAL

a w is nie bedzie eliksiru poszukiwacza ? Sa jakies przedzialy lvl do do v2 v1 av1 av2 ? Azraela bedzie ciezko pewnie na hardzie uwalic ;/ czemu dynie dacie tylko na 4h ? a nie mozecie np na wiecej do rana czy cos ?

Opublikowano

Dobra to zagraz ukaże sie pierwszy krótki filmik prezentujący drop ze szkat blasku i dyń :) i pozniej GP.

@ Mam problem zrobiłem konto na forum i link nie doszedł .__.

Opublikowano

Dobra to zagraz ukaże sie pierwszy krótki filmik prezentujący drop ze szkat blasku i dyń :) i pozniej GP.

@ Mam problem zrobiłem konto na forum i link nie doszedł .__.

spróbuj jeszcze raz na innym mail.. np O2 albo sprawdz SPAM

Opublikowano

spróbuj jeszcze raz na innym mail.. np O2 albo sprawdz SPAM

Okej gites majonez :D

@ Szukacie moderatorów na forum ? (Dział servera)

Opublikowano

Parę pytań:

1.Czy nie można by było zwiększyć szanse na zmianki ze szkat blasku ? bo 16/100 to dość malo, no chyba ze szkata leci z co 2 spota :)

2.Przepustki do v2 trzeba ? Jak tak to skąd je zdobyć ?

3.Zmianki i bony lecą też z mobów ?

4.Itemki na 30 lvl są +9 u npc ?

5. Dużo questów ?

6. Truta only riper ?

Opublikowano

1% to dość dużo jak na exp w v2, gdzie większość będzie brała 3-4 grupki ;p

Dokładnie. A bawienie się w dziesiątkowanie procentów to tylko niepotrzebna zabawa. :)

Opublikowano

Dokładnie. A bawienie się w dziesiątkowanie procentów to tylko niepotrzebna zabawa. :)

W av2 na hardzie na zinach nie jest latwo i z wysokim lvl tam dopiero mozna bic a dacie 1% to nie jest takie trudne no ale tylko propozycje dalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...